Stesøstrene uten Askepott… ;-)

Det var en gang en fager jente, i landet langt borte…Hun hadde langt gyllengult hår, og øyne så blå som himmelen over de 7 fjell… Ja, noe i den duren starter vel eventyrene.. Det er gjerne med noen troll, kanskje en prins og HELT GARANTERT to stesøstre… Som i Askepott… og de to stesøstrene..  Slemme, fæle, store føtter og lange neser… 

Vi har alltid tullet med at vi er disse to stesøstrene, søsteren min og jeg…. Kanskje fordi vi er to helt vanlige søstre, sammensveiset, som tuller og herjer og koser oss sammen og kanskje fordi vi ikke likner på Askepott i det hele tatt 😉 Men også fordi vi ikke likner stesøstrene til Askepott HELLER… Vi er så snille som dagen er lang, begge to, og akkurat derfor kan vi vel kalle oss det.. med et glimt i øyet ;–) Og nå legger altså stesøstrene ut på tur igjen.. Vi har vært på uttallige turer sammen; besteget Beseggen sammen, vært i Langesund, på konsert-tur,  i Stocholm, Brehmen, Island,  gått til Gaustadtoppen og mange andre fjell og besøkt flere byer.. Vi har det alltid veldig moro, kanskje fordi vi er ganske like… kanskje fordi vi er venninner og ikke bare søstre.. kanskje fordi vi hater majones begge to…kanskje fordi vi ler så vi griner etter en dag med traving i by eller på et fjell, når vi skal bestille dressingfri mat…  Kanskje fordi vi begge ser det VELDIG komiske i ting,når vi er slitne.. Sikkert er det hvertfall at vi har hatt mange fine og lattermilde turer sammen, helt uten Askepott… 😉 Her :

” Frogging” i Bergen..


Vel nede fra Beseggen i Grill-dress-jakker for moro skyld..


På Gaustadtoppen..


På Island


På Kikut, hytta i Nordmarka i Oslo,  med “Frittgående høner ON TOUR” 😉


I Langsund i likekjoler..

 

Og nå legger vi altså turen til Dubrovnik i Kroatia, sammen med nevøen min også. Og i anledning turen har jeg laget matchende armbånd til STE-søstrene 😀 Jeg har laget av silkebånd og boksåpnerdelen av drikkebokser/ølbokser. Jeg har brukt Englas fine forklaring, og da gikk det greit som bare det 🙂 Jeg hadde i utgangspunktet kjøpt for brede silkebånd, men brettet dobbelt, så gikk det greit likevel. Så nå har ste-søstrene like armbånd på turen..

Vi reiser i morgen tidlig kl 7 fra Gardermoen. Jeg tar med nettbrettet i fall jeg skulle få store bloggeabstinenser 😀 Satser på å få sendt noen blogg-postkort, hvis det passer sånn og jeg har tid 🙂 Ellers er jeg tilbake den 9. juli, ha en fin uke så lenge 🙂 Klemmer til deg som titter innom <3

Har du ferie til uken?

Hva skal du gjøre i ferien?

Et Kinder-egg av en dame… :-)

I dag er det utdeling av Kinder-egg!! Du tenker deg sjokoladen,  ikke sant? Ja, du kan godt fortsette med den tanken… Et fargerikt papir, så litt myk sjokolade-både brun og hvit, og inni der et egg i plastikk, som viser seg å inneholde noe HEMMELIG.. Noe man kan sette sammen.. Men mest av alt kan du tenke deg Kinder-egg-reklamen…. dette med TRE i ETT:  – En overraskelse, -En utfordring (i form av bygging) og -En sjokolade.

 

Vel, det er egentlig ikke et sånt Kinder- egg jeg skal dele ut..  Nei, det er et annet Kinder-egg….. et Kinder–egg  av en dame som  kan by på:

En foto-blogg, en reise-blogg og en kreft-blogg. Er ikke det allsidig og et Kinder-egg, så vet ikke jeg. Og hvem er det vi snakker om? Jo, det er Eljos 🙂

Eljos er en av de eldste bloggvennene mine, men det betyr ikke at hun er GAMMEL av den grunn.  Hun beviser bare at hvilken alder og tall vi  har mellom oss,  ikke har noe å si. Jeg har bloggvenner i alderen 18- 65 år jeg, og det spiller ingen rolle hva tallet heter, når man finner tonen og kan ha det hyggelig sammen. Eljos er uførepensjonist nå, men hun var autorisert regnskapsfører i mange år med eget firma. Eljos har vært bloggvenn med meg en stund. Hun er altså så herlig!! og har stilt opp på det meste av mine sprell her inne. Hun har vært med på Karnevalet som jeg hadde her inne, da stilte hun med dette bildet. VIl du se resten av Karnevalsparaden, kan du se HER.

