hits

Når livsløgnen nærmest slår brillene av nesen din... ;-)

Livet med briller kan ha sine positive og negative side..

Jeg har et synsproblem, men det er lite, så i alle år har det gått fint uten briller.... I hvert fall mente jeg det, da jeg som 15-åring var lei av å være "brilleslange" og bare sluttet..

 

Har ikke hatt store problemer før jeg fikk dette såkalte "gammelmannssynet".. Hvor armene blir lenger og lenger, skal man klare å lese noe som helst uten briller..

 


 

Men det å bruke briller igjen i voksen alder satt "langt inne"....etter årene som "brilleslange"....og jammen hadde det noen fordeler å se dårlig også...

 

For der jeg før trodde at jeg fremdels så ung og fager ut  enda jeg var godt over 40 år...

  

...så er den bitre sannhet (med nye briller og riktig styrke) at jeg visstnok både har litt rynker og noen går hår...

Og det er vel DETTE du har sett i alle år, mens jeg har levd i fornektelse ;-)

 

 

Bruker du briller?

Har du FÅTT mer rynker etter brillene kom på plass? ;-)

 

 

(En liten reprise på et tema om ny selvinnsikt :-D )

 

#selvinnsikt #briller #alder

22 kommentarer

poesimylife

12.06.2018 kl.11:46

Så gøy et innlegg :) Jeg tror jeg holder meg langt fra brillene om det da blir verre enn det allerede ser ut i speilet hahahaha

12.06.2018 kl.11:49

Må vel innrømme i fornektelse:))))

deveny

12.06.2018 kl.12:07

Det er bare å egge inn årene og ta på seg briller. Jeg har holdt på i 8 år og det blir bare verre og verre :)

Anita Berge

12.06.2018 kl.12:20

Følte akkurat det samme som du i ungdommen :-) men hadde så dårlig syn at jeg ikke hadde noe annet valg enn å bruke briller, og briller på 70-80 tallet, var ikke akkurat fine heller :-) begynte med linser på tidlig 80 tall, og det fungerte mye bedre, bruker det enn i dag, men har og fått denne "gammel" sykdommen, at armene har krympa, har måttet krype til korset og anskaffe meg lesebriller i tillegg til linsene, hihi. Skal ikke være lett nei <3

Muumimamma

12.06.2018 kl.12:23

Jeg klarer meg ikke uten briller ;) Har ikke rynker enda da, men et og annet grått er det imellom. Men bare meg som ser dem da ;)

fabelastisk

12.06.2018 kl.13:07

Jeg bruker lesebriller, men trenger heldigvis ikke andre briller. Rynker bryr jeg meg fint lite om, så det har jeg ikke lagt merke til. :)

Jernbanefrua..

12.06.2018 kl.13:27

Tenker du er fin med briller jeg :-) For mange er dette også et smykke, en lek i innfatninger :-) Jeg fikk som lita beskjed om at jeg også skulle bruke briller, men jeg heller likte ikke det noe særlig, så det gadd jeg ikke. For et par år siden hadde jeg synstest, og jeg har såkalt 0 syn, så godt som det får blitt - så hvorfor jeg skulle trenge briller dengangen er fortsatt et spørsmål. Antakeligvis var det en moteting?! Regulering var i alle fall det vet jeg, men slapp unna den hvert fall ;-)) Håper dagen er god :-)

foreignerat50

12.06.2018 kl.14:41

Jeg bruker briller. Fjerner når jeg skal posere foran kamera:)
Jeg bruker briller, og for et par år siden måtte jeg krype til korset for å få meg progressive briller.

Det å se kornotene på korøvelse var interessant prosjekt. Armene ble litt vel korte. Det åpnet seg seg en ny verden for meg da jeg fikk progressvie briller. Bruker de fast, men jeg bruker også linser. Da har jeg et brillepar +1 utenpå linsene. Når jeg trener er linser bedre å bruke enn briller.

Det var som en ny verden som åpnet seg når jeg fikk progressive briller ja. Har ikke hatt noe problem med tilvenningen av dem :)

Brukte briller som liten. Fikk mitt første par da jeg gikk i 2.klasse. Hun som var klasseforstanderen vår brukte også briller, ingen av oss som brukte briller ble ertet.

Ønsker deg en kjempefin tirsdag :)

Purr, purr, fra Toril og kattene

margarites

12.06.2018 kl.17:26

Ha ha, jeg har brukt briller siden jeg var 18, og dermed har jeg unngått "brille-mobbing" på skolen. Det er klart at med briller ser man det med liten skrift...også på huden. Ja ikke bokstaver på huden da, men litt rynker må man vel bare regne med. Deg bare viser at vi har levd litt :-) Klem<3

annebe

12.06.2018 kl.17:26

Artig..ikke at man ser dårligere altså..men innlegget..hehe? Bruker briller når jeg leser og ser tv ..nå kjennes det nesten helt håpløst uten..og det er pga alderen...så den minste ting før... Rynker har jeg både med og uten briller... :)) Klem <3<3

Toini

12.06.2018 kl.18:30

Hhaha....ja jeg syns jeg ser deg...når det går opp for deg, at du også har "eldes" For..vi gjør det alle mann..så ja..rynker og gråe hår..men det følger med...og gir oss en fin karakter...Jeg bruker briller, og klarer meg ikke uten...Ha en god kveld!

Hanne Beate

12.06.2018 kl.18:32

Jeg fikk påvist at jeg var nærsynt i 12-årsalderen, og måtte begynne å gå med briller da jeg var ferdig med ungdomsskolen (ville ikke før) Da jeg var 25 begynte jeg med linser og har brukt det siden. Ved 40+ måtte jeg til med lesebriller, og nå er det håpløst uten.

fruensvilje.blogg .no

12.06.2018 kl.19:14

jeg bruker briller og ser overhode ingenting uten dem på :=) litt rynker er bare sjarmerande,og om en lever sundt så eldes en saktere,synes du ser flott ut eg

dedicat

12.06.2018 kl.19:58

Jeg bruker sånn derre Rema briller,, eller i den stilen :P Var hos optiker i vår og han syns forsåvidt det var greit :D

HeidiElise

12.06.2018 kl.20:14

Bruker lesebriller og databriller nå.

Brukte briller hele tiden før, men synet forandret seg (ble lenger i armene jeg også ;)) så nå er det ikke behov hele tiden.

Sant at rynkene synes bedre ja :)

MJmettejosteinsdatter

12.06.2018 kl.20:40

Heheheheh ja sånn kan det skje ja...............

Jeg har alltid brukt briller......... eller siden ten-åra......... men i perioder. Har ment selv at jeg har sett bra nok men blitt veldig sliten i øynene uten briller............... har briller nå også ja, men glemmer de ofte. Burde vært flinkere. Problemet er jo bare at ansiktet ligger tett ved speilet og da oppdages jo slike ting uten briller..................heheheheheh

Du er jo så fin frodithen, så du kan bare ta det helt med ro!

klem

Margrethe

12.06.2018 kl.21:17

Hahaha... du da.... flotte jenta! Jeg har brukt briller på skole og jobb siden jeg var 13.... og nå ser jeg ingenting uten, hihi..... rynker har jeg selvom brillene ikke brukes hele tida, hmmm...... :-)

Therese Bråthen <3

12.06.2018 kl.23:30

Jeg bruker briller! :D Å er veldig glad for at jeg har foreldre som alltid har passet på dette, fra jeg var i ung alder. De tvang meg til å gå med briller siden jeg hadde så dårlig syn! :)

natheless

13.06.2018 kl.09:24

Måtte smile av dette. Mange som sier som deg, men med briller så oppdager de både det ene og det andre. Jeg har alltid ønsket meg briller, for jeg synes det er fint til antrekk. Men jeg trenger det bare til å lese litt her og der, så jeg burde vel kjøpt briller uten styrke til å "pynte" meg med. Klem :)

Elevele

13.06.2018 kl.20:23

Jeg bruker briller og linser om hverandre, men mest linser for enkelthetens skyld :) Lever i benektelse uansett jeg- fordi jeg bare ikke orker å farge håret, så det får bare være hvitt der det der hvitt :P ha ha

Rita

15.06.2018 kl.06:26

Briller her siden jeg var 16. Skjeve hornhinner, må ha prismer fordi øya sklir fra hverandre. Nærsynt og langsynt. Ganske så fjernstyrt vil jeg si da...

Begynte med progressive briller når jeg skjønte at langsyntgraden bikka +3 da ble det håpløst å se speedometeret på bilen 😳🤭 Så briller er viktig.

Skriv en ny kommentar

frodith

frodith

52, Oslo

Jeg er 52 år, samboer, har stort sett et optimistisk syn på livet, er snill og blid, og over middels engasjert, når det er noe som opptar meg. Jeg underviser på en skole for døve, og synes tegnspråk er det vakreste språk som finnes. Når jeg ikke jobber liker jeg å trene, reise på turer eller slite meg opp mot vakre fjelltopper.

Kategorier

Arkiv