Idyllisk, grønt og skjønt..

Små hvite hus, hager fulle av roser og skulpturer, stier langs vannet, svaberg, måkeskrik, et gammelt fort fra krigen… Atl dette er Langesund..Og midt oppi der, er Frodithen og søsters… med joggesko, vann og bringebær i veska, og kamera klart.. Sola skinner og fluene surrer, og vi går kyststien gjennom denne lille perle, før vi ender opp på stranda ..Livet er bare herlig..

Veldig god på å klatre har jeg aldri vært, men jeg MÅTTE jo bare prøve, når denne klatreveggen bød seg fram på denne måten 😀

Små, fine butikker, som ser ut som stua hjemme.. Eller en annens stue kanskje…

Nå venter middag på byen og Maria Mena, og det gleder jeg meg til..SHoppe har vi forresten også gjort…men det er en helt annen historie 😀

Har du hatt sol i dag?

Har du vært i Langesund før?

 

#skog #tur #måker #idyll #grønt #konsert 

13 kommentarer
    1. som dokke koser dokke ) og herlig med solskinn når dere er på tur.
      Mener jeg har vært i Langesund en gang,eller kjørt gjennom er så lenge siden att jeg ikke husker hi hi,men kjenner en familie der da )

    2. For en fin tur dere har vært på… Bra forsøk i klatreveggen forresten :o)) Her i Oslo var det nydelig vær i går, men i dag regner det med jevne mellomrom.

    3. Så deilig! Langesund har jeg ikke vært i, så det må jeg prøve å få til en gang. Det er mange små byer og steder på Sørlandet jeg gjerne vil se. Solen har ikke vært fremme her i dag, men vi har likevel hatt ca 18 grader og opphold, så skal ikke klage. Jeg håper likevel ikke vi har brukt opp det fine sommerværet vi hadde de første ukene i juni. Jeg vil ha mer finvær. Kos deg med Maria Mena i kveld. Klem <3

    4. Åh, så flott og kjempebra at dere har så fint vær! Her var det grått og regn igår, masse sol og deilig vær idag og imorgen er det meldt myye regn. Jeg har aldri vært i Langesund, men det frister, hihi. Som barn husker jeg vi iblant var på kysten av Vestfold (Nevlunghavn, Stavern m.m) men det blir litt lenger øst.

    5. Ser så herlig ut der..tror ikke jeg har vært der..ihvertfall ikke som jeg husker..Masse sol her også i dag! Sommer og sol!! og reker! uten hvitvin.. Kos deg på konsert!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg