Reinsdyrene varmer opp.. (kjolefredag)

 

 

Reinsdyrene varmer opp! Det er ikke jul ennå, men jeg har en reinsdyrkjole. Den er skikkelig høstkjole egentlig, og den skal få “kjørt seg” utover nå. Passe varm, fin med tjukke strømpebukser. Og i dag fant jeg plutselig ut at jeg hadde den perfekte strømpebuksen til. HELT lik farge til og med!

Den som jeg hadde til shortsen min på mandag

 

 

Jeg er veldig glad i denne petroleums-blå fargen. Den passer høsten til. 
Og det gjør for så vidt reinsdyrene også. De må jo varme opp litt skal de få gjort nytten sin i desember. 

Siden jeg kun har TO høst/vinter -kjoler, og det er fredag HVER uke, “kjole-fredag” that is…så skulle jeg jo kjøpe noen flere i dag, men det ble det IKKE tid til.

Jeg har derimot kjøpt noe annet, og det klarte jeg å få gjort på bare noen få minutter 😀  Det