Tvillingene inntar Gdansk…;-)

Så var endelig tvillingen der, og Frodithen kunne senke skuldrene. Nå var det sluttt på å klare seg på egenhånd, reiselederen var på plass. 

 

Og hun ble veldig fornøyd med den gule neglelakken jeg hadde kjøpt til henne.

 

Vi hadde antagelig den mest behagelige flyturen jeg noen gang har hatt. Det er omtrent INGEN som tar fllyet til Gdansk på kveldstid. Kun en haug med unge polske menn, på vei fra arbeid i Norge. Jeg tror vi var nesten de eneste damene på flyet…Kanskje vi er de eneste damene i Gdansk nå for alt jeg vet…
Så om du skulle gå i manko for mann en gang..så vet du hvor du finner dem.. 😉

 

Da er vi fremme, har vært og kjøpt romgodt, og koser rumpa av oss på hotellrommet. Ute er det 20 grader, og bikinien skal nok få luftet seg i løpet av turen… 😉

Sov godt<3

 

#gdansk #reise 

“Reds on the run- mandag”

Ja…da er vi i gang…
Verden ligger der og venter, for to rødhåringer fra Norge. Eller er det verden som venter PÅ oss? 😉

Uansett, vi er i gang…”Reds on the run” skal kose rumpa av seg i flere dager. Det blir nok en del bilder underveis, så det er bare å henge med om du vil 🙂

Første del av turen måtte jeg jo klare meg helt på egenhånd…Og sånt kan være litt skummelt når man ikke er så vant å reise…Første test var billetter til flytoget…Gikk overraskende bra må jeg innrømme ,-)

 

Når man bare gleder seg går det meste veldig greit, og det gjelder å bare ta det med ro..Derfor er jeg jo KJEMPE-tidlig ute så klart..

 

Litt merkelig var det derimot med en som satt foran meg. Han hadde enten  A) klart å sovne så kraftig på 20 minutter at hodet nesten var på vei ut vinduet…eller B) Han var død. 
Jeg trodde jo nesten med litt ekstra livlig reisefantasi at han var død…
Men da vi ankom Gardermoen rørte han på seg så vidt…så død var han ikke hvert fall…;-)

 

Men her var det nesten rett før JEG døde hvert fall…
Sikkerhetskontrollen er mest stressende og skumle jeg vet. Jeg synes alle maser og kaver. Man må være lynende rask hvis ikke får man kjeft av både de som jobber der og alle andre… I dag var jeg godt forberedt. Hadde gjennomsiktig pose fra før, hadde stappet alt oppi der, hadde lagt alt som skulle i baljene lett tilgjengelig i nykjøpt sekk og var klar for “Den store testen”. 
Jeg pustet dypt, og gikk ROLIG gjennom hele kontrollen…Jeg hadde bestemt meg for ikke å la meg stresse, det går ikke noe bedre om man stresser. 
Regner med jeg så veldig verdensvant ut…Tror du ikke? 😉

 

 

#tur #reise #sikkerhetskontrollen 

Når sommerfuglene slår salto… ;-)

Jeg har vært på landet igjen…med massevis av “feber”… Reise-feber altså.. Ikke at jeg får reisefeber av å dra på landet da.. Neida…Mamsen skulle besøkes på sykehjemmet, og vanligvis har jeg ikke det spøtt feber av å dra dit liksom.. Men i dag var magen full av sommerfugler.. Jeg drar nemlig til Gdansk i morgen, og det er jo mye å tenke på for en som ikke er SÅ vant til å reise lenger. 
Innsjekking og sikkerhetskontrollen må jeg klare HELT på egenhånd, uten reiseleder, BFF og “støttekontakt” (Les: Kjersti), og bare DET er jo nok til å få sommerfuglene til å slå salto..  Jeg er superstressa ALLTID i sikkerhetskontrollen jeg, selv MED “støttekonktakt”… Fordi alt skal skje så FORT der, med alle “baljene”, og gjennomsiktige poser og sånne greier..men jeg VET jeg klarer det.

Egentlig er reisefeberen og sommerfuglene bare av den koselige arten. Det kiler skikkelig på innsiden og jeg er glad som en lerke….Jeg skal pakke, dusje, finne fram lure ting å ta med, huske passet, lade nettbrettet og  og ta en bitteliten tur på jobben i morgen.

 

Men i dag var jeg altså på landet… Og sola skinte…mens jeg og mamma hadde strikkekafe på rommet hennes.

 

 


Litt hjernetrim på veien hjem… 

Nå er jeg hjemme igjen, og klar for å begynne pakkingen. Kjenner jeg meg rett så kommer jeg til å komme fram i Gdansk med en koffert full av klær jeg vanligvis ALDRI bruker…Det skjer nesten hver gang jeg skal på tur.. Ikke at jeg skjønner hvorfor, men ting jeg vanligvis liker å bruke får plutselig “fyken” og andre “fremmede” ting ligger der og glor på meg i det jeg åpner kofferten ved ankomst…

Vel…jeg skal prøve å skjerpe meg… Og blir det for ille så kan jeg jo alltids kjøpe noe nytt… 😉

 

 

#søndag #reise #sommerfugler #reisefeber #forberedelse

Næmmen FRODITH da!!

