“Hemmelig-reisen -hvor skulle vi?

Jeg var skikkelig gira på formiddagen i dag. Hadde laget goodie-bag som bestisen skulle få når vi møttes ved Operaen.

 

Middag til togturen…ja for vi skulle med tog..men det visste jo ikke hun. Salat-middag, snop, en pære-cider, bagueette, maske til spa, og en topp som jeg kjøpte. Pluss masse drikke…Vi er jo tross alt på “utdriknngstur”. Mest juice og vann…men dog..

 

Kofferten var mega-full, sikkert 10 kjoler, 10 bukser osv. Fordi venninnen mn hadde jo nesten ikke noe med, jeg hadde jo bare laget “lure-liste” over hva hun skulle ha med. Så jeg hadde dobbelt av alt, så hun kan låne av meg 😉

 

Siden vi skulle møtes ved Operaen ble hun mer og mer sikker på at vi skulle med båten til Danmark eller noe. Så jeg hadde klart å lure henne godt. 

 

Flotte Anna-Lena, kom i kjole og med ryggsekk som hun hadde fått beskjed om. Hun trodde LITT at vi skulle til fjells også…Pga av luen som hun måtte ta med… Og ull-genseren..

 

Vi har begynt drikkingen, og jeg satt stort sett og fniste og lo, for jeg kunne jo enda ikke si noe…Men snart skulle det avsløres..Til fjells skulle vi jo ikke med den digre kofferten..

 

 

Her er det avslørt, vi er på toget…Koser oss med salat og annet, og turen var ikke SÅ lang heller..For selv om vi trengte pass, så er vi faktisk bare i ….

 

….Karlstad!! I Sverige 🙂
Her skal vi kose oss, ved bassenget, på strand, i byen, på kunstmuseer, og leie sykler antagelig. En fin blanding av kulturelle, boot-camp/helsefarm, skravle og kose-tur. 

Så luen trenger vi neppe …

 

 

#tur #vennskap #karlstad

20 kommentarer

Siste innlegg