Hemmeligheter avsløres!

 

Hvis du var innom meg i går, HER, har du fått med deg at jeg har pønsket på en hemmelighet eller en skummel plan igjen..… Neida… SÅ skummel var den egentlig IKKE..Men den var litt hemmelig en bitteliten stund, og en plan helt klart.

 

Jeg har skjønt at det å se RAR ut på blogg er ikke noe man lett får folk til å stille opp på… Som “frogging”, bad-selfier og sånne ting. Jeg VET, for jeg har prøvd å lokke med meg folk i flere år… Men noen folk liker LITT bedre å legge ut litt FINE bilder av seg selv. 

Så nå er det klart igjen for en liten utfordring lik den jeg hadde i 2017, som ganske mange ble med på.

 

Det er igjen klart for: Moteshow, mannekengoppvisning eller catwalk. Kall det hva du vil!
MEN…Dette er ikke noe hvilket som helst vanlig moteshow eller outfit-utfordring selvfølgelig…. Her er planen:

 

-Man legger ut bilde av seg selv, iført klær etter fargene på listen: Dag 1 er det blå/turkis, Dag 2 rød osv..

-Man trenger overhode ikke se LEKKER ut!!  Poenget er fargene, at man har klær i den rette fargen, og MYE av den fargen, og gjerne gjøre bilde/bildene litt kreative  og morsomme.

-Man legger ut bildet på egen blogg. (Ikke send de til meg)

-Man kan bruke bilder fra arkivet eller ta nye. OG om du velger å ta dag 4 først, fordi du har noe i den fargen først, så bare skriv dag 4 og fargens navn, og jobb deg bakover eller forover…

 

Si fra til meg om du er med, jeg trenger å vite det. 🙂
Jeg snoker nemlig rundt og stjæler bilder, de dagene utfordringen er i gang,  og til sist blir det “Catwalk” i “Galleri Frodith”. Kanskje med noe premier for kreative sprell… Men det får vi se…;-) OG jeg linker hver dag til de som er med, så dere kan se hverandre sine innlegg.
(For nyankomne: “Galleri Frodith” er mitt virtuelle kunstgalleri her på bloggen,  hvor mange rare ting skjer. Se i kategorien: Galleri Frodith, hvis du lurer..)

 

Kanskje må du låne klær av noen for å få gjennomført? Javel…så gjør det da 😀 Alt er lov!

 

 

Her er et eksempel på min første dag: 

 

 

Dag 1: Blå/turkis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så da er spørsmålet: ER du med? Vil du være med på  utfordringen? 🙂 

 

Det vil i alle fall jeg..Så nå er jeg i gang!
I morgen må jeg løse rød…Eller jeg stokker om litt..

(Jeg har ingen røde klær, så her må fantasien i sving, kanskje jeg må låne eller shoppe ;-D )

 

 

Og Jan og Atle, og andre mannlige bloggere: Dere kan også være med så klart!! Vi trenger også mannlige modeller 😉

 

 

#klær #outfit #farger #fantasi #catwalk #lek

 

 

Hi-hi, nå kan du LURE nå..

 

 

Jeg lovet litt “greier” her inne på bloggen framover..
Nå har vi nettopp gjennomført et “Frogge-tog” (trykk på linken). Men høsten er ingen tid for å ligge på latsiden, så snart skjer det mer her inne. Tenker du blir supernysgjerrig nå, og det er jo meningen så klart.

Du kan jo kanskje GJETTE litt hva som står på planen.. MULIG bildet over her kan gi deg et hint….? Eller ikke… 😀

Sikkert er det i alle fall at hemmeligheter skal avsløres…Snart!

 

Hva tror du skal skje?

 

 

#hemmeligheter 

Hva nå?

 

 

I formiddag var jeg ute, på vei et sted. Og på veien tok jeg jo litt antrekk-bilder som du kanskje har sett på morgeninnlegget?  Men jeg laget også en kort liten tegnspråkvideo igjen. Siden dere begynner å få litt taket på dette, må jeg jo “smi mens jernet er varmt”.  Så da håper jeg dere skjønner bittelitt av hva jeg sier her også? 

 

 

 

 

 

 

 

Så du hva jeg sa?

 

 

Skriv i kommentarfeltet om du kjenner igjen NOEN tegn eller ALT 🙂

 

 

_________________________________________________________


Ellers har jeg en liten plan igjen, en aldri så liten hemmelighet. Den kommer antagelig i løpet av morgendagen, og er litt mer “lettspist” enn frogging… For de fleste i alle fall 😀

 

 

 

#tegnspråk #video

 

Dagens antrekk

 

 

Etter å ha “grisebanka” hele byen i hjernetrim, (sjakk så klart) , tidlig på morgenen, tok jeg meg tid til noen antrekksbilder.