Nå får jeg vel Abbas nye manager på telefonen her snart…
Jeg har jo liksom nesten lagt opp turne-opplegget for ABBA framover…og det uten at de selv har vært med på planleggingen faktisk..For jeg må nok har vært LITT i trøtteste laget da jeg skrev Abba-innlegget mitt i går.. Og når jeg leste om dem… For det skal visst ikke være noen konsertplaner overhode.. Det var visst bare et par sanger som var laget.. 
Og ellers er det bare alle andre som reiser rundt og synger sangene deres… 

Ja-ja… Det var en ønske-drøm helt klart…Som jeg trodde plutselig var blitt en realitet… Alle ANDRE gamle helter tar jo en NY økt, som gamle 😉

 

Så: Annifrid, Agnetha, Bjørn og Benny…Jeg beklager på det sterkeste! Neste gang skal jeg sjekke mer ordentlig med dere, før jeg begynner å legge ut konsertplanene deres 😉

 


Men skulle det begynne å røkke litt i konsert-foten deres… Så bør JEG være den første som varsles…Bare så DET er sagt… Kan vi være enige om det?? 😉
 

#konsert #feilinformasjon #abba

Null koffert- null toalettmappe- men jaggu en fin dag ;-)

Startet på Espresso House på Byporten…Var der i går også med Mammaen til Lille Supermann… Ser ut som jeg har begynt å vanke der… Også et sted å “vanke” liksom… Men kaffe og cookie fikk jeg meg hvertfall. Litt energi før shoppingen 😀

 

Shoppingen besto i garnkjøp, til kluter…Og søsters siklet på den kjolen bak her, eller hun vil sy sånn selv…Var innom Stoff og Stil 🙂

 

Garn til meg selv og mamsen 🙂

 


Lunsj på et sted som het Thavernaen. Pizza midt på dagen. Snabla god faktisk 🙂 

 

Jeg kjøpte ikke koffert: Det var nok bare et påskudd til å dra ut å shoppe litt, kjenner jeg meg rett…Og jeg gidder ikke bruke massevis av penger på koffert her hjemme. Jeg har penger, så absolutt, jeg bare gidder ikke prioritere sånn. Koffert burde ikke koste masse over 1000 kroner. Så jeg tar med den lille jeg har, og kjøper heller en i Gdansk 😉 NOE får jeg nok med meg i den lille også, av klær og annet fjas. Og resten kjøper jeg der rett og slett.  

Dagen ble flott uansett. Med søsters og is og ansiktet i solen så er det nødt for å bli flott 🙂 
 


Har du hatt en fin dag?

 

 

#shopping #kosedag #lunsj #garn #sol

I farta!!

I farta!!
Skal treffe søsters. Kafe, shopping og litt alminnelig søstersamvær.
Har en del ting jeg må få handlet. Drar jo til Gdansk på mandag, med Minmatgaleverden- Kjersti. Og jeg må få tak i  en stor nok koffert, så jeg kan få shoppet litt der borte. Og det er jo ikke bare koffert jeg trenger…det er liksom veldig mye man trenger FØR man drar på sånne turer også…Hm…rare greier..

Ha en fin lørdag så lenge <3

 

 

#lørdag #shopping #tur

 

Du vet du er….

Du vet du er passert 50….

…når dette er gjengen du ønsker mest av alt i verden å høre i en konsert… 

For det er vel ikke mange av de mer spretne ungfolene som kan skjønne hva denne halvgamle gjengen kan by på av musikalsk- eller underholdnings-verdi??

Men om du bare er BITTELITT musikkinteressert og bevisst, så må du ha fått med deg gjengen under- i sine glansdager..

Abba selger jo igjen billetter til sine konserter. Tenk å få med seg en av DE da!!
Jeg var “blod-fan” av ABBA som yngre, og det er jeg vel egentlig ennå… Man slutter ikke med det… 

Nå er de etter det jeg kan se mest i Tyskland, USA osv…men hvem vet. Plutselig er de i Norge også… hvis de holder koken lenge nok 😉

 

 

 

 

LIker/likte du ABBA?

#musikk #abba

Du vet det er..

…lenge siden du var tenåring….

…når det å sove til kl 7 i helgene føles som en SEIER, fordi du har våknet kl 4-5 hele uka igjennom..
 


Hm…og jeg som var B-menneske i min tid… 😉

Og ja…jeg skjønner du lurer…men noe av det første jeg gjør når jeg våkner er å gå på do… 😉
 


Sover du lenge i helgene?

 


#søvn #alder #tegning

Gode venner <3

Gode venner er gull verdt<3
Man skulle i det store og hele hatt mye mer tid til å være sammen med vennene sine. For ikke er det bare gull verdt, men faktisk veldig så viktige for livskvaliteten også spør du meg. 


I dag traff jeg Mammaen til Lille Supermann. Vi har vel vært venninner i sikkert 20 år snart. VI har jobbet litt sammen, reist på turer sammen og i det store og hele delt mye. 
Det er veldig avslappende når vi er sammen. VI er sånn som kan skravle hull i hodet på hverandre, hvis det er behov for det. Men vi er også sånn som sitter i hver vår seng når vi er på tur, og surrer med vårt. Vi slapper av sammen rett og slett, og jeg er veldig glad i henne.

Og i dag ble det tid til et treff, og det var alt for lenge siden. Men noen timer med Mammaen til Lille Supermann gir alltid energi, så dette var en super måte å starte helgen på etter en rimelig slitsom uke.

 

Kaffe og kake unnet jeg meg også 😉

 

Jeg kjenner meg glad inni meg. Møkk sliten, men glad 🙂 
 


Har du hatt en bra dag?

 

 

#vennskap #glede #livskvalitet