hits

Trekning av kalendergave bak luke nr 7

 

I dag svingte vi innom et kjøpesenter etter jobb. Det MÅ vi jo skal vi bli ferdige til jul. Gaver kjøper seg ikke selv, og mat kommer på ingen måte i hus på egne bein. Så da stålsetter man seg, og nærmest LUKKER øynene, trekker pusten og trer inn i "løvens hule". Altså, man vet at sånt julemas og julestress som det er inne i sånne kjøpesentere fint kan ta livet av mann og mus omtrent...Men man har liksom ingen valg..Så vi ble gledelig overrasket da vi hørte englesang fra en av etasjene.. Vi fulgte lyden av spede stemmer, og der oppe i annen etasje fant vi englene våre. 
Det sto der  høye og ranke, med runde munner og røde kinn,  og de vakreste toner trillet ut..

Salt og Pepper sto som fjetret...Åpen munn og store tindrende øyne.. De var grepet av øyeblikket. Og jeg er nesten sikker på jeg så en tåre i øyekroken til Pepper...

...før han bøyde seg mot øret til Salt og hvisket nærmest lydløst: 
"Salt...Hører du?...Er det ikke vakkert? De høres ut som engler... "

Salt svarte ikke. Hun lente seg bare litt bakover, og TOK INN det hele, før hun slo labbene sammen i en øredøvende applaus!! Slike små hendelser er gull verdt i en travel hverdag altså :-D

Vel...nå er det klart for litt applaus for en av dere snart..Fordi nå er det nemlig tid for å trekke dagens vinner av en hjemmelaget kalendergave. 

Men før vi trekker vinneren- Her er svarene :

Nissen var så klart:

 

Og hvis du tittet tilbake til i går, så var det dette bladet de leste: 

 

 

Og den unge damen var jo så klart: 

 

 

En mye yngre utgave av: 

 

Jeg vet at bildet av den unge Sonja var veldig likt Martha Louise, men det VAR Sonja... :-)

Nå er det klart for å trekke hvem som skal vinne kalendergaven for i dag. Og det var mange med alle svarene riktig i dag også....Så nå kommer Salt, spinnvill av glede...Det er hennes tur til å trekke!!!

I full fart spoler hun ned til alle lappene i lua...


Og jeg kan høre rotteføttene spoler omkring.... Og opp kommer litt svimete... Hun trekker på en kjempestor lapp på hvem som skal vinne kalendergaven....Og på lappen for i dag står det skrevet: 

 

Hurra!! Spisogspar !!! I dag ble det deg!!

Du vant den syvende kalendergaven, blant SÅÅÅÅ mange som hadde riktig!!  Gratulerer- din heldiggris !! Gaven vil bli sendt i morgen, og nå blir det spennende å se om du blir glad :-) Det håper jeg!
 

Og til alle som var med i dag:

Tusen takk for at du var med!! Glad du er med!!

Det blir nye muligheter i dagene som kommer til å vinne en kalendergave. Jeg legger ut luke 8 i morgen tidlig, i  7-tida, slik at alle får god tid til å kvesse klør, hjerner, penner og annet de måtte trenge :-) Jeg har MAAAANGE kalender-gaver igjen som vil ut å reise ;-)

God natt så lenge <3#julekalender #adventskalender #kalendergaver #utdeling #rotter #jul #trekning

3 kommentarer

Søtmonsen :))

07.12.2017 kl.22:44

Hurra for henne :D

Og det var nok et vakkert englekor det der ja ;) Sikkert en vakker klang ;)

fruensvilje.blogg .no

07.12.2017 kl.22:51

gratulerer til spisogspar :)

kor er vakkert og englekor helt sikkert magisk :)

Toini

08.12.2017 kl.09:34

Gratulerer til vinneren! og flinke rotter som var med på shopping..og oppførte seg bra! hihihi.. ha en god ny dag!

Skriv en ny kommentar

frodith

frodith

51, Oslo

Jeg er 51 år, samboer, har stort sett et optimistisk syn på livet, er snill og blid, og over middels engasjert, når det er noe som opptar meg. Jeg underviser på en skole for døve, og synes tegnspråk er det vakreste språk som finnes. Når jeg ikke jobber liker jeg å trene, reise på turer eller slite meg opp mot vakre fjelltopper.

Kategorier

Arkiv