Knekkebrød hos kongen..

 

I dag har jeg besøkt kongen. Eller i alle fall hagen hans.
Kari og jeg har vært på trimtur i byen. Det er ikke lange biten fra meg og opp til kongen, men et par kilometer er det i allefall. 2,5 faktisk. Til sammen 5 km altså. Lurer på om det kan regnes som en liten trimtur? Det var i alle fall nok trim til at det var HELT nødvendig med knekkebrød-niste i sola på gårdsplassen hans… 

 

 

Mange skulpturer i parken der, både av det tradisjonelle og naturalistiske slaget….

 

 

…..og de litt mer spesielle og moderne slaget…

Det er jo faktisk barns tegninger som har vært arbeidstegningene til disse moderne skulpturene der oppe..

 

 

Det er også noen “skulpturer” som antageligvis er laget av PIL. Likner veldig de som står i botanisk hage som er laget av pil-treet i alle fall. 

 

 

Det ble ingen kjolefredag denne uken, så jeg slo til med kjole-søndag i dag i stedet for..

En kjole av ull passer bra i den “skumle” vårluften, for en som liker å pynte seg uansett vær og føreforhold 😉

 

 

 

 

Fantastisk flott dag! 🙂 

 

 

#byliv #slottsparken

De små livsløgnenes betydning..

 

Hvis jeg ikke går på vekta,  er jeg kanskje tynnere da?
Hvis jeg velger sko som er for små, blir føttene mindre da?
Hvis jeg legger ut bilder på Instagram med filter, blir jeg yngre da?

 

 

 

Ingen skal undervurdere de små livsløgnenes betydning…

 

 

#livsløgn

Noen ganger

Noen ganger er barn små voksne, som må bære alt for tungt. 
Noen ganger er voksne bare forvokste barn, som har glemt at det er de som skal bære…. i det minste vise de små HVORDAN de skal bære..

 

 

Noen ganger lurer jeg litt på hva vi driver med…

 

 

Naturens små kunstverk

I dag var vi på utstilling på Røed gård i Moss. MEN…de fineste små kunstverekene fant vi utendørs. 
Isen hadde lagt seg i små lag i strandkanten, som om vannet hadde frosset til is, midt i en bølge. 
Det minnet om vinter, samtidig som sola glitret på toppen og fikk vannet til å renne i små bekker ned i sjøen under. 

Vår møter vinter. Vakkert <3

 

 

 

 

 

 

 

Postkort fra sydenturen..

 

Som du vet har jeg reist “sydover”..Ja, ikke utenlands da…For mye karantene-greier… Neida…Jeg har jo bare dratt til Kolbotn..MEN… i dag har vi vært ENDA mer sørafor…Helt i Moss. Jeløya. 

Vi har gått tur, og vært ute i hele dag!! Og du skjønner kanskje hvorfor? Se det været da!! Jeg har gått uten lue, spist ute, sittet i vankanten og knipset bilder, bare SKIKKELIG kost meg 🙂 

Nå er det kosebukse og pizza i ovnen. Livet er ganske så bra i “syden” 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mareritt i våken tilstand

 

Skal ikke kimse av å dra til Kolbotn på ferie altså!! I alle fall er det mer enn nok action til å fylle en hel Dubai-tur..
I dag våknet jeg stille og rolig. Verden våknet til live igjen, uten tilsynelatende for mye dramatikk. Vel…det var den første halvtimen….

Etter en halvtime i fred og fordragelighet med kaffe på senga og litt lesing av blogger utspilte det seg plutselig et lite mareritt i etasjen under meg.. TIDENES edderkopp hadde inntatt entreen!! Jeg snakker ikke om en en liten søt en, på størrelse med en fingernegl…Nei, her er det faktisk snakk om en på størrelse med en LITT liten tarantella!!! Visste ikke at så store edderkopper bodde i Norge en gang. 

Jeg prøvde å få søsters til å ta den i en bøtte, mens jeg sto i 2. etasjen og FRØS.. Men søsters er like redd som meg for sånne monstre, og jeg tror ikke hun orket  tanken på at den skulle løpe villmann nedi bøtta der kanskje.  Vi kunne ikke se for oss hvordan det skulle være mulige å “ta den” med en avis en gang heller. JEG skulle i alle fall ikke gjøre det!! Søsters angrep på en måte jeg ALDRI ville gjort. Med støvesugeren! Nå er den stuck inni støvesugern. Eller kanskje ikke… Man vet jo aldri om den holder seg inni der, selv om rørhullet er “boltet” igjen…?

 

Vel-vel…skal prøve å glemme den for noen timer. Umulig å få sovet noe mer, men dagen bringer sol og masse moro på programmet. Så mini-ferien kan bare rulle videre 🙂 

 

#edderkopp #frykt

 

 

Noen bloggere drar til Dubai, andre drar til Kolbotn..

Som blogger…uansett kaliber og plassering, bør man ha noen reiser å by leserne på har jeg skjønt…Litt action fra verden drar visst mengder av lesere, og det er store sjanser for å komme blant de 20-30 øverste plassene på blogglisten..

Mulig det ikke gjelder reiser til Kolbotn. Mulig jeg har misforstått noe.. For der andre kan ligge på 4-5 plass i ukesvis pga noen “skarve” turer til Dubai eller liknende plasser, der kommer andre aldri høyere enn 70.-80. plass med sine turer til Kolbotn. Skjønne det den som kan 😀

Vel, når det er sagt: Her er dagens UPDATE fra livet i Kolbotn:

 

 

Slipper i alle fall karantenetid etter reisen 😉

 

 

 

 

Pizza-snurrer i friluft

 

 

Roald Amudsen 

 

 

Og hans hjem…

 

 

Fin utsikt hadde han fra huset sitt i sin tid…

 

 

Kake på Svartskog Kolonial, som kafeen der heter.. 

 

 

Og jammen meg har jeg ikke fått shoppet en masse greier også :- )

 

#reise 

 

Fra skallebank til sommerfugldans

Hei og hopp!

 

 

Nå har jeg ligget to dager rett ut med skallebank. Det er vinterferie, litt mindre TRYKK på jobben…og da har man jo TID til å være syk…. Men i dag da jeg våknet: – Det trykket som har ligget over hele hodet de siste dagene …er borte vekk! Det er jammen flaks, for i dag tar jeg vinterferie et par dager.

 

 

Jeg skal prøve meg et par dager hos søsters igjen. Forrige gang jeg prøvde måtte jeg jo reise i hui og hast hjemover, da mutanter overtok kommunen søsters bor i…. Jeg var jo livredd det ville stå grensevakter på togstasjonen, og nekte meg å reise hjem igjen dagen etter, til den “smittefrie” byen JEG bor i liksom… Jeg må forte meg på besøk nå et par dager, for det er vel ikke mange dagene før det blir HERMETISK lukket i Oslo igjen.

Planen nå er i alle fall: tur, litt shopping, kafebesøk og et lite galleribesøk. Ååå som jeg gleder meg! Sommerfuglene danser cha-cha-cha i mageregionen 🙂

 

Ønsker deg en strålende fin dag <3

 

#tur

 

Flinke-Frodith!

I dag har jeg vært Flinke-Frodith!

Har ligget langflat på gulvet og skrubbet. Både bad og soverom har fått seg en en skikkelig skrubb med kluten. Jeg er helt støl…Det sier litt om hvor ofte jeg bruker kroppen til noe annet enn å ligge å slaske meg på sofaen.. 

 

 

Etter vasken synes jeg at jeg fortjente en liten belønning 🙂 Tok meg en kaffe og en smoothie på Backstube. 

 

 

Ny uke ligger foran meg. To dager på jobb-jobben, en dag på hjemmekontoret, og SÅ skal jeg ha vinterferie et par dager! Stas. Prøver meg på en tur til søsters igjen. Det blir kos! 

 

 

Har du gjort noe koselig i dag?

 

 

#husvask