Heisan!

 

 

Her er jeg!

Jeg har vært ute og kost meg i nesten hele dag. Jeg har forberedt noe fjas som jeg håper riktig så mange TØR å være med på her på bloggen, men DEN avsløringen kommer i MORGEN 😉

Ut i 10.30-tiden i formiddag. Vente på venninne som kom med trikken. Se på den spenstige buksen da!! Panter-bukser…eller noe dyre-aktig i alle fall.. Og JA, så klart blir det noen antrekk-bilder med den på…Etterhvert …

 

 

Trasket bortover mot Tøyen i solskinnet. Ikke kaldt…Ikke varmt..Helt passe. Og på veien fant vi denne flotte graffitien/street-art. Jeg trodde jeg hadde sett ALLE her i byen, men jammen meg dukker det opp noen nye innimellom. Til STOR glede for meg. Jeg elsker street-art <3

 

Og hvem var venninnen jeg ventet på og har kost meg med? Karidansen så klart!! <3

 

 

Vi har gjort litt av hvert i dag: lekt med rottene mine, forberedt noe fjas, tatt antrekk-bilder OG sett på kunst: Dyr skåret ut i tre.
Og noen har gjettet riktig, vi er i botanisk hage på Tøyen. SÅ mye fint å se der, og deilig å være ute samtidig.

 

Flere tre-statuer på bloggen senere

 

Etter å ha sett denne karen “gnafse” og klamre seg til denne nøtta, ble jeg så sulten på nøtter selv, at valget av kake på kafeen etterpå var grei: 

 

Pekan-pai!! Skikkelig god! Dagens lunsj kan man si. For det gjelder å passe seg når man har ligget padde-flat på sofaen i 4 uker. Det blir kake “i stedet for” og ikke “i tillegg til”…

 

 

Veldig god, og passet perfekt som påfyll etter flere timer ute i solen. 

 

 

#botaniskhage #høst #utetid

Små “ladestasjoner”

 

 

Det gjelder å finne små “ladestasjoner” i hverdagen. Små fine ting som gir deg litt energi.. Som om du skulle være en liten el-bil eller en bensin-bil for den saks skyld. 

Svupp! Inn på en “ladestasjon”! Blir der nok til å få fylt opp igjen batteriet, slik at man er klar for å ta fått på hverdagens små og store utfordringer. Slike “ladestasjoner” er gull i seg selv MENS man gjør det, men sitter også i kroppen i flere dager etterpå. Så det er kun påfyll. 

 

 

I dag skal jeg på en sånn “ladestasjon”. Jeg var her for et par år siden også, omtrent på denne tiden. Da tok jeg disse bildene under her.  I dag blir det nok litt annet å knipse bilder av. 

 

 

Høst var det i alle fall. Sol var det…som i dag også.
Jeg matchet blomstene den gangen i 2017. Og fnisete var jeg av å likne “Oksen Ferdinand” 😀

 

 

Gleder meg til nok en dag ute. I solen, blant blomster og trær. I en av Oslos “ladestasjoner”. 

 

 

 

Ser du hvor det er?

 

 

 

#lading #energi #høst

“Jeg er ikke redd!!”

 

Jeg kan jo prøve å overbevise deg i alle fall, om at jeg ikke er redd!! For hvem er redd en slik “engel” som står og flotter seg? 
Denne svanen jeg så på turen vår i dag liknet til forveksling en engel. Se hvordan vingene er 😀 

 

Vel, disse “englene” er ikke til å spøke med etter min mening. Svaner er skumle som få..Plutselig så snur de, ser deg inn i øynene, og løper hvesende i mote deg!! Har vært borti noen før skal jeg love.. 

 

Men i dag eglet jeg meg innpå så langt jeg turte, og så bare sto jeg der en stund og ventet. For står man lenge nok så begynner de å vifte med vingene, og da er de SÅ fine!!  Så jeg holdt redselen inni meg, og ventet. Og fikk lønn for “strevet”. 

 

 

 

 

Se hvor fin den er!! Etter denne oppvisningen tok den beina fatt, og seilte utover. Uten så mye som et pip i min retning…Heldigvis 😀

 

 

 

 

Er du redd svaner?