Hun var også med i den forrige fotokonkurransene min. Som gikk på å stille ut bilder av dyr de likte  🙂 Da stilte hun med dette bildett :

 Eljos er glad i å reise, og lar ikke dette at hun fikk kreft, måtte fjerne en lunge og nå lever med  lav lungekapasitet stoppe seg fra noe som helst… heller ikke det å reise. VIL man noe, så får man det til, virker som er hennes motto. Hun står på,og må være en kjempeinspirasjon for andre med samme type problematikk.  Der er det ikke mye klaging, hun virker løsningsorientert til tusen! Hun sier hun gjerne skulle reist til Japan igjen, men tror det blir litt langt, så nå er Lanzarote favoritt-reisemålet. Eljos er glad i komedier når det gjelder filmsjangere, slike man kan le SKIKKELIG av og bli lett til sinns av.. Hun er glad i å stirkke og å fotografere, og jeg fikk et lite søtt hjerte av henne rundt juletider som hun hadde laget selv.

 Når de feirer bursdager hjemme hos Eljos, så lager de en hel festival ut av det, hvor folk underholder,synger, spiller,  osv i tillegg til mat og kos. Jeg har inntrykk at da kommer  og går  folk hele dagen,som på en ekte festival.. Eljos virker på meg som en sterk og flott dame, reflektert, og flink til å ta opp ting som trengs å få litt lys på seg. Hun virker snill,  positivt innstilt til livet, og velger å se lys der mange andre ser mørke.. Fordi det fungerer bedre.. Nå er hun og feier avgårde på en av turene sine… foreløpig i Norges land.. Men man vet aldri med Eljos, plutselig er hun på vei til et annet land..

Og hvorfor alt pratet om Kinder-egg og Eljos? Er det an blogg-anbefaling? Ja, så absolutt!! Til alle tre bloggene… Men det er også:

BURSDAGEN HENNES!! Hun fyller år i dag, 29. juni 🙂 Og jeg håper alle som en går inn på reisebloggen hennes f eks, og gratulerer 🙂 (Bare trykk på reiseblogg- linken) For hun skal visst være mest på den bloggen i tiden framover sier hun….

Gratulerer som masse med dagen, herlige Eljos!! 🙂 Håper du får en dag som du vil huske lenge, med mye kos og moro 🙂 Jeg har bare cyber-kake og varte opp med, og ingen marsipan… men det passer kanskje likebra på ferietur.. slipper å bli ødelagt på bilturen deres 😉 

 Kos deg i dag, og på resten av turen. Og skaff deg en ordentlig kake i dag 🙂

Stor klem fra meg og de andre 🙂

OG

Til deg som leser dette:

– skal du gjøre noe hyggelig i dag? På Eljos sin lørdag? 😉 

En liten venn på reise…. ;-)

Dette er historien om en liten venn på reise… Det er historien om vennskap som knyttes over lange avstander, gjennom bokstaver og ord, mellom av og til ansiktsløse mennesker.. Det er historien om hvordan man faktisk gjennom blogger kan finne seg folk man liker,som man har mye til felles med…. som man IKKE likner, men allikevel liker… Det er historien om hvordan man kan finne folk på tvers av alder, som man finner vakre og verdifulle, og som man faktisk bruker ganske mange timer sammen med… Selv om det ikke er ansikt til ansikt… selv om det ikke er stemmer som snakker, men hender… selv om det ikke er sånn at man strekker ut hånden og rører borti noen… Men man RØRER ved folk på en måte allikevel, og det har vært en ny opplevelse for MEG i hvertall.. 

