hits

Rom-rypene.... ;-)

Ja, du tenker deg vel et par løse fugler, på vei ut i verdensrommet nå....? Som flakser og fllyr, gjennom sky-lag etter skyl-lag... oppover oppover, på vei forbi stratosfæren, atmosfæren og alle de andre sfærene, til de plutselig var LAAAANGT der ute....? Vel, neida... her er det snakk om et par andre slags rom-ryper... For etter en lang kjøretur hit til Trysil, med kun et lite stopp for å ta litt middag, så var  vi ikke særlig space-ryper... 

Nei, vi dro og hentet  litt småtterier ved sekretariatet,  som en hver Trysil-rype må ha når de skal på marsj i fjellet... Goodie-bag og nummerlapp må til om folk skal klare å holde styr på en haug med ryper... I goodie-bagen er det alt fra shampoer, og ukeblader, til en tilhørende t-skjorte, som viser for alle og enhver vi møter på hvem VI er liksom ;-) Og GUDSKJELOV var t-skjortene i år turkise!! Ha-ha... for fjellskoene mine er jo mørk-grå med turkis på ;-) Og jeg ELSKER jo turkis!

Så etter og ha hentet dette og handlet skikkelig inn forsyninger av diverse nødvendig "rom-godt", så forskanset vi oss inne på rommet vårt, langt vekke fra de drikkfeldige rypene ;-) Fugleføttene høyt, og pussing av diverse fjær, inntok vi fuglefrø og kaklet skikkelig...


Stemning fra teltet hvor t-skjorter hentes, folk drikker øl for å varme opp til litt hangover som skal ta dem gjennom en deilig tur, dagen derpå.... ;-)


Det var moteoppvisning av lokale modeller..

 


En del salg var det også der...

 


Godis solgte de også i teltet, men SÅNT bryr jo ikke vi oss noe om.... ;-)

 
Vi begynte å glede oss skikkelig til turen liksom...

 

 Som du skjønner er jeg ikke så nøye på om ting matcher eller ikke.... ;-) H-ha ;-)

 


Ja, det må vel bare komme for en dag at vi spiser ikke BARE fugelfrø da... VI tar oss en mørk sjokolade i ny og ne også... Og når de ikke HAR mørk sjokolade på butikken, så er jo ikke det VÅR skyld liksom.. ;-) . så da ble det mokkabønner og lakris-stenger i stedet for...  

 


og dette været og syner er det vi ser rett utafor vinduet, når vi våknet... så nå gleder vi oss ;-)
 

Nå er vi kjempeklare for litt flaksing i fjellheimen..

 

Håper du skal gjøre noe koselig i dag selv :-)

28 kommentarer

Hanne

07.09.2013 kl.07:55

Hellokitty du store Trysilrype...Turkisrype, kan ikke artsbestemme det, men tror det må være en blanding mellom urbane ryper og fjellrype..den heter turrype, eller noe slikt.

Jeg skal i dag.....hva tror du? Jo, jeg skal gjøre ferdig bademattene til saniteten..blir så fine atte. Ha en fin tur.

frodith

07.09.2013 kl.08:05

Hanne: Kos deg med bademattene :-) Må få se dem?? Ja, her er det tur-ryper, helt klart :-D Ha en fin dag :-) klem <3

ritahobbyfoto

07.09.2013 kl.08:14

Ønsker deg en fin flaksing i gjennom fjellet.

God tur videre:)

frodith

07.09.2013 kl.08:17

ritahobbyfoto: Takk-takk :-) Ha en fin dag du også :-)

Min matgale verden

07.09.2013 kl.08:36

Åh, tipper dere får en deilig dag. Og klart den blir deilig når t-skjorten matcher antrekket ditt!! De blir garantert den flotteste av alle rypene der oppe!! God tur! Og nyt naturen:) godturklem på vei:)
Kommer til å bli en kjempe tur dette. Å skulle gjerne vært med på noen slike også... Dagene ryker bare unna.:)

frodith

07.09.2013 kl.08:39

Min matgale verden: Ja, alt ligger til rette for en god tur nå .-D hi-hi, med sjokolade i sekken og nøtter og alt :-) Stor klem tilbake :-)

frodith

07.09.2013 kl.08:40

inneuteferdig: Ja, herlig med tur i fjellet :-D Nå tasser vi ut snart :-)

Helge

07.09.2013 kl.08:48

Det er sikkelig jentefest i Trysil skjønner jeg med startnummer og minifestival godt sponset av det siste nye innen make-up både her og der. Og salgsboder hører med for det er penger det dreier seg om og de som står bak tjener litt det også, mest frivillig innsats. Ha en fin tur i fjellheimen i Trysil. Sjøl så har jeg alt vaska opp, vaska gangen, så nå blir det en liten kiwitur med litt pant flør jeg snart drar til Oslo. Håper dere får det gøy i Trysil med god mat og nye venner iløpet av dagen. Ha en fin dag.

Fru Stussli

07.09.2013 kl.08:50

Med god venninnerype, kul t-skjorte og fine farger i fjellet blir dette helt sikkert en knalldag! Kos dere max!

Her er vår tur avlyst pga barn og mammaprioritering. Jeg nyter at jeg ble invitert, selv om jeg ikke fikk dratt :-)

Klemklem og fly pent!

