Sånn skal en helg startes!

 

 

I morgen setter jeg snuten mot Sverige IGJEN!

Har jeg tenkt å gjøre svenske av meg? Vel, i alle fall for et døgn. Skal kose meg med søsters og broders på hytta hans der borte. Det blir koselig det! Er det noen jeg har lyst å være sammen med nå så er det DEM 🙂 

Dette bildet, skannet av et gammelt fotografi, er fra en god tid tilbake, men søskenlikheten er slående, synes du ikke? 😉

 

 

 

#søsken #tur

En fantastisk venn

 

 

Hun man kan knise hysterisk med, mens man prøver å se FIN UT på fotoshoot.
Hun man kan finne på små-sprø ting sammen med fordi bare fordi man har lyst til det. Hun man kan filosofere og diskutere litt med, når rare tanker dukker opp.
Hun som er der med hele seg,  når tårene renner, og en luftetur er det som trengs. 

 

En slik er verdens beste Karidansen!
Tenk at en jeg traff på blogg for noen år siden, plutselig er en av mine nærmeste venner. En jeg har delt det meste med i løpet av det året hun har bodd i byen: latter, fjas, diskusjoner og sorg. En fantastisk venn <3

 

 

 

 

#vennskap

En helt alminnelig torsdag ettermiddag

 

 

 

På vei for å gjøre noe hyggelig,  en helt vanlig torsdag ettermiddag. Møte Karidansen <3 Kake, skravling og bare rett og slett litt avkobling. Jobben sluker det meste av energi om dagen, derfor godt med litt påfyll. 

 

 

 

“Be the person you want to meet”

 

 

 

 

Man blir litt tankefull når man mister noen i livet sitt. En del ting blir liksom litt meningsløst..Og en del andre ting blir desto mer viktig. 

 

En ting som jeg har gått og tenkt en del på disse siste ukene er hvor fort livet kan snu, og hvor viktig menneskene rundt en faktisk er. Jeg har også fått en vekker på at dette er viktig å FORTSETTE å huske på.

 

 

Når hverdagen er tilbake og man har kravlet seg opp og ut av det verste mørket man var i, så er det lett å glemme å vise folk rundt en hvor mye de faktisk betyr. Og her snakker jeg ikke BARE om de nærmeste, men mennesker rundt en generelt.

 

Det er viktig å bry seg!
Det er viktig å møte folk med et SMIL, i stedet for en sur tone.
Det er viktig å ta vare på hverandre. Alle bør føle seg sett, føle at det betyr noe. 

 

Jeg har ikke vært så verst på dette før heller, en egenskap jeg har arvet etter mamma. Jeg har vært flink å møte folk, og å SE dem. Men jeg går i fella som alle andre innimellom, og kan bli “ugrei” på grunn av tankeløshet innimellom…

 

 

Jeg så et sitat på en vegg i dag: “Be the person you want to meet”.
Det er det det hele handler om…. Om å oppføre seg sånn som man vil at andre skal være mot en selv: Snill, oppmerksom, omsorgsfull..

 

“Be the person you want to meet”

 

 

 

 #tanker #livet #kjærlighet #medmenneskelighet

Veien videre

 

 

Ingen vet hvor veien går videre..

Noen har kanskje bestemt seg for et mål der framme. Sikter seg inn. Med målbevisste steg skritter de framover, og etterlater seg lyden av klakkende hæler… Det smeller i ørene, nærmest som trommeslag eller pistolskudd… Veien er bestemt…

Andre rusler kanskje mest…tilsynelatende uten mål og mening.. Tar et skritt av gangen, lar “føttene styre”… Et trinn hit…et trinn dit..Som en dans i livets ballsal…

 

En ting er sikkert: Man vet aldri helt HVORDAN veien ser ut videre.
Man vet aldri helt HVOR veien går videre…

Målet i det fjerne kan plutselig forsvinne. En fartsdump lager krøll… Noen har satt opp en “veisperrring” man må komme seg over. En stikkvei dukket opp, som så mer “riktig” ut… Mørket kom…uten at man var forberedt overhode, og veien ble vanskelig å se…..Man kan bli truffet av “noe” på veien, og bli liggende en stund.. Skadet og ødelagt..

 


Men man reiser seg opp…og finner en vei. Famler muligens litt innimellom. Snubler lett i ting underveis.. Tar kanskje noen avstikkere.

Man vet aldri HELT hvor veien går videre….
Men man fortsetter å gå, mens solen får tak og dytter deg forsiktig avgårde 

 

 

#tanker #veien #livet

 

Påfyll av glede

 

 

Dette har vært en helg med påfyll av glede. Gode samtaler, “trim”, shopping, deilig mat, “ansiktisbehandling” og mye annet. Jeg har slappet av fullstendig, koblet ut hodet på den triste måten, men samtidig fått snakket med Merethe om det som var viktig.  Nå er vi på vei igjen. Hjemover.

 

Så viktig det er med sånne små pustehull, sånne små “bobler” i hverdagen, hvor man kobler av fullstendig. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#reise #vennskap #samtaler #avkobling #livet

Morgenstell..

 

 

 

Skal man se sånn noenlunde presentabel ut der ute i verden, må man starte tidligere og tidligere med morgenstellet… Eller som min mamma så humoristisk sa de siste årene: “Det blir mer og mer vanskelig å holde stilen…”

 

 

 

Foto-shoot

 

Med parken full av gull, og trær som byr opp til “dans” så MÅ man jo bare. Når “dansekjolen” i tillegg har farger som høsten selv, så frister det ganske mye med en aldri så liten foto-shoot. Merethe er en tålmodig fotograf, så det ble tatt en del bilder. Og disse var de som ble sånn noenlunde.  Tror dette blir en av favorittkjolene for høsten. Jeg bruker jo kjolene jeg kjøper MYE også 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#fotoshoot

“Tjeiorna” trasket tusenvis av trinn..

 

 

Startet ut ganske tidlig i dag. Før 10. For å besøke bydelen Haga.
Fast aktivitet når jeg er i Gøteborg.
En koselig liten bydel med mange kafeer, noen artige små butikker og trange gater.
For å komme dit kan man trikke eller gå. Vi GIKK så klart. Trasket i vei… Gjennom nydelige høstfarger. Og FØR regnet satte i gang..

 

 

Gode venner er godt å ha <3 Her går “skravla” i ett!

Tegnspråk er det beste språket, men ikke alltid like lett når man GÅR 😀 Men vi klarer oss bra!

 

 

 

 

Var på kafeen som heter Cafe Hebbe Lelle. Albert og Herbert henger på veggene.  Og vi måtte så klart ha en liten godbit for å holde energinivået oppe..

 

 

 

Noen fine kunstverk er plassert ut…

 

 

 

Etter vi hadde gått 12 000 skritt, byvandrings-skritt, trengte vi litt mer å bite på, så vi avsluttet med rabarbrapai på Kronhuset. Nå er det sløving på rommet før middag. Kjøpt mest gaver til andre i dag. 

 

 

#tur #Haga #kafe #trim