Dette er historien om hvordan vi gjør verden bittelittegrann MINDRE, ved  å bry oss litt om hverandre her inne… om folk vi ikke kjenner EGENTLIG… Dette er historien om hvordan vi kan gjøre livet litt morsommere, og påvike hverandre, her inne… uansett på hvilket vis vi gjør det.. Dette er historien om hvordan vi kan gi hverandre en liten flik av VÅR sommer…

Og hvordan skal  nå dette skje? tenker du kanskje …  jo altså, å gi noen en liten flik av vår sommer: 

Vel, dette innlegget er nemlig  også historien  om en liten venn, som skal ut på tur, på sommerferie… Noen har kanskje sett denne skjønne lille skapningen før.. Møt VaniljeogPepper! Hun ifkk jeg av en bloggvenn med samme navn, rundt april en gang, fordi rotta antagelig trengte et nytt sted å bo, og litt miljøforandring.. Til 17. mai pyntet hun seg med sløyfe, og stakk til byen. Da jeg var syk, lå hun her sympatisyk med meg under et pledd 😉


Vaniljeogpepper

Denne skjønne lille skapningen skal altså på en liten sommerferie i sommer, fordi hun er lei av asfalten… Og fordi hun tenker det er viktig å samle litt inntrykk fra Norges land.. Hun tenker det er viktig å titte litt nærmere på  noen av disse fine folka fra bloggverdenen.. Så hun legger altså ut på en reise… Hun får billett med seg, en hamburger, så hun har noe så spise underveis, og hun vil besøke flere kanter av landet…  

Hun har ladet opp her noen dager, stasjet seg opp og vært på en liten prøvetur på landet..

 Hatt og solbriller er kjøpt inn..


Hamburgeren er er klar… Ligger i kjøleskapet til hun skal ut på den “STORE reisen”.. Onsdagen var bare en prøvetur, og krevde ingen niste..


Så var vi på full fart på tur  mot landsbygda….

Hun ville være førstemann ut døra… for å vise at det var ansvar og selvstendighet i henne…


Hun er veldig lei asfalten, sure sneiper og dårlig luft, så en tur på landet, og snart i RESTEN av landet er på sin plass..


Da er det full fart mot T-banen….


Vel framme på Oslo S, var det mye å se på og tøffe rulletrapper å holde styr på…


Man må passe på å gå på do, før man begynner på den lange togreisen…


Så var det bare å vente på toget 😉


Vaniljeogpepper var fornøyd med sitteplassen hvertfall…


Og endelig var vi framme, på landsbygda… for en liten overnatting. hos min mor ;-). 

Så, som du ser, nå har hun øvd… Hun vet hva det vil si å være på tur… Og derfor sender jeg henne nå på egenhånd på tur ut i Norge… Siden hun er litt liten til å reise alene, får hun ikke reise med tog og fly sånn på egenhånd.. Men hun må reise med post-flyet… Hun kan altså finne på å besøke deg.… Og havner hun i postkassen din, må du ta godt vare på henne en bitteliten stund… Hun vil ikke bli lenge.. Men hun vil gjerne være en natt… Hun vil også at du kjøper et prospekt-kort fra stedet du bor på, legger i pakken, og sender kortet og HENNE videre til neste på billetten/listen..   Så pass opp, plutselig kan det være du som får besøk.. 😉

Med dette innlegget er jeg med i en konkurranse hos en av mine bloggvenner. Siv på 18 år. Ta deg en tur inn og sjekk konkurranse-oppfordringsinnlegget hennes.. kanskje får du lyst til å være med selv.. Men dette innlegget mitt er ikke bare et bidrag til konkurransen, men også et lite prosjekt for sommeren.. En herlig sommerferie, for en liten venn.. som jeg fikk av en bloggvenn.. Og det hele er egentlig bare er et lite symbol på hvilke herlige, morsomme, fargerike, rare og varme folk vi kan møte her inne.. Og kanskje der ute også… i løpet av sommeren… eller senere en gang 🙂

Til sist kommer Vanilje-rotta og kortene tilbake til meg… og da er reisen avsluttet for den gang.. og jeg er nok sikkert lykkelig som dette:


Håper de som får besøk er med på å sende henne videre 🙂 Hun starter turen i morgen 🙂

Ha en strålende dag!
 

Den lille minien… ;-)


en liten sløyfe foran… og en snor i samme slengen… bak..til å holde i ….

