Da er det avgjort!!

 

7 av 7 mener at jeg har trent hvis jeg beveger meg, uansett klær jeg har på 😀 (les kommentarfeltet på foregående innlegg)
Så da betyr det at jeg kan slentre gatelangs i kjole eller bikini om jeg vil, i morgen, og registrere det på samme måte som jeg har gjort i dag.

Turen ble på 11 km, så lengdemessig bør det i ALLE FALL holde…

Jeg spurte i dag morges HER, sånn halvveis på fleip, hvorvidt det er treningstightsen og resten av treningstøyet som avgjør om man kan kalle det trening…. Jeg sier halvveis på fleip, fordi det virker som mange tror at de trener så sant de klærne er på. Ta folk på treningssenteret f eks. Kommer inn der med siste skrik innen treningstøy, og så sitter de og skravler eller står og “henger” ved noen av apparatene uten å svette så mye som en dråpe.. 

Når det gjelder meg selv så må jeg innrømme at jeg ikke tenker på det som trening akkurat, om jeg har slentret rundt i en kjole fra butikk til butikk på en shopping-runde, om jeg skulle komme opp i aldri så mange kilometer…

MEN…i dag har jeg hatt trenings-tights OG har gått langt, så her er ikke noe tvilstilfelle uansett 😉

 

 

Turen gikk fra Breivoll gård til Svartskog, langs Bunnefjorden og gjennom skog på Sherpa-trapper. 
En nydelig tur, med mange fine ting å se på underveis. 

Nistepakke ble spist TO ganger faktisk, og en liten kaffekopp på en DNT- kafe. Masse sol, litt “kjølig”, 16-17 grader og masse fin frisk luft. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En fantastisk fin dag sammen med søsters! <3

 

 

17 kommentarer

Siste innlegg