“The Minis”

Dette ble nok en dag i slow-motion. Deilig!
Vi droppet alt som het langtur, og gikk rett på kafe i stedet for 😀

Chiapudding og kaffelatte til store jenter, som trengte litt energi for forestående photo-shoot: 

 

 

Meet “The Minis”!
Ut å kjøre sko. Her tas alle lemmer i bruk for å få til bilder. Begge hender, nesa og ved behov: ørene 😉

 

 

Ganske moro å prøve å få til. Vi trenger noen flere rekvisitter for de neste på listen 😀

 

 

Nok en morsom dag i den lille byen 🙂 

 

 

Danse gatelangs med Karidansen

Det er mandag. Det er fri. Det er klart for litt kreativitet og kos. 

Jeg skal møte Karidansen.
Vi skal trene(?)….denne gangen i skjørt, fin topp og med utslått hår.

 

 

Jeg har noen ideer til aktiviteter underveis. Fotoaktiviteter…. Kreative aktiviteter. Varmer opp til Trondheimshelgen 😀 I enden blir det kaffe i sola. Dette blir nok en veldig bra dag!

 

 

 

Da er det avgjort!!

 

7 av 7 mener at jeg har trent hvis jeg beveger meg, uansett klær jeg har på 😀 (les kommentarfeltet på foregående innlegg)
Så da betyr det at jeg kan slentre gatelangs i kjole eller bikini om jeg vil, i morgen, og registrere det på samme måte som jeg har gjort i dag.

Turen ble på 11 km, så lengdemessig bør det i ALLE FALL holde…

Jeg spurte i dag morges HER, sånn halvveis på fleip, hvorvidt det er treningstightsen og resten av treningstøyet som avgjør om man kan kalle det trening…. Jeg sier halvveis på fleip, fordi det virker som mange tror at de trener så sant de klærne er på. Ta folk på treningssenteret f eks. Kommer inn der med siste skrik innen treningstøy, og så sitter de og skravler eller står og “henger” ved noen av apparatene uten å svette så mye som en dråpe.. 

Når det gjelder meg selv så må jeg innrømme at jeg ikke tenker på det som trening akkurat, om jeg har slentret rundt i en kjole fra butikk til butikk på en shopping-runde, om jeg skulle komme opp i aldri så mange kilometer…

MEN…i dag har jeg hatt trenings-tights OG har gått langt, så her er ikke noe tvilstilfelle uansett 😉

 

 

Turen gikk fra Breivoll gård til Svartskog, langs Bunnefjorden og gjennom skog på Sherpa-trapper. 
En nydelig tur, med mange fine ting å se på underveis. 

Nistepakke ble spist TO ganger faktisk, og en liten kaffekopp på en DNT- kafe. Masse sol, litt “kjølig”, 16-17 grader og masse fin frisk luft. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En fantastisk fin dag sammen med søsters! <3

 

 

Det perfekte selvbedrag?

 

 

Er det sånn at hvis jeg ikler meg stramme løpetights, sports-bh og verdens hurtigste joggesko og går meg en lang tur i skogen, kan registrere denne som TRENING i appen min?

Er det sånn at hvis jeg går samme antall kilometer på en tur rundt i byen, iført flagrende kjole, hvite fritidssko og håret løst IKKE kan registrere det som trening?

Ja, jeg bare spør!

Er det det perfekte selvbedrag å tro at man har trent, så fort treningstightsen er på?

 

Vel…i så fall: Jeg skal trene i dag… Delvis i skogen… I treningstøy så klart 😀

 

 

Livet i slow motion..

 

 

Livet i slow motion er ganske så bra. Smilet kryper på plass i et vinterblekt ansikt. Håret flagrer nyfarget og opprømt i vinden. Kroppen kjennes som født på ny i silkemyk bluse fra Gøteborg.

 

 

Det er pinse! Jeg kan slentre midt i gaten i rosa glede og gjøre ingenting…

 

 

Selv kuene rusler rundt i rosa glede her….  Det er pinse, fri, sol  og lite folk i byen 🙂 

 

 

Har du hatt en bra dag? 

 

 

 

Hamsteren har landet! Skilpadden har overtatt..

Her går det i skilpadde-tempo i dag… Deilig!!

Nå har jeg vært hamster i løpe-hjulet en god stund. Det går i spinnvill fart innimellom, og på slutten av dagen bare suser det rundt ørene, selv om jeg sitter innadørs og ikke et blad på trærne rører seg overhode…. Det er INNI hodet det suser, og det er ikke BARE tinitus/øresus skal jeg love deg.. Her suser det andre steder også..

