Vet du hvem DETTE er? ;-)

Ja…nå er ikke dette noen gjettekonkurranse altså…For i dag er det noe annet på programmet..Tenkte du bare skulle få brynet hjernen litt…

Men raskt over til hvem det er: Tattavkvinnene!! 

Og hun har jeg kjent såpass lenge hvertfall at hun har rukket å få både vinter og sommer-klær på sin tegning…Og tidsmessig på vårt bekjentskap kunne hun hatt en hel garderobe… For jeg har kjent Tattavkvinnene eller Sara i flere år her inne., og feiret flere av bursdagene hennes.

Hun virker blid, snill, lun, men likevel med temperament hvis det må til…Hun virker full av meninger om samfunnssaker og andre saker, og ytrer på en veloverveid måte. I det store og hele virker Sara veldig moden, og det har hun gjort helt fra jeg første gang ble kjent med henne. Og hun er ikke gammel, så modenheten er intuitiv og ikke pga av alder 🙂

Hun er vakker, det er sikkert, men det er like mye på innsiden som på utsiden. Det forteller øynene hennes meg på et vips.

Sara er kjempeflink med foto, målrettet i forhold til hva hun vil, og jeg tror hun vil nå akkurat det hun bestemmer seg for.

Og i dag har hun altså bursdag igjen. Hvis du vil lese andre bursdagsinnlegg, kan du f eks lese HER,

Kjære Sara

Gratulerer med dagen!

Håper den blir strålende, og at du skal gjøre akkurat det du har lyst til. <3

Kos deg masse!

Bursdagsklemmer fra meg <3

 

 

Kjenner du Tattavkvinnene/Sara?

Har du feiret bursdag på blogg før?

 

 

#bursdag #gratulasjoner #tattavkvinnene #

 

22 kommentarer

Siste innlegg