Genser fra Fretex 60 kr og shorts fra en butikk i Grebbestad, Sverige. Husker ikke pris..

 

Ha en fin dag 😊

 

#antrekk #klær #fretex

 

En stor takk …

 

 

Jeg er bare innom med en stor takk, eller mange tusen store takk egentlig, til alle som stilte opp i Frogge-toget mitt her om dagen 🙂  Det er så koselig når folk stiller opp, når man prøver å lage litt galskap og moro på bloggen. Har full forståelse for at noen ikke vil, men da er det jo VELDIG koselig med de som VIL da 🙂 

 

 

Flirefrosk

 

Det var mange flotte og morsomme froskeuttrykk, og jeg smilte godt for hvert bilde som kom inn. Hvis du ikke fikk sett toget, så finner du det HER

 

Jeg kommer i mailen og hører om adressene deres, for jeg mangler mange adresser. Og premier skal det jo bli, så da må postmann ut en tur 🙂 

 

 

#froggetog #takk

Søs, smoothie, sjokolade-is, skravling og shopping

 

 

Sånn skal en lørdag være! 
Startet ut tidlig i regnværet, med stor paraply. Og i skinnet fra en gul plakat på trikkeholdeplassen så det nesten ut som sola skinte…eller at jeg hadde fått gulsott ? 😀

 

 

Jeg “fjaset” litt på bussterminalen, mens jeg ventet på bussen til Drøbak. For det MÅ man jo bare når man finner så fine speilmuligheter… 

Og i Drøbak ventet Søs, eller Lady August om du vil. Skikkelig godt å få litt kvalitetstid sammen <3
Jeg var jo på markedet hennes forrige helg, men der fikk vi ikke tid å prate så mye sammen. Sånn blir det jo når det er masse mennesker, salg og mye å se på. Og kunstneren ble jo nedrent av folk som skulle handle. Og bra var det 🙂
Så vi avtalte kjapt å treffes denne helgen i stedet for. 

 

 

Deilig smoothie, sjokolade-is, og timer med skravling på “Guri Malla”-  isbar og spiseri. Det er så deilig å skravle med Søs. Vi har jo kjent hverandre noen år nå, og delt en del med hverandre. Og det kjennes som om vi var akkurat det vi sier vi er: Søstre.  <3
Ladyen er klok, og det er godt å få litt nytt syn på ting man kanskje har sett seg litt blind på. 

 

 

Etter å ha vært “vær-fast” på kafeen i 3, 5 time gikk vi med de flotte paraplyene våre til Galleri Havstad hvor masse av kunsten til Søs står. Se bare her. 
Her kan man jo dra å kjøpe de flotte bildene hennes, ELLER man kan gå inn på butikken hennes å kjøpe noe: Ladyaugustshop.com

 

 

Vi hadde litt tid før bussen gikk hjem igjen, akkurat nok tid til en liten tur på Fretex.
Og FOR EN FRETEX!!
Der var det flotte merker, og SÅ mye spesielle ting til en billig penge. DIT skal jeg igjen, helt klart. Kan sikkert finne noe Desigual der til og med om man er heldig..

Og denne fine genseren fikk jeg til 60 kr 🙂

 

 

Det er en sånn genser som man blir GLAD av å ha, og derfor IKKE må kastes eller gis bort i opprydning….

 

 

 

En fantastisk god og energi-givende dag! 

 

#søs #ladyaugust #bloggvenn #drøbak #shopping

Så du det?

 

 

Så du hva jeg prøvde å formidle her i går?

 

Jeg må bare si at jeg er kjempeglad at flere og flere ser ut til å forstå mer og mer av hva jeg sier på tegnspråk. Noen sier i kommentarfeltet: “Jeg leste mest på munnen”. Og da kan jeg fortelle deg at mye av tegnspråket ligger i munnbevegelsene/munnstillinger (som vi i faget kaller det). Så det er jammen ikke dumt å fokusere på det. Hvis man lærer seg flere og flere av tegnene også, så blir det bare enklere og enklere 🙂 Mange hadde MYE riktig her i går!

 

Så hva var det jeg sa da? 

 

Ta en titt, svaret kommer etterpå med tegnspråk-syntaks først, og siden på norsk. Man SKRIVER ikke tegnspråk vanligvis, så jeg markerer det på denne måten, med store bokstaver og bindestreker. Det finnes en egen måte, men den er jeg ikke så stø i, så dette er ikke “riktige” måten å “skrive tegnspråk” på.