Men i går landet jeg sånn rimelig greit, på utsiden av hjulet. Ble på en måte slynget ut derifra i full fart, etter en uke med småttiser inne på deltid, for så å lande på begge beina i en litt forlatt by. Jeg tror folk innbiller seg det er påske nå, for det er omtrent like stille på utsiden av vinduet mitt som det vanligvis er i påsken.

Jeg har sittet på rumpa i sofaen, slik en ekte skilpadde gjør. Og viftet med tærne…

 

Drukket kaffe i skilpadde-tempo, spist litt, farget håret, surret rundt i pysjen. INGEN venter noe sted. Jeg kan bare surre rundt her inne i pysjen med Hr Frodith. Og det at jeg KAN det hvis jeg vil gjør at jeg ikke nødvendigvis MÅ det… 😀  Så jeg stikker en skilpadde-tur på butikken og kafé. Og titter litt på byen gjennom slow-motion-briller

 

Vi snakkes!

En gledesspreder!

 

 

Det er en gledesspreder her i blogg-blokka som går litt stille i dørene. 
Hun er ikke høyt og lavt, med armer og bein og mye volum. Nei, dette er en litt stillfaren dame med den fine, lune og tvers gjennom gode framtoningen. Dette er Ligaya!

Ligaya har blogget i mange år. Jeg har kjent henne nesten fra min start på blogg for snart 11 år siden. 
Nå heter bloggen hennes Happy. Den gangen het den Foreigneat50.

LIgaya er helt utrolig med ting hun lager. Hun har laget massevis av fine saker med de eldre på sykehjemmet hun jobbet ved. Hun heklet og strikket små dyr og dukker, og jeg tror det var flere av disse  som fikk hjem hos beboerne på sykehjemmet. Til stor glede for dem. 

Men mest av alt tror jeg gleden hos de som bodde der var å få Ligaya inn i livene sine. For hun satte i gang de mest kreative og hyggelige aktiviteter med dem. Og med et stort smil rundt munnen og med glitrende øyne. Det stråler snillhet og godhet av Ligaya.

Den siste tiden har hun sittet og laget små fine kort, for å sende koselige sommerhilsninger til forskjellige bloggere hun føler hun kjenner litt. Det varmer ganske godt å få noe sånt i postkassen i en stressende hverdag. Et nydelig hjemmelaget kort, med fine utvalgte ord til meg <3 Og dette midt oppi at jeg tror hun ikke har det helt enkelt selv om dagen. Et stort hjerte har hun, og bruker det til å spre glede til folk rundt seg på en stille og lun måte 🙂

 

 

 

Tusen takk Ligaya! <3

 

 

Det er ikke størrelsen det kommer an på!

Her kommer en haug med småttiser, og som du ser er små saker vel så bra som litt større saker. Jeg har nå samlet det meste av de rare te-skje-kjerringa-bildene jeg har tatt selv, eller hatt regi og “rolle” på. Noen er tatt i år, og noen i fjor sommer. Det blir nok flere utover sommeren 😀

Hvilken synes du er best? Og hvorfor?

 

1

 

 

 

2

 

 

3

 

 

4

 

 

 

5

 

 

 

6

 

 

 

7

 

 

 

8

 

 

9

 

 

 

10

 

 

Erstatning for noe …?

 

Buss for tog….

 

 

Tog for fly…

 

Tog for tog… 😁

 

Av og til kommer det NOE for noe ANNET.. Og av og til er man ikke forberedt, og det er et snabla styr og mye irritasjon..

Buss for tog.. Buss for trikk… Trikk for bane.. Taxi for buss for tog osv…

 

Nå var vi litt forberedt denne gangen og ikke såååå overrasket som vi ser ut, men det rakk å bli noen små overraskelser likevel. MED bussene.. Men det gikk bra, og nå er det tog for tog hele veien til Oslo 😊

 

Ikke helt i form ennå, men en smule bedre 😊

 

Ferdig!

 

Da er jeg ferdig!

Ferdig med Gøteborg for denne gangen.. Ferdig med shopping.. Ferdig med klatring.. Ferdig med grafitti -jakt, kafeer og negle-spa.. Ferdig med romgodt, hotellfrokost og surring på hotellsenga..

Ferdig med ferien!

Setter snuten hjemover nå.