Hadde bare lyst å vise den siste lille pompaduren, som ble ferdig i dag.. Den er en liten mini-veske, som kan brukes til å ha en lommeobk og en mobil i.. Men ingen store Ipad-er, eller joggesko… da må man ta i bruke andre vesker 😉 Denne var premie i en liten NØTT jeg hadde her på mandag, og den er underveis til Lisbeth i morgen 🙂 Den er heklet i bomullsgarn, dobbelt tråd… faktisk samme garnet jeg laget denne toppen og luen i også 🙂


Ha en fin kveld eller en god natt eller begge deler 😀
 

I nettbrett-land blir verden en “smule” rosa… ;-)

Når laptopen er milevis unna  og barndomshjemmet, hvor jeg oppholder meg dette døgnet, heller ikke har hverken stasjonærmaskin ELLER internett  da blir det blogging fra brettet… Det er plent umulig å skive  sprelske  lange innlegg med EN finger på dette tastaturet… Jeg har NOK senebetennelse og muse-slit som det er.. Ergo er det størst fare for rosa-blogging når jeg er hos mamma  i barndomshjemmet, merkelig nok.. For bilder er enkelt å ta, ha-ha.. Og pengene….de flyr lett som sommerfugler, når jeg har fri og skattepenger i lomma.. Så da blir det sommerfuglshopping da….

Måtte ha to samme,  men ulik farge, ikke SÅ ofte man finner sommerfugler 😉

I tillegg kommer litt rosa-blogging fra svunnene tider.. Jeg klarte etter noe strev, og feste danseskole-antrekket mitt til nettbrettet.. Jeg brakk nesten nakken i forsøket.. Skulle opp på en stol for å fotografere…Den var dekket av klær.. så jeg spant som Bambi på glattisen oppå der, føyk son en kyrrongbrikke veggimellom, før jeg landet med et brak i gulvet.. med nakken litt på skjeve og med nettbrettet høyt i været…  Men bilde ble det hvertfall, så da var det verdt det, ha-ha 😀

Grønt fotsidt fløyelsskjørt med gullbånd, og matchende bolero-aktig vest. Min mor sydde til meg, jeg kan jo ikke sy som du vet.. Lengden passet perfekt den dag i dag, jeg var jo rundt 170 cm i 6. klasse allerede..men livvidden på skjørtet var mer svunnen enn alle årene som har gått… og jeg så for meg en veldig langbeint og skranglete jentunge…selv om DET har jeg aldri vært 😉

Siste bilde i dette moteshowet 😉  er fra en av de første skoledagene mine.. Grønne helslengbukser som mamma hadde sydd, med matchende kort-kort jakke 🙂 Jeg var skikkelig glad i mammas hjemmesydde klær. Og Fru Stussli : “dette er buksedressen jeg pratet om, den fantes ikke lenger LIVE, bare på bilde”.

Håper du skal gjøre noe hyggelig i dag?

Himmelsk ferie… Ferie i himmelen… Himla ferie…?

Ja, sånn kan jeg bare holde på… Mange varianter, men meningen er nesten den samme.. Hva er en himmelsk ferie egentlig..?

Jeg er vokst opp med telt-ferie.. Ikke noe var bedre enn når hele familein satte seg i pappas hvite Cortina… To voksne foran og tre unger bak.. En barneseng på taket av bilen,som prinsessen, dvs meg, skulle sove i, inni teltet… Et sånt oransje og blått “bomulls-telt”, som slett ikke tålte regn, men det gikk fint i flere døgn i strekk i øs-pøs regnvær, så lenge ingen kom borti telt-duken…. Ja, altså, så satte vi i gang Cortinaen, og den hadde ikke rullet mange meterne, før lille Frodith var bilsyk, og hadde spydd ned hele bilen… SÅ var det tilbake til start, vaske bilen, og starte igjen….

Underveis telte broren og søsteren min forskjellige biler, mens jeg spydde i en pose, og mamma og pappa hørte på “Hotel California” med  Eagles, som broren min hadde vært så snilll og tatt med i bilen… Målet var en eller annen campingplass på sørlandet, og underveis overnattet vi kanskje i teltet i et lite skogholt eller på en campingplass underveis.. Og disse feriene var som himmelen kan jeg huske.. Selv om all den spyinga i starten må ha liknet litt mer på helvete enn himmelen, så var resten av ferien veldig heaven-like… Alle sov på oppblåstbare gummimadrasser,bortsett fra meg,som fikk sove i den medbrakte senga…. Vi spiste Joikaboller som var varmet på primusen…. Vi spilte badminton og ringspill, og masse kortspill og yatzy, og hele familien var med… Og jeg husker det som noe av det koseligste i verden.. Jeg tror stedet vi dro til  ikke spilte  så stor rolle for oss den gangen, om det plaskregnet eller om landet het SørLANDET eller ThaiLAND … Det viktigste var stemningnen, den morsomme reisen  og det at vi gjorde alt sammen  SAMMEN..

