En gledesspreder!

 

 

Det er en gledesspreder her i blogg-blokka som går litt stille i dørene. 
Hun er ikke høyt og lavt, med armer og bein og mye volum. Nei, dette er en litt stillfaren dame med den fine, lune og tvers gjennom gode framtoningen. Dette er Ligaya!

Ligaya har blogget i mange år. Jeg har kjent henne nesten fra min start på blogg for snart 11 år siden. 
Nå heter bloggen hennes Happy. Den gangen het den Foreigneat50.

LIgaya er helt utrolig med ting hun lager. Hun har laget massevis av fine saker med de eldre på sykehjemmet hun jobbet ved. Hun heklet og strikket små dyr og dukker, og jeg tror det var flere av disse  som fikk hjem hos beboerne på sykehjemmet. Til stor glede for dem. 

Men mest av alt tror jeg gleden hos de som bodde der var å få Ligaya inn i livene sine. For hun satte i gang de mest kreative og hyggelige aktiviteter med dem. Og med et stort smil rundt munnen og med glitrende øyne. Det stråler snillhet og godhet av Ligaya.

Den siste tiden har hun sittet og laget små fine kort, for å sende koselige sommerhilsninger til forskjellige bloggere hun føler hun kjenner litt. Det varmer ganske godt å få noe sånt i postkassen i en stressende hverdag. Et nydelig hjemmelaget kort, med fine utvalgte ord til meg <3 Og dette midt oppi at jeg tror hun ikke har det helt enkelt selv om dagen. Et stort hjerte har hun, og bruker det til å spre glede til folk rundt seg på en stille og lun måte 🙂

 

 

 

Tusen takk Ligaya! <3

 

 

21 kommentarer

Siste innlegg