hits

Noen trenger å bli "ristet litt i" av og til..

Og den NOEN det er meg...
Av og til blir jeg skikkelig oppgitt over meg selv,  faktisk så oppgitt at jeg himler med øya...og da må jeg gå til aksjon. Jeg må ta meg selv i ørene og riste skikkelig for å falle på plass igjen..
For når man gang på gang går i en felle som man VET er der...så fortjener man ikke noe annet enn et skikkelig rist. 

Jeg snakker om "sutre-fella"... 
Alle vet at det der å bekymre seg, og sutre (spesielt over ting man ikke får gjort noe med), ikke hjelper det spøtt. Men allikevel så stuper jeg altså uti det dype havet, forviller meg inn bak en haug med skyer...og holder på forgå av stramme øyenbryn, dårlig mage og høye skuldre. Jeg ramler i "sutre-fella" med begge beina, så det synger..

Vel... det som bra er med denne skallen jeg er født med, er at den fort skjønner hva som foregår... Så da TAR JEG TAK da... og rister SKIKKELIG... Og da forsvinner som regel den sutre-koppen helt.. Vipps borte...Og igjen står bare hun som himlet med øyna, og ser et hav av sky-dotter forsvinne i lynets fart bortover bakken. Og hun med de stramme øyenbrynene forsvant visst med dem ;-)

 Må du ta deg selv i ørene litt innimellom?
Er du bekymret uten at det hjelper stort av og til?

 

 

#hverdagen #livet #tanker #humør
 

16 kommentarer

stavangerinmyheart

10.08.2017 kl.08:05

hihi hørtes litt kjent ut kan du si.... Ha en fantastisk torsdag:)))

dvergpinschere i mitt hjerte

10.08.2017 kl.08:11

JA jeg skulle nok rista meg selv litt oftere, for jeg er en mester i å bekymre meg.. hihih..Flott illustrert..og godt du minner oss på at det er bare å riste det av seg!! Ha en god og bekymringsfri dag!

Ann Katrin

10.08.2017 kl.08:26

Er medlem i den klubben, jeg, og 😉

Tante Jul

10.08.2017 kl.08:53

JA! Jeg er virkelig fæl til å sutre, og krisemaksimere, og henge meg opp i ting som jeg ikke får gjort noe med. Og jeg er ikke særlig flink til å riste meg selv ut av det, heller. Tvert imot veldig flink til å grave meg enda dypere ned. Det er noe dritt.
Hei!

Så flott beskrevet og tegnet :-) Ja slik kan det være av og til - og jeg som deg; tar tak i det og rister det av meg fort som fy!!!! :-D

Anne Grethe Seljordslia

10.08.2017 kl.11:58

Rart det der, det hjelper lite å bekymre seg, men jeg gjør det likevel. Får ta et tak med teppebankeren tror jeg :)

natheless

10.08.2017 kl.12:16

Jepp, det må vi vel alle! Herlige tegninger og kloke ord! Klem til deg :) Her skinner sola litt mellom skyene! Herlig!

Mona

10.08.2017 kl.12:20

Hehehe, her kjente jeg meg godt igjen. Uten at jeg noensinne har klart å forklare meg selv og sutringen min på en så positiv måte, som du gjør her :D

Ønsker deg en fin sutrefri dag <3

ladyaugust

10.08.2017 kl.12:31

Ja det hender, men jeg er flink til å riste sidelengs og oppned om nødvendig :D Ha en fiiin dag søs, sola skinner alt og det blir en bra dag <3 godklæmme :)

Hanne Beate

10.08.2017 kl.15:00

Ja, jeg bekymrer meg nok endel, men forteller ikke så mye om det til andre. Takk for at du minner oss om at sånt bør vi riste av oss!

Mia - Alt annet enn A4

10.08.2017 kl.16:05

Jaaa, bekymrer meg alt for mye over filleting :P Tror jeg må ett tak i meg selv noen ganger gitt. Men tror det kan være greit å bare sutre seg ferdig, så riste det av seg. Håper dagen blir fin sutring eller ei <3

BforB

10.08.2017 kl.16:18

En tid for alt.

Men dess fortere en kommer seg bort, desto bedre blir det for en sjøl.

Men uansett må ikke EN av en sjøl rulle med øya, skal aldri slik!!! Ikke en gang overfor seg sjøl :))).

Tror alle har opplevd sutrefella, trist om ikke, for det er så fantastisk følelse når en igjen er ute av den...så det bør alle få oppleve :))))).

Min matgale verden

10.08.2017 kl.17:46

Urk! Ja der er det lett å havne. Godt du vet å ta tak, for sånn gidd vi jo ikke å ha det :) Jeg har smilt og gledet meg til at du skal være med på hytten i høst! Nå er jeg hjemme, har farget håret og skal begynne pakke til årets ferie. Nå når alle er høstklare, hehe. Håper du har hatt en fin dag. klemmer<3

Margrethe

10.08.2017 kl.22:08

Hihihi - ja, sutrefella er lett å gå i... men jeg haaater sutring, så da er det bare å ta hardt tak! Jeg bekymrer meg stadig for mye - tror det er sånn jente-greie! :-)

Mamma'n til lille Supermann

13.08.2017 kl.21:17

Der fikk jeg meg en påminner!! Sitter og fillerister meg selv! Takk ❤

frodith

13.08.2017 kl.21:31

Mamma'n til lille Supermann: Ja, vi må bare gjøre det litt innimellom...riste seg ut av det :-)

Skriv en ny kommentar

frodith

frodith

51, Oslo

Jeg er 51 år, samboer, har stort sett et optimistisk syn på livet, er snill og blid, og over middels engasjert, når det er noe som opptar meg. Jeg underviser på en skole for døve, og synes tegnspråk er det vakreste språk som finnes. Når jeg ikke jobber liker jeg å trene, reise på turer eller slite meg opp mot vakre fjelltopper.

Kategorier

Arkiv