Disse turene jeg fikk inn med morsmelka, har gjort noe med meg.. For jeg liker fremdeles nesten best turer med bil…. til et sted hvor vi kan ordne maten på egenhånd… hvor vi kan spille spill og skravle… uansett hvem jeg reiser med.. Landet kan fremdeles hete Nordland, i stedet for Syden…  Eneste forskjellen nå er at jeg sjelden kaster opp på veien fram, og at jeg aldri lenger får ligge i medbrakt seng..;-) 

  

Hvordan liker du best feriene dine? I luksus på et hotellrom i “Syden” eller i en storby i utlandet? 

Eller i et telt eller en camping-hytte et eller annet sted? Hvordan er de beste ferieminnene dine fra du var yngre?

 

 

Jeg er NØTT til å fortelle dere svaret nå… ;-)

I går kveld hadde jeg en aldri så liten mandagsnøtt, litt sånn på sparket… Hvor jeg spurte hva dette var for noe?

Og det kan jo se ut som litt av hvert som skjulte seg bak det hvite stripene..? Det kom forslag om helikopter, spenner, oppvaskbørste og øyenstikker 🙂 Og det var 


Denne veldig pene øyenstikkeren… Pen, pen… men skummel… Den likner et helikopter… men det ER en øyenstikker…

Og den lille minipompaduren / premien som er under arbeid nå… 


 

går til: 

Lisbeth Pedersen!!! 🙂 Samboeren var veldig flink og trakk ut deg 😀 Så da kommer det en liten sak til deg snart. Kommer du inn og sender meg adressen din? Bare send den i meldingsfeltet 🙂 

 

 

Postmann er som julenissen…. han kjenner ALLE.. ;-)

Sånn var det før i tida hvertfall…. Jeg husker vi testet ut vår postmann som vi hadde vokst opp med… Han var av den gode gamle skolen, med grønn uniform, bukse, jakke og lue.. Var ikke snakk om å klage på varmen på sommerstid… Kledd som han skulle til Nordpolen nærmest, kom han, sommer som vinter i sin postmanns- DRESS/DRAKT. Han kunne være det STORE som skjedde i løpet av en dag.. Når han kom i bilen sin løp vi ungene spinnville mot postkassene i det vi ropte: “Poste-mann! Poste-mann!”. Så var det klemmer og noen ord med han.. Så kjørte han igjen.. Og sånn var det neste dag igjen også.. og neste dag…. Helt til vli ble ungdmmer..

Når vi ble ungdommer så startet “den store testen”..  Hver gang vi dro noe sted, og skulle skrive postkort hjem, så gjaldt det å prøve ut stakkars postmann… som nå var blitt enda eldre.. Og kanskje litt sliten… Prøve om han virkelig kjente oss så godt som vi trordde han gjorde.. Kunne han virkelig alle navnene på folk i husklynga vår.. Visste han at jeg hørte til i DET huset, med DE foreldrene..??? Vi sendte postkort med BARE fornavnet på foreldrene våre, adressen, og hvem det var i fra selvfølgelig…. så hadde han NOE å gå på liksom.. En annen gang skrev vi bare etternavnet, og kanskje ikke veiadressen.. Og en gang skrev vi bare “Mamma og pappa” og så adressen + vårt fornavn som avsender.. Alle ungene i vår famile testet ut dette, og posten kom alltid fram..Postmann var magisk… eller kjente alle…

Egentlig trodde jeg det var bare fortidens gråhårete postmenn som kunne sånne tryllekunstner, som å kjenne til alle å enhver… Men i går ble det motsatte bevist… Da jeg kom fra butikken, lå det en pakke til meg i posten… Og hadde postmannen selv vært i nærheten hadde jeg sikkert løpt og gitt han en klem, (som jeg gjorde med gamlepostmann som barn)…  fordi han kom med pakke til meg… Og utenpå pakken sto det faktisk skrevet “Til fineste Frodith”, og så etternavnet mitt, og adressen 🙂 Så denne jyplingen av en postmann, som knapt har kommet over kvisstadiet, han kan jammen meg trylle han også, han visste hvem Frodith var, og la pakken i riktig kasse… Og jeg skal love deg at det ikke står Frodith på postkassen altså.. 

 Og pakken var ikke fra hvem som helst heller:

Jeg fikk pakke med bikinitrusa fra Ladyaugust <3 Vi hadde snakket mye inne på bloggen her om  at vi måtte ha nye bikinier, men siden det ikke er så “moro” lenger med sånne snuppete små, følte vi mer at vi trengte noen LAANGE, helst  fotside… helst med sleng.. Og vi ble enige om at det måtte bli Ladyen sin jobb. Jeg kan som kjent ikke sy, bare strikke og hekle.. så hun lovet å sy en bikini-truse til MEG også, når hun var i gang med sin… Og jeg må si jeg var mektig spent på hvordan den ville bli, med helsleng og greier… 😉 Hun har lagt ut bilder av SIN tidligere på bloggen sin, sjekk HER, og den var kjempefin, så gledet meg veldig til min kom 🙂

Vel, den ble ikke med sleng, men langt over rumpestadiet for å si det sånn… Og da er jeg kjempeglad 😀

Så her er min da <3 Ikke så lett å både være modell og fotograf, så bildene blir som de blir

stående

Ovenfra

Sittende

Ladyen sin går under knærne,så vidt jeg kan se.. Jeg er 10 cm lengre, så min ble OVENFOR kneet 😀

Og sånn ble den bakfra/ovenfra 😉

De er herlige og vide, og ser ut som jordbær på en fin sommerdag 🙂 Her skal det bades! 😉 Når jeg tar turen for å besøke Ladyen, skal vi nok valse rundt i matchende bikini-bukser, som to solmodne jordbær

Og sånn blir det hvis jeg drar på besøk 😀 og det skal jeg <3

Har du en postmann som leverer posten din utifra bloggnavnet ditt?

 Har du skaffet deg badetøy for i år? 😉

En aldri så liten kvelds-nøtt :-)

Hva er dette??

 Det vil bli en bitteliten premie, til riktig svar 🙂

Skriv ditt svar i kommentarfeltet eller innboksen 😉 Jsg trekker, hvis mange har riktig svar 🙂

Turist i egen by…. :-)

Det er litt deilig av og til, å bare være llitt turist i egen by.. Gå koselig tur langs Akerselva… LAAAANGT fra der de ekle rottene er … OG bare se de fine sidene.. Gå og skravle med fine venninnen min… Stoppe i regnet på en fortausrestaurant å spise lunsj, som jeg ALDRI gjør her i byen, kun på ferieturer.. Spise kake… fordi vi fortjener å kose oss litt… Gå en tur på søndagsåpent marked på området ved  “BLÅ”- et utested, for jazzinspirert musikk, konsertllokale etc… om du har hørt om det.. Bare nyte en lat søndag, vel vitende om at i morgen er iNGEN arbeidsdag. Slik var min dag i går 🙂

 
Litt lek med ender.. VInter-“grønnheten” i ansiktet sitter fremdeles ganske godt 😀


Ved den fine delen av Akerselva..


Litt mat må man ha underveis


Og litt kake, fordi man fortjener det… 😉


Ved broen over til “Blå”, svømmer en “svane” (ha, ha) … Ta en nærmere titt på den…;-) Det er kunstnere som holder til på området innenfor, som du snart forstår..


Vi er på vei til “Ingensteds”  på søndagsåpent marked..


Mye fint å kjøpe her på “Ingensteds”. De har åpent også rundt jul, og masse fint kunsthåndverk, klær, malerier, alt mulig. En privat kunstskole holder til å nærheten og mange gallerier.


En “geit” står og vokter trappen opp til et galleri med “street-art”-preget kunst..


Street-art, hvis det er det det heter..


Kule urbane uttrykk i det minste…street eller ei..


Massivt uttrykk..


Utsikt fra galleriet… Jeg elsker dette området 🙂


Utsikt over hele området, med en stor “lysekrone” i midten.. Gaten du ser rett under heter ” Ingens gate”.

Jeg runder av med å vise deg et bilde jeg kjøpte på “Ingensteds” i “Ingens gate”. Det er bittelite.

 Jeg elsker sånne uttrykk.. Dette bildet passer ypperlig i samlingen vår av naivistisk kunst 🙂

Har du sansen for street-art/grafittipreget kunst? Eller har du sanse for litt mer naivistisk/barnslig  uttrykk? 🙂 Eller liker du best noe HELT annet?