 

 

 

 

 

 

 

På tegnspråk

HEI- NÅ- FREDAG
HELG 
JEG-GJØR-HVA-JEG?
KAFÈ- DRIKKE-KAFFE
HADET-GOD-HELG

 

 

På norsk

Hei! Nå er det fredag! 
Det er helg!
Og hva er det jeg gjør/driver med?
Jeg er på kafè, og skal drikke kaffe. (Viser koppen- ikke tegnspråk)
Ha det bra! Og god helg!

 

 

Tusen takk til alle som prøver seg på disse videoene mine!  Blir veldig glad når jeg ser det har vært visninger og at noen prøver å gjettet. Jeg ønsker jo å spre interessen for tegnspråk litt 🙂

Ha en fin dag så lenge! Jeg skal gjøre noe koselig i dag, mer om det senere.

 

 

#tegnspråk #video

 

 

Noen ting forandrer seg ALDRI..

 

Noen ting forandrer seg etter som man “gror til”. Ikke bare sånn fysisk…. for der skal jeg være veldig enig i at det har skjedd en del forandringer…. Nei, jeg mener også på det mentale planet så klart. Man utvikler seg, blir mer moden, lærer å tenke på andre måter, blir muligens noe klokere, og i det store og hele: man har lært seg å takle livet og verden på en annen måte pga større forståelse for helheten.

 

Men for meg er det noe som IKKE forandrer seg, selv om jeg har jobbet hele livet med å prøve å snu akkurat det. Og det gjelder følelser. Man skulle kunne ønske seg at det er noen FØLELSER man kunne skru av litt, fordi man etter gjentatte opplevelser BURDE vite at det ikke er noe poeng å føle akkurat sånn.

 

 

For meg gjelder det dette med å grue seg. Da jeg var liten gruet jeg meg til det meste, og mamsen måtte lære meg at vi MÅTTE gjennomføre en del ting likevel.  Jeg gruet meg så jeg ofte ble kvalm. Mamsen forklarte at ting ville gå bra, og at vi heller fikk ta med spypose for sikkerhets skyld.. Jeg spydde aldri, men kvalm var jeg..

 

 

Gjennom livet har jeg gruet meg masse. Jeg har sett at ting går bra. Men det ser ut til at noen ting ikke forandrer seg, selv med erfaringen. Følelsen av å ha behov for en spypose er fremdeles tilstede. Men nå går jeg alene avgårde og gjennomfører ting.
Erfaringer lærer oss mye på det mentale plan, men følelsene og de litt ekle grå sommerfuglene i magen ser det ikke ut til at det er så lett å gjøre noe med… For MEG i alle fall..

 

 

 

 

 

Hvordan er det med deg, gruer du deg unødig til forskjellige ting?

 

 

 

#endringer #utvikling #følelser #gruing

Hva tror du?

 

 

Ja, siden jeg avsluttet litt tidlig på kafe, og satt der for meg selv, HELT ALENE, så hadde jeg jo god tid til litt moro. Så da laget jeg en liten tegnspråk-video igjen. Og lurer på om du kan se hva jeg sier? Bare hovedinnholdet. Det er ikke viktig om man forstår hvert ord. For det er uansett ikke NORSK med tegn dette er. 

 

Så hva tror du jeg sier? 🙂 

 

 

 

 

 

 

Skriv i kommentarfeltet hva du tror 🙂 

 

 

 

#tegnspråk #kafe

En regnfull dag med solskinn!

 

 

Startet opp på morgenen med frisk bris i sveisen, og en paraply som var nær ved å vrenge seg. Regnet fosset i strie strømmer og nærmest vannrett, men jeg var lykkelig og glad som en sommerfugl en tidlig sommerdag. For jeg hadde verdens fineste paraply og livet er jammen ikke verst.

 

 

Har hatt en litt smårar dag på jobb, uten at jeg trenger å komme nærmere inn på det.. Har fått gjort litt lite i dag, men kan ikke være like effektiv alltid vel 😉

 

 

Sitter nå på kafé, alene, for “daten” min ble avlyst. Og man KAN sitte på kafé alene også. Ikke så verst det heller. Titte på folk. Slappe av.

 

Fikk nettopp telefon fra sjefen, gått opp et lønnstrinn. Feirer med kaffe og rabarbra – brus 😉

 

Ha en fin ettermiddag <3

 

 

#regn #hverdag #kafe #lønn