Lykke-challenge- HUMOR

Humor er viktige saker i mitt liv. Jeg elsker å le, og elsker å tulle. Folk kan ha forskjellig humor, men finner jeg noen som treffer de rette strengene så kan vi le godt og lenge. Begge to… Jeg elsker å gjøre andre glad, uansett hvordan jeg kan spre glede. Gi bort noe, noen morsomme ord, en klem…Mange muligheter for å spre litt glede. Og humor er en av dem:

 

HUMOR- hva betyr humor for din lykke?

 

 

På en skala fra 1-10, HVOR viktig er humor for deg i hverdagen?? 😀

 

 

#challengelykke #humor #seljordslia #tegninger

18 kommentarer
    1. Liker godt din humor..og måten du sprer glede på her på bloggen :)) Humor i hverdagen er bare helt nødvendig ..inniblant alt alvoret..:)) På en skala ville jeg si 10 om hvor viktig det er..men noen dager er det jo null humor også..Jeg kan se humor i enkle små ting…og tørre vitser …hehe…
      Mandagsklem <3<3

    2. Humor betyr uendelig mye for meg og da dagene er topp er nok humoren på topp også 🙂
      Selv på dårlige dager om med vanskelige ting bruker jeg massevis av humor og har funnet ut at man faktisk kan le av det meste.
      Et engasjerende og flott tema du tar opp !
      Jeg ønsker deg en superduper kveld!
      Klen fra Engla

    3. Utrolig mye! Og humor trenger ikke bare å være vakkert. Det kan være galgenhumor, eller en god dose selvironi. Det finnes da ingenting bedre enn å le godt og lenge av hvor teit man selv er til tider 😀 En god latter forlenger livet

    4. Du ER veldig flink til å spre humor og glede Froditn! <3 Du får alltid meg til å smile, av og til fordi du gjør noe morsomt, eller fordi du er så GOD! <3 Mandags-klem

    5. Haha artige bilder du har tegnet med her!
      Humor er viktig i hverdagen!<3
      Er enig med deg der, at kan en gjøre noen sin dag lettere med og få frem et smil, så er det helt fint 🙂

    6. Ja du er flink til å spre humor og glede!! Det er sikkert og vist! og ja, vi trenger det alle sammen! Humor er veldig viktig for meg..for det løsner stramme muskler og man slapper litt av! Så hos meg er humor på skalaen 10.. Flott bidrag!

    7. På den skalaen så ligger jeg nok på en 8er.. Må være humor i hverdagen! 🙂
      Du får meg ofte til å humre og småle for meg selv, du er en flott dame som setter smil på mange rundt i vår bloggverden!

    8. Jeg gir humor 6 på en skala fra 10 for min del. Man skal ikke glemme alvoret i hverdagen men humor er viktig. Ha en fin dag.

    9. God morgen!
      Humor er kjempeviktig – selv om det ikke er det viktigste så ligger det nok ganske høyt. Det er godt å få le og få andre til å le – le sammen og ja…………….
      Herlig tegning og innlegg til challenge 🙂
      Ønsker deg en flott dag !!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg