hits

Et nytt lite skviiiik fra "masekråka"

Ja, ikke er jeg en kråke...mer lik en irriterende morgen-fugl kanskje?? Komme her på en lørdagsmorgen, så du nesten får kaffen i vranghalsen...
Nå er det bare få dager igjen til Peter Pan-utstillingen!! Og det må en irriterende morgenfugl til for å klare å mase så fælt som meg.. Men jammen gir det resultater også. .. ;-)

 

For nå har jeg fått inn mange bidrag til Peter Pan-utstillingen. Og KUNNE nok ha satt  i gang med en utstilling en av dagene i helga. MEN, jeg kjenner jo deg og de andre, og VET at det sitter mange flere folk "på gjerdet"...og bare venter på at jeg skal minne dem på at:

MAN MÅ LEVERE SKYGGEBILDER!!! Jeg vil har FLERE!! :-D VI skal vel lage rekord, skal vi ikke? Hva antall bilder gjelder.. ;-)

 

 

En skygge kan være på alle mulige måter, det er du bestemmer hva du vil ha skygge av. Og det kan bli mye gøy... Her er noen av mine.. bare som eksempler på hva man KAN knipse bilder av...Jeg får IKKE være med i "Galleri Frodith", det har galleridirektøren bestemt...

 

 

 

 

Og her er invitasjonen til deg, hvis du ikke har fått den med deg før ;-) 

Ønsker deg en flott dag, med mye sol og skygge, og en dose kilende glede på innsiden, og så  venter jeg bare her nede i Galleri Frodith på at du kommer innom med bilder ;-)

 


#skygger #skyggefoto #galleri #utstilling #konkurranse #gallerifrodith

 

 

6 kommentarer

poesimylife

11.08.2018 kl.10:25

Flotte skyggebilder du har laget :) Gøy med slike konkurranser :)

Håper at det blir en fin dag hos deg <3

frodith

11.08.2018 kl.11:52

poesimylife: Ja, blir moro med en utstilling igjen :-D

Jernbanefrua..

11.08.2018 kl.11:43

Håper det kommer inn enda flere :-)) Høres så morsomt ut :-)

frodith

11.08.2018 kl.11:51

Jernbanefrua..: Jeg vet det er noen "på gjerde", så noen flere blir det :-) og det er allerede en god gjeng :-D Moro <3

Ligaya

11.08.2018 kl.12:30

Artig å eksperimentere med skygger😊

frodith

11.08.2018 kl.13:39

Ligaya: Ja, jeg synes det :-)

Skriv en ny kommentar

frodith

frodith

52, Oslo

Jeg er 52 år, samboer, har stort sett et optimistisk syn på livet, er snill og blid, og over middels engasjert, når det er noe som opptar meg. Jeg underviser på en skole for døve, og synes tegnspråk er det vakreste språk som finnes. Når jeg ikke jobber liker jeg å trene, reise på turer eller slite meg opp mot vakre fjelltopper.

Kategorier

Arkiv