hits

Verdensmester i "dårlige" unnskyldninger...

Jeg er egentlig ganske god på å lage meg unnskyldninger for å få kose meg litt... Om unnskyldningene er noe gode i seg selv tviler jeg på... Men jeg finner hvertfall på noe, for "å få lov" å gjennomføre det jeg har bestemt meg for..

Ta f eks shopping.. Eneste grunn GOD NOK burde vel være at man TRENGER det man skal kjøpe... Vel..må innrømme at her i huset trengs det nok ikke noe på årevis...Muligens har jeg nok til jeg dør, om jeg sliter litt på tingene... Men så er det dette med gleden over å kose seg litt da, gleden ved å pynte seg, gleden ved å finne ting til andre som DE vil glede seg over osv.. 
Skal innrømme at bankkortet mitt gikk litt varmt i helga. Første dårlige unnskyldning var at jeg var i en by med Desigual-butikk, og det har vi ikke i Norge lenger. Neste unnskyldning: Jeg TRENGER noen fargeglade og fine plagg til sommeren... Neste: Jeg FORTJENER noe til meg selv fordi jeg har hatt det litt slitsomt nå. Så da røyk jeg utpå en heftig shopping på fredagen...
Og da jeg var ferdig med meg selv....vel...da begynte jeg å shoppe til andre... bursdaggaver, by-gaver og andre gaver ;-) Snakk om å være ivrig.... 

Her er en av gavene jeg kjøpteOg et smykke jeg kjøpte til meg selvJeg TRENGTE jo et sånt smykke, så mye svarte klær som jeg har... ;-)Har du kjøpt deg noe du fortjente i det siste?
Liker du å shoppe?

 

 

 

Trykk her om du vil se innlegget: "Behind the scenes"?

 

#shopping #veske #smykke #gøteborg 

19 kommentarer

fruensvilje.blogg .no

12.06.2017 kl.20:56

oi det var en vakker veske og halsmykke, skulle gjerne hatt det selv hi hi.

Ja jeg kjøpte jo er vakkert sjal til ferien,og ellers har det blitt litt småting langsmed ,,litt nytt liker vi nok alle tenker eg

frodith

12.06.2017 kl.21:22

fruensvilje: Ja, du hadde nok kost deg i butikken der :-D Gleder meg til sol, og å begynne å bruke :-)

dvergpinschere i mitt hjerte

12.06.2017 kl.21:20

Ja man fortjener jo noe nytt selv om man har mye...syns det er viktig å unne seg noe nytt..så kos deg med tingene! Ser helt nydelig ut alt sammen!! og du fortjener det!! ha en god kveld!

frodith

12.06.2017 kl.21:23

dvergpinschere i mitt hjerte: Jeg synes også jeg fortjener :-D he-he

Margrethe

12.06.2017 kl.21:23

Hmmm - det er kos å shoppe noe til seg selv innimellom. Jeg liker det, men aldeles ikke så ofte. Må være i humør, og være klar til å bruke penger.............. dette var koselige ting! Klemmer <3

frodith

12.06.2017 kl.21:27

Margrethe: Jeg var veldig klar for å bruke penger :-D fått feriepenger, og skal ikke MYE på ferie. Da fortjener jeg å kose meg litt;-) og litt gaver er jo hyggelig for andre også :-))

BforB

12.06.2017 kl.21:32

Syns ikke en skal ha dårlig samvittighet, men glede seg jeg:). Og både smykket og vesken var helt kjempenydelig.

Jeg er veldig glad i fine ting og er veldig glad når jeg kjøper noe. Men ikke så glad i butikker.

frodith

12.06.2017 kl.21:37

BforB: Blitt mer lei butikker jeg også, men på sånne turer er det bare moro :-)

Helene

12.06.2017 kl.22:07

Veldig flott, både veska og smykket <3 ..hmmm..ja jeg skal jo ikke si så mye - for jeg har jo shoppa en del den siste uka..nytt telt, nye fjellsko - OG en Powerbank..sååeh..om jeg fortjener det??????? SELVFØLGELIG!! hehe =P

margarites

12.06.2017 kl.22:30

Klart du fortjente det! Jeg var som sagt og shoppet litt selv på lørdag. Jeg trengte en tynnere jakke, og fant en vanntett.... Og jeg som har i hvert fall tre lignende jakker fra før... Så måtte jeg ha capri bukse...det er tross alt sommer selv om det ikke føles sånn. Kjøpte en grå med mønstret bluse til -helt klassisk. Og så en knallrød - fordi jeg fikk lyst på litt farge også :-) Klemmer <3

missmommy.blogg.no

12.06.2017 kl.22:52

Wow! Dugger både vesken og halskjedet!! Kjempeflott! Er det ikke en desigual butikk på byporten lenger?!?!

Jeg elsker å shoppe og jeg har i dag svidd av noen lapper på klær! Bestilte sko på nett i stad og gleder meg til de kommer i posten:).

Søtmonsen :))

12.06.2017 kl.23:09

Så fin veske :D Og det smykket var jo SÅ deg da! :D Passer til de kjolene du har ^^

Moving On

12.06.2017 kl.23:30

Ååh! Det var et utrolig nydelig smykke du hadde fått i hus!

Men Jaa det er viktig og unne seg noe godt, noe å glede seg over, og bare kjenne på den lykken i det en går ut av butikken og bare " nåå er den miiin!!"

Hmmm jeg kjøpte meg skoskei for noen dagersiden! Bestekjøpe jeg har unnet meg Åå lenge! Haha!!

Åå ja hårkur har jeg også endelig fått i hus!!:)

Skoskei var nok bare noe jeg har ønsket meg i noen år, men som har vært et såå tiltak og dra med seg..

Hår lur er noe jeg føler jeg fortjener, håret mitt har fått gjennomgå noe velsig siste tiden.. så nåå skal det også endelig få litt fuktighet og pleie!!:)

spisogspar

13.06.2017 kl.00:01

Om jeg liker å shoppe?? Jeg ELSKER å shoppe, haha :DD Nydelige innkjøp du har her <3

Hanne Beate

13.06.2017 kl.07:25

Så nydelige både vesken og smykket! Jeg synes det var lurt å passe på å shoppe når man kommer innom der, og du fortjener det virkelig. Selv om man har skapet fullt så trenger man noe nytt, også som man kan glede seg over. Jeg synes det er enklere å finne noe i nettbutikker, men kommer også over noe jeg liker i vanlige butikker.

Min matgale verden

13.06.2017 kl.20:22

Å, det smykket var flott, og perfekt til et sort antrekk ja. Det fortjente du virkelig. Og man skal da unne seg når man er på tur. <3 klemmer

frodith

13.06.2017 kl.21:03

Min matgale verden: Ja, jeg unner i vei :-D

natheless

14.06.2017 kl.08:48

Det smykket likte jeg og kunne brått ha kjøpt det til meg selv. Nei, jeg er ikke så handleglad, men noen ganger finner jeg noe fristende også. Kos deg med minner fra en fin tur!

frodith

14.06.2017 kl.11:40

natheless: Jeg kan være skikkelig i shopping -hjørnet innimellom, og andre ganger ikke...

Skriv en ny kommentar

frodith

frodith

51, Oslo

Jeg er 51 år, samboer, har stort sett et optimistisk syn på livet, er snill og blid, og over middels engasjert, når det er noe som opptar meg. Jeg underviser på en skole for døve, og synes tegnspråk er det vakreste språk som finnes. Når jeg ikke jobber liker jeg å trene, reise på turer eller slite meg opp mot vakre fjelltopper.

Kategorier

Arkiv