 

 

HER finner du de andre bildene jeg tok på turen min i dag

 

#svane #foto

Påfyll av glede

 

I dag har jeg rett og slett fått litt påfyll av ren glede. Ingenting kan måle seg med mange timer ute i naturen. Det gir en liksom masse energi, samtidig som man blir BÅNN sliten 😀

Vi gikk 1 mil. Sognsvann til Ullevålseter på skogsvei. 
Det var en veldig passende rute for meg som stort sett har LIGGET de siste 4 ukene..

 

 

 

Litt for tynnkledd egentlig selv om jeg hadde ull i to lag. Det var nemlig rimelig kaldt i dag. Så nå trenger jeg TUR-jakke også..Ikke måte på påkrevd shopping framover 😀

 

 

 

 

 

 

Vi fikk opp farta så jeg ble varm nok etterhvert. Fikk låne en jakke til å ha under av søsters også 🙂

 

 

 

 

Nydelige farger underveis, så vi måtte stoppe flere ganger for å ta bilder. Og spise litt sjokolade…

 

 

Posere litt og fjase litt….

 

 

 

 

…og å drikke kaffe for å få litt varme i kroppen. Til sist var vi framme ved Ullevålseter hvor det ble kake og vaffel!

 

 

 

Snakk om påfyll av glede da <3

 

 

Har du hatt en fin dag?

 

 

#tur #glede #påfyll

 

Frodithens tivoli

 

“Naturen gir alle mennesker mulighet til å bli lykkelige, bare de forstår å benytte den”
(Sitat: Cladius Claudianus) 

Og det gjør jeg kan man vel si.. Man kan skape sitt eget tivoli, om man bruker litt fantasi.. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I dag har jeg tenkt meg ut i naturen med søsters. Spørs om det blir svanebad eller huldrebilder, MEN….deilig skal det bli, og tipper latteren vil sitte løst og lage kiling i magen uansett 🙂 

 

 

Hva gjør deg glad?

 

 

 

Hvis du vil se litt fra gårsdagen min så finner du VENNSKAP SOM VARMER hvis du trykker på linken. Eller du kan se på REINSDYR SOM VARMER OPP.
For å ta et dypdykk i ULVETIMEN FRA HELVETE tør du vel ikke 😉

 

 

#natur #glede

Ulvetimen fra helvete!

Vill ulv (Canis lupus) fotografert i Norge. Ulv p sn¯, en vinter i fjellskogen. Foto: © Baard NÊss / NN / Samfoto

 

 

Når du våkner midt på natta, sånn ca 04:00 så kalles det “ulvetimen”..Det er sånn som jeg har fått det forklart  pga at ALT som oftest er skikkelig “vanskelig” når man våkner sånn midt på natta… Små bagateller og tanker som man kanskje trekker på skuldrene av på dagtid, blir store og “ulveaktige” sånn i ulvetimen.

 

Når man prøver å legge seg til å sove igjen, er det nesten umulig å få sovnet igjen, fordi “ulvetanker” svinser rundt i hodet…

 

 

 

Vill ulv (Canis lupus) fotografert i Norge. Ulv p sn¯, en vinter i fjellskogen. Foto: © Baard NÊss / NN / Samfoto

 

 

Sånn var det i natt…Og egentlig hver natt denne uken..
Jeg våkner kl 04: 00, altså midt på det mest “ulvete” tidspunktet… Og jeg bestemmer meg kjapt for å ikke tenke for mye..

 

HELT MISLYKKET.. For når “ulven” har kommet ser det ut for at han har tenkt å BLI.. Filleting både på jobb og i privaten blir stort som FJELL, og truer med å kvæle meg!

 

I natt gir jeg en stor “god dag” i om jeg våkner i “ulvetimen”, for jeg skal ikke på jobb i morgen, så er det en “ulv” som vil plage meg i natt: VÆRSÅGOD!! Skal love jeg skal plage tilbake.. 😉

 

 

#ulvetimen #natt

 

 

Vennskap som varmer

 

Vennskap er for meg gull verd. Jeg har noen få men gode venner. For meg er det viktig å ha nære venner, som jeg kan prate med om ALT. Og det har jeg ingen tro på at jeg klarer å ha med mange. Så kvalitet framfor kvantitet altså.

Jeg tror man har forskjellige venner som fyller forskjellige behov hos en. Så disse vennene trenger derfor overhode ikke være like.

Karidansen er blitt en av mine beste venner. Hun er en jeg liker godt å være sammen med. Som jeg slapper av sammen med. Som jeg kan være MEG sammen med. Nå er jeg stort sett MEG med alle egentlig, men noen er det lettere å være seg selv  sammen med enn andre. Med Kari er det bare lett og behagelig.

 

 

Se hvor lykkelig jeg er over å være med Karidansen igjen! 
Nå var det et par uker siden sist. Og jeg har ligget og utviklet meg til en “deig” på sofaen de siste ukene. Lat, slapp, daff og har antagelig est ut litt. Karidansen mente jeg overhode ikke hadde est ut,og ga meg BARE god-følelsen.

Vi  koste oss og snakket om alt som er viktig og riktig for oss å prate om. Og jeg kjente meg på en måte litt LØFTET etter timene med Karidansen. Det er sånn man skal ha det med venner <3

 

 

Det er høst!
Det er tid for kafè-besøk og turer i skogen.
Det er tid for kos og gode samtaler med venner man setter umåtelig stor pris på.
Det er tiden for å skape varmen i hjertene selv om det er litt forblåst og guffent utafor…

 

 

Det var forresten ikke SÅ verst i været heller i dag, da jeg på hjemveien gikk innom en park. Bilde HER.

 

 

#vennskap #høst #vame

Reinsdyrene varmer opp.. (kjolefredag)

 

 

Reinsdyrene varmer opp! Det er ikke jul ennå, men jeg har en reinsdyrkjole. Den er skikkelig høstkjole egentlig, og den skal få “kjørt seg” utover nå. Passe varm, fin med tjukke strømpebukser. Og i dag fant jeg plutselig ut at jeg hadde den perfekte strømpebuksen til. HELT lik farge til og med!

Den som jeg hadde til shortsen min på mandag

 

 

Jeg er veldig glad i denne petroleums-blå fargen. Den passer høsten til. 
Og det gjør for så vidt reinsdyrene også. De må jo varme opp litt skal de få gjort nytten sin i desember. 

Siden jeg kun har TO høst/vinter -kjoler, og det er fredag HVER uke, “kjole-fredag” that is…så skulle jeg jo kjøpe noen flere i dag, men det ble det IKKE tid til.

Jeg har derimot kjøpt noe annet, og det klarte jeg å få gjort på bare noen få minutter 😀  Det blir det nok bilder av en annen dag. En veldig tøff bukse, midt i blinken for meg: Panter-bukser!

Så altså: reinsdyr-kjole og panter-bukser. Dette blir en dyrisk fin høst ..ha-ha. 

 

 

Hvilken farge liker du best på klær?

 

 

 

#klær #antrekk #farger #kjolefredag

Du vet du er…

 

….verdensmester i unnskyldninger.. (Det skal ikke sies om de er dårlige eller gode..)

 

 

…når “skolestart” blir brukt som unnskyldning for å shoppe “litt” igjen…

 

 

Ja…er det ikke sånn da? I dag er det i tillegg fredag. Og du vet hva det betyr? Kjole-dag! Og har jeg noen kjoler? Heh!… Jeg tittet inn i skapet og der hang kun 2 (!) kjoler. Tror du meg ikke?? Kanskje ikke så rart siden jeg har kjøpt kjoler i hele sommer…Ja…DER kom stikkordet!  SOMMER! ALT for kaldt å gå med de “sommerkjolene” nå så klart.

 

Jeg HAR kjole på i dag, men jammen trenger jeg noen nye høst-kjoler… bare så det er sagt..

Og søvn, ble ikke mer enn 4 timer i natt, men sovnet litt til på morgenkvisten. Og nå er jeg på vei til jobb.. 

 

#shopping #høst

“Jeg har en PLAN…”

 

 

 

Synes du jeg ser litt lur ut?

Det er jeg også! Kjempelur! I alle fall har jeg en liten plan. 
Synes det er litt “daft” på bloggene om dagen, så her må noe skje…Må det ikke?

 

Det rører seg i skallen igjen… På en sånn måte det ikke har gjort på lenge…. Så følg med! Her legges planer av det “udaffe” slaget 😉

 

Kommer med en liten AVSLØRING i løpet av helga!

 

 

Hei så lenge!!

 

 

 

Kan du gjette hva som skal skje? 

 

 

 

#planer