En perfekt verden…

Finnes den overhode? En perfekt verden? Og hvordan vil den se ut? For hvem?

 

For det er jo det det hele handler om, at hva som er bra, veldig bra, perfekt, middels dårlig og skikkel crappy er jo så individuelt..

Noe kan være perfekt for meg, mens du bare trekker på skuldrene…ELLER får lyst til å kaste opp av det samme

Jeg er glad ikke verden er perfekt, da hadde jeg neppe lært så mye.. Deler denne videoen som omhandler temaet 😉 Og Katie Melua er sangfuglen så klart <3

 

 

 

 

 

 

 

#perfekt #video

Lader opp…

Driver og lader opp til i morgen.
Har nettopp tatt kverken på dagens 2. is, og lurer på om den kokos-bollen i kjøleskapet ønsker å bli spist opp også. Jeg tror det!! 😀

Når man skal avgårde på bloggtreff for å treffe folk man ikke kjenner SÅ godt er de lurt å være seg selv. Jeg synes egentlig at det ALLTID er lurt å være seg selv, ikke bare i forhold til bloggfolk… Jeg stoler egentlig på at det holder i massevis å være Frodith, sånn rett fram. Bare meg.

Men av og til er det jo moro å kunne “leke” at man er en annen…For å lage litt moro. Så vi får se… Kan jo være jeg dukker opp mer som dette:

 

 

…eller dette:

 

 

 

…eller kanskje dette! Mjaaau:

 

 

Ser det er meldt sol på ettermiddagen i Fredrikstad 😉

 

 

 

Men aller størst sjanse er det nok for denne utgaven:

 

 

Ja…for det ryktes her i huset at NOEN har tenkt å snike seg med på blogg-treff 😉

Nå må jeg pakke kofferten….

 

 

 

#bloggtreff #oppladning #snap

Mens du sov….

Var jeg oppe i otta, for å gjøre meg klar til jobb…
Var jeg ute og tok bilder av dagens antrekk..
Var jeg på jobb og leste mail og planla rare ting til undervisningen neste uke…

 

 

I dag har jeg en veldig fin jakke, kjøpt for et par-tre år siden på Vero Moda. merke Cream. Jeg har brukt den veldig sjelden. Vet ikke helt hvorfor. Tenker den er litt for “fin” for meg.. Men i dag altså, anledning inneklemt arbeidsdag, pynte meg litt uten kjole…Buksa: samme som for et par dager siden. Fra Vila tror jeg…

 

 

 

Se på jakkeermet nederst… Fint, ikke sant? 🙂 

 

 

Og lukkingen…Fine detaljer.

 

 

Ha en strålende dag, om du har kommet deg ut av dyna…;-)

 

 

 

#klær #antrekk #outfit

 

Blogg-treff i helga

I helga er “årets bloggtreff” 😉
Jeg vet at det sikkert er mange, mange andre bloggtreff, som jeg aldri får “snusen i”, men for meg så gjelder DETTE. 

Vi hadde et i fjor også, som jeg og Karidansen arrangerte. I år tok Solliv oppgaven, og har organisert og jobbet med saken. 
På lørdag BRAKER det løs!! 😀

VI er ikke så mange, men jammen skal vi kose oss vi som kommer. Jeg gleder meg veldig, for det er bare fine folk som kommer. 

I tillegg blir det “hotell-ferie” på meg og Karidansen, fra lørdag til søndag. Og det blir jo moro så klart 🙂 

 

Jeg vet ikke HELT hvem som kommer i år, men at disse to fine rosene kommer vet jeg i alle fall. (fjorårsbilder) Og Solliv er damen i forgrunnen. Gå og meld deg på hos henne om du vil være med sånn på tampen 🙂

Damen bak er Utifriluft, og hun kan du også treffe på lørdag om du vil.

 

 

Og at disse to kommer også er det heller ingen tvil om 😉

 

 

Får du litt lyst å være med kanskje?

 

 

#bloggtreff 

Oslo er stengt!!

 

Bare melder om at Kristi Himmelfartsdag er Oslo stengt!!

Det startet med at jeg skulle treffe Karidansen på  “=Kaffe”, en kafè drevet av rusmisbrukere. Vel..der var det stengt.. Vi jaktet rundt i regnværet etter åpne kaffe-barer, men det viste seg at resten av Oslo også var stengt.

 

 

Men vi vet jo råd. For et sted som aldri er stengt er Oslo S, så kaffe på togstasjonen ble det: Koselig det. Og Pepper var med. Han satt seg og holdt av bord mens vi handlet kaffe…Prøvde febrilsk å “trekke damer” i den nye jakka si.. 😉

 

 

 

 

Og det er i alle fall NOEN som blir sjarmert…

 

 

Etter en stund havnet han i vesken min. Jeg ville jo gjerne ha LITT kvalitetstid med Karidansen også. Men det skulle ikke lange tiden til før det var skrål og skrik ut av dimensjoner nedi vesken der:

“Hei!! Dere!! Har dere helt GLEMT MEG eller??! Tror dere det er noe gøy å sitte nedi her kanskje???!! …. Halloooooo??”

 

 

Men vi var litt opptatt…så han fikk bare nøye seg med orkester-plass og ikke scene-plass 😉

 

 

Jeg og Kari hadde nemlig mer enn nok med å planlegge tur til Fredrikstad på lørdag, og bloggtreffet. Det skal bli veldig koselig!
Det er Solliv som arrangerer i år, og det er bare å melde seg på hos henne om man vil være med. Tror ikke det er for sent 🙂

 

Etter kafè, var det rett hjem, blogge bittelitt og så ut å spise med Hr Frodith. Jeg lever livets glade dager, klemt inne i en bitteliten torsdag 😀

 

Hvis du ikke har lest den nye novellen min, så finner du den her: “Med verden som scene”

 

 

#kafe #karidansen #pepper #bloggtreff

 

 

Med verden som scene

 

 

Han hadde stått der bak de skitne vinduene og sett ned på den åpne gårdsplassen. Kjent luften fra den åpne døren som smøg seg forsiktig inn døren. Gardinene ved åpningen beveget seg som i sakte film, strøk over karmen med en stille bevegelse… lik en hånd som stryker en annen.

 

Plutselig en ny bevegelse.
Et friskt, klart vindpust rusket ertent i gardinene. Han ble stående som fjetret. Hjertet hamret i brystet hans, som om det hadde byttet rytme umiddelbart. Den usynlige hånden i døråpningen strakte seg mot han, og gardinene blafret lystig og innbydende like en flamencodansers kjole rundt lekne ben..

 

 

Lik en magnet som trakk , ble han trukket ut gjennom døråpningen. En vag protest langt der inne et sted, men hånden i døråpningen som bød opp til dans fristet for mye. Røde, lange negler på myke slanke fingre dro han sakte ut der…Han var forsvarsløs..

 


Plutselig sto han der ute, prøvde noen forsiktige trinn fram og tilbake, mens vinden strøk kjølig over bare legger. Hjertet hoppet over noen slag, mens han famlende prøvde seg fram..

 

 

Så med et fant han rytmen..Hjertets takt laget rytme til skrittene. Han prustet og peste, lik en okse i arenaen…Han stampet mot underlaget lik flamencodanserens forførende skritt…Han kastet på hodet og strammet ryggen..Han holdt sitt livs forestilling…Helt i sin egen verden der oppe på gesimsen.

 

Så stilnet skrittene. Han stoppet opp, lukket øynene og stilte seg ytterst på kanten som for å ta i mot applausen.

 

 

Da kjente han kvalmen komme. Han var svimmel og uvel. 

Han hørte ingen applaus… Det kjentes som en mental hånd puffet han nærmere kanten. Han følte ensomheten gripe som en klo rundt det bankende hjertet, slik han hadde kjent så mange ganger før..

Da hørtes en svak stemme der nede fra:

“Hei!”

 

 

Denne novellen er skrevet med inspirasjon fra bildene jeg laget av fingre med sko her i forgårs. Mye som kan trigge skrivegleden,og sette fantasien i sving.

 

 

#novelle #fingerfortellinger #sko

 

 

Og en helt vanlig hverdag..

 

 

Heisan!
Hvis du har vært innom meg før i dag, har du fått med deg at jeg hadde en “helt alminnelig arbeidsdag”, som kanskje ikke alle betrakter som det …he-he. Men jeg har også hatt en helt vanlig hverdag.

Og alminneligheten gir meg faktisk stor glede 🙂 En arbeidsdag med litt tull og fjas (som du så på det forrige innlegget), litt mailskriving, litt skravling med kolleger, å forberede noen gode “opplegg” til elever, en is, en tur på landet med søsters for å besøke mamma… Helt vanlige ting, i andres øyne kanskje kjedelig. For meg: små spor av hverdagslykke. Jeg er skikkelig glad inni meg <3

Som du ser er jeg jo rimelig blid over her, men jeg har også vært en hoppende glad GRIS i dag.. (Trykk på linken)

 

 

Har du hatt en bra dag? 🙂 

 

 

 

#hverdagslykke #glede #livet

En helt vanlig arbeidsdag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, vi er heldige!

 

 

 

Pepper på catwalken..

Gjett om det var en som var glad i dag da?!!!

 

 

Jeg var innom en butikk i byen, og fikk tak i kjempetøff ny vårjakke til Pepper…Det er jo fremdeles litt kaldt, så det å fly “naken” ute er ikke noe særlig ennå… Sko ble det også.

 

 

Pepper kunne ikke få “nok av seg selv”, og snurret rundt for å vise seg fram fra alle kanter..som han skulle være en topp-modell på catwalken….

 

 

“Se da Frodith!!! Jeg er jo bare YBER-kul, er jeg ikke??!”
Han slang ut med armene og riktig skjøt brystet fram ..

 

 

Han tok seg rimelig bra ut fra alle kanter …

 

 

Han så kanskje LITT bred ut over rumpa, sånn sett bakfra, men det er da ikke SÅ ofte man ser han bakfra så det får våge seg…

 

 

Etter all vandringen på catwalken, og snurringen rundt og rundt for å få vist seg fram, var det et stykk gutte-rotte som lykkelig tittet opp på meg…:
“Frodith…. tror du jeg kan få meg “dame” nå?”

 

 

Og det er jeg helt SIKKER på han kan… 
Har du sett noe så barskt??

 

Jeg trenger vel ikke å nevne at det var “en annen en” (les: Salt) som var grønn av misunnelse…Vel…noen ganger er det Pepper sin dag…Sånn er det bare 😉

 

 

 

#krydderrotter #salt #pepper #tøyrotter