Tante Jul

07.09.2013 kl.09:52

Å, jeg håper dere får en kjempefin tur!

frokenfjeldberg

07.09.2013 kl.10:16

Herlig,turkise fugler på tur over høst fjellet..:);) Spread your Wings for me..hihi hihi klem<3

Lillian

07.09.2013 kl.13:42

Ha en skikkelig fin tur! For en flaks med turkis tskjorte, da. Må jo bli bra! Hangover hørtes ut som et dårlig utgangspunkt for en marsj, så jeg er glad dere holdt dere unna de drikke-rypene. Gleder meg til mer fra rypefjellet!

frodith

07.09.2013 kl.14:04

Helge: Jada, skikkelig jentefest :-D Det er liksom helt rart når det kommer et manne-menneske gående :-D Turen har vært skikkelig deilig :-) Sol og fint vær :-) Vi gikk fort og fikk brukt kroppen skikkelig :-) Ha en fin dag du også :-)

frodith

07.09.2013 kl.14:08

Fru Stussli: Ååå, jeg ble helt lei meg på dine vegne, når jeg så at du ikke fikk dratt, så det på mobilen i en rastepause oppi her. Det var jo veldig synd,men jeg skjønner kjempegodt at du valgte det bort :-) Og som du sier, det var uansett fint å bli invitert :-) Det kommer sikkert andre anledninger :-) Her har vi hatt en herlig dag :-) Raske og uten for mye puste-som-en- hval-liknende tilstander :-D Har tatt boblebad også :-) Stor klemmeflatklem <3

frodith

07.09.2013 kl.14:10

Tante Jul: Det har vi hatt, skikkelig deilig, langet ut og fikk brukt kroppen :-) Fint vær og bare deilig :-) Boblebad etterpå ;-)

frodith

07.09.2013 kl.14:11

frokenfjeldberg: Oh I have spread them... Jess!! :-) Herlig tur :-) startet tidlig og tidlig ferdig. 10 km. sol og bare max deilig :-) Klemmer <3

frodith

07.09.2013 kl.14:18

Flaggermusvinger: Vi er skikkelig rom-ryper på tur alltid vi, skulle tro vi var allergiske for andre folk :-D men neida, vi er ikke det, bare synes det er så veldig deilig å gjøre ting på VÅR måte, med rom-godt, brus, tv-titting, skravling, rom-spa, spising i Trysil osv. Og har hatt boblebadd :-) Kommer nok noe mer bilder enten i kveld eller i morgen :-) Ha en fin kveld :-) Klemmer <3

Muumimamma

07.09.2013 kl.14:22

God tur! Håper dere koser dere! Og hvis du treffer et par flotte lyse ryper med turkise jakker, på vår alder ved navn Anita og Ann-Kristin, må du hilse masse fra meg til Anita! Hun var bestevenninna mi på barneskolen :)

frodith

07.09.2013 kl.14:26

Muumimamma: Jepp, skal gjøre det :-D Men det er over 4000 deltagere, så spørs om jeg ser henne noe sted. Vet du om hun er på hotelet eller hytte? Vi er på hotelet :-) Og nå er vi ferdig og har tatt boblebad :-) Ha en fin dag Muumi, jeg koste meg veldig med Vaniljen-innleggene dine altså :-D KLemmer <3

Muumimamma

07.09.2013 kl.15:40

DET vet jeg ikke, så bare et bilde av dem der "rypene" er klare for tur (sammen med deg :)

frodith

07.09.2013 kl.16:08

Muumimamma: Hi-hi :-) Ok :-)

Engla

07.09.2013 kl.16:31

Herlig <3

Håper dere koser dere masse masse sammen med de andre typene i trysils storslåtte natur :)

Ha en fortsatt fin dag fineste frodith <3

Klem fra Trysil rypa som ikke er i Trysil :)

kommensalisma

07.09.2013 kl.17:02

Så ufattelig flaks at det er TURKISE t-skjorter!!! Det motiverer vet jeg, hehe ...

Hvor langt har dere gått i dag?

frodith

07.09.2013 kl.19:21

Engla: Ååå, vi har det så fint :-) Helt herlig :-) Vi er ikke så mye sammen med de andre, men koser oss vi to sammen :-) Veldig mange som tar av litt VEL mye oppi heimen, så noen litt animerte folk langs husveggene her i stad... VI er mer av den sunne sorten :-D Kost oss MASSE i dag, med tur, boblebad og middag i Trysil. Og utstilling på hotellet :-)

frodith

07.09.2013 kl.19:23

kommensalisma: Vi har gått 1 mil, og det i turkise t-skjorter, og i stort tempo :-D Og det var helt lett, merkelig nok. Brukte bare en par-timer :-) Skal love at turkise t-skjorter motiverer ja :-D ha-ha.. Ha en fin kveld :-) Klemmer <3

Lithanna

07.09.2013 kl.20:29

Åh, god tur!

Husker jeg var på hyttetur på Trysil for maaaange år siden, det var såå koselig :D

Turkis ftw- spreking

frodith

07.09.2013 kl.20:58

Lithanna: Ja, Trysil er kos :-) Var her i fjor også :-) Dagen har vært HELT deilig :-)

Skriv en ny kommentar

frodith

frodith

51, Oslo

Jeg er 51 år, samboer, har stort sett et optimistisk syn på livet, er snill og blid, og over middels engasjert, når det er noe som opptar meg. Jeg underviser på en skole for døve, og synes tegnspråk er det vakreste språk som finnes. Når jeg ikke jobber liker jeg å trene, reise på turer eller slite meg opp mot vakre fjelltopper.

Kategorier

Arkiv