Man MÅ jo bli glad av sånt!

 

Farger gjør meg glad!
Og gul var favorittfargen da jeg var bitteliten. Ikke favorittfargen min nå lenger kanskje…men jammen gjør den meg fremdeles veldig glad! Spesielt når den er ute i  i naturen 🙂

 

 

SE for en gyllen verden!! 🙂

 

 

 

 

 

Vakre verden!!

 

 

 

HER finner du flere bilder fra søndagen

 

 

 

#høst #gult

På fotoshoot etter trøsteshopping

 

Jeg er jammen glad jeg har Hr Frodith, familie og gode venner!!
Når ting er litt pyton…ja målt på mitt “pyton-barometer” i alle fall, så er det jammen godt med folk som hjelper en å ta fokuset litt vekk. Og det hjelper de meg med alle sammen 🙂 

Synes liksom jeg har fått litt dosen nå siste ukene… Med begge “armer i fatle”, vonde hele tida. Med forkjølelse. Med nesten daglig hodepine. Og nå denne j….la ROTTA som har kommet seg inn her og “overtatt leiligheten”… Som har tatt over “hjernen” min både på nattes tid og i våken tilstand!! 

Men i dag var det sol. Jeg hadde trøsteshoppet ny “bluse” i går med søsters. Det var mange varmegrader. Og skravla gikk med Karidansen. Så dagen ble så bra som bare en søndag kan bli! Masse fine bilder i høstværet fikk vi også. Det var HELT gult ute!! 🙂 Herlig! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du hatt en bra søndag?

 

 

 

#mote #fotoshoot

En vakker stund

 

 

Var en tur på Sognsvann forrige helg.
Der hadde jeg en vakker stund med en veldig god venn <3

 

 

 

 

 

Har du forresten lest min “skrekkhistorie fra virkeligheten”? Det bør du lese! Skikkelig ekkelt!!

Eller les “det ultimate blogginnlegget”

 

 

“Fru Rotte”- en skrekkhistorie fra virkeligheten!

 

I disse Halloween-tider er det vel på tide med en liten “grøsser”….? Fra VIRKELIGHETEN faktisk!!

 

 

Dagen i går startet som mange andre dager… Med et digert gjesp før jeg satte føttene i gulvet på soverommet…Etter det var ingenting som andre dager…Etter det gikk det bare utforbakke..

 

Jeg tok på “pysjen” som jeg pleier, og skulle bare skynde meg på do, før jeg tok fatt på  de daglige morgenrutinene. 
Fremdeles litt paranoid etter å ha funnet en død rotte i kjelleren i bygården her i sommer, skottet jeg med plirende øyne mot stue-avdelingen idet jeg lukket opp soveromsdøra. Det har liksom blitt en vane… må bare “sjekke”, og jeg har liksom ledd litt av meg selv og ristet litt oppgitt på hodet fordi jeg har fått dette bildet fra i sommer på hjernen: “Det er ikke rotter INNE i leiligheten liksom”

Men… du vil ikke TRO hvilket syn som møtte meg da jeg skottet inn mot stuen!! DER midt på stuegulvet sto Fru Rotte! Eller mulig det var en Herr!! Håper egentlig det…at det ikke var en gravid rottemor jeg så.. Vel, hun STO ikke så veldig lenge.. Etter å ha hørt mitt stønn, gisp, eller SKRIK som kom ut gjennom gapet, så tok hun til fornuft og jogget avgårde mot det jeg regner med er et sted å komme seg “ut”. 

Borte ble hun! Uten at jeg aner hvor hun “kom seg ut”, eller om hun ER ute…
Dette var ingen søt liten “mus”, (som Salt og Pepper)

 

 

…som lever sitt liv i sus og dus…  i fred og fordragelighet….

 

 

 

Nei…det var en ROTTE, på størrelse med denne!!
Du skjønner hvor stor den er når du må se OPP på den liksom??!!

 

 

 

Jeg hadde en forferdelig dag i går på jobb!! Hjernen spant rundt EN eneste ting: Rotte!! Fru rotte!!

Utleier er kontaktet. Rentokil er kontaktet. Men stort blir ikke gjort i helgen. 
Rottefelle er skaffet så lenge. Den var tom i dag tidlig.. Heldigvis??! Eller SØREN??!

Trenger jeg å si at jeg nesten ikke har sovet i natt??!!

 

 

 

(Det er forferdelig mye rotter i år har jeg hørt rykter om, så du skal ikke se bort fra at du har en pilende omkring du også. Når du går til sengs kommer den muligens fram, og tar seg en liten dans på stuegulvet ditt…)

 

 

#rotte

Det ultimate blogginnlegget!

frodith – Mye lurt på gang :-D

 

 

Tenk å klare å skrive det ultimate innlegget!…
Det innlegget som hadde ALT liksom… De beste bildene, det mest reflekterte innholdet… eller IKKE… Det som gjorde at folk klikket seg inn på bloggen i hopetall… dag etter dag.. Som gjorde at man lå på bloggtoppen, uke etter uke… år etter år…Uten å legge ut noen nye innlegg overhode…

 

Åh? Er det ikke DET som er meningen med blogging sa du?…. 😉

 

 

#blogging

Hjertet i døra roer hjertet på innsiden

 

Med armene helt i ro blir det stille dager på Frodithen…
Men med fint vær betyr det ikke at jeg bare har måttet ligge under dyna. Naturen er der ute, og beina fungerer sånn noenlunde i alle fall.

 

Verden gjennom hjertet i døra. Et fint sted å sitte å filosofere…Et fint sted å kjenne litt på livet.

 

 

En høst på hell…

 

 

 

 

Begge armene i fatle

 

Bare innom med kort oppdatering. Blir ikke mye blogging framover her. Har senebetennelse både i venstre finger og høyre arm. Streng beskjed fra lege om å holde armene i ro et par uker. Er teipet opp og må gjøre øvelser. Føles som armene i fatle. Begge to..

Så kommer det noe herfra blir det kun bilder en stund framover. Men mest av alt blir det nok ingenting. Vi sees etter hvert 🙂 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#byliv #senebetennelse

Når legen din plutselig har blitt “voksen”

 

 

Jeg har filosofert litt over dette at legene ser ut for å bli yngre og yngre. (Nei…det er IKKE jeg som blir eldre og eldre!! :-D)

Før hadde jeg en lege som var over 50. Jeg var da i 20-årene. I samme periode hadde jeg en tannlege som var omtrent like gammel. Hun er i alle fall pensjonert nå, så hun MÅ ha vært eldre enn meg. 

Da disse måtte “byttes ut” fikk jeg et par langbeinte, hengslete tenåringer av noen leger. Vel, de VAR kanskje ikke tenåringer, men så i alle fall sånn ut. Når jeg omtalte legen min til familie og venner brukte jeg bare ordet “konfirmanten”. SÅ ung virket altså han. (Les mer HER).

Vel, nå er “konfirmanten” blitt voksen han også. Han har fått unger selv og greier, og lurer på om DE faktisk er blitt i tenårene… Men tror du ikke at når han endelig er kommet over “konfirmant-stadiet” og jeg har begynt å stole sånn SKIKKELIG på han som lege, så går han hen og tar permisjon et års tid. UTEN å informere meg først! Hrmpf!

Fikk nærmest hakeslipp da jeg tittet inn på hjemmesiden til legekontoret, og fikk øye se det var vikar for MIN LEGE. Og du vil ikke tro det: De har tatt inn en NY KONFIRMANT som vikar. Selv om det står at han har LANG ERFARING som allmennlege… Jeg mener hvor lang erfaring kan han ha, når han ikke ser ut som en dag over 25??! 

Vel…mulig det er JEG som begynner å bli gammel 😉 

 

I morgen får jeg uansett sjekket hvor mye erfaring han har. Jeg skal til legen for å få få sjekket noe “gammelmanns”-greier…

 

 

#lege

Når “galskapen” tar overhånd…

 

Ja, det grenser i alle fall til galskap… Når man år etter år, gang på gang, går til innkjøp av det som likner uniform-jakke. Jeg får liksom ikke nok! Som du sikkert fikk med deg HER, så har jeg gått til innkjøp av enda en. Jeg tenkte jeg bare måtte vise deg NOEN av de andre… 

 

Det startet med denne: 

 

 

 

Det var liksom den beste jakken i verden!! Kjøpt i Gøteborg.  
Men så glemte jeg den igjen på toget..  Etter et års tid..

Og etterpå “ballet det på seg”….med den ene jakken etter den andre… I håp om å bli like glad i disse, som i den første… Blir jo ikke det samme, selv om de er fine de andre også.. På sin måte…

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja…ingen vet hvor dette ender 😀
Jeg må kanskje gi meg snart nå…..

 

 

#jakke

Sjuuuk

 

(arkivbilde)

 

Ikke stort mer å si om den saken… 
Vondt i hodet. Sliter i tillegg meg noe som likner senebetennelse, to forskjellige plasser på kroppen. Til legen i morgen. 

Jeg er bare glad jeg ikke snufser eller har vondt i halsen. Det hadde blitt så mye styr… Hodepine er jeg “vant med”, og vet hva som skjer i det minste. 

Ønsker deg en fin dag. Jeg går tilbake under pleddet her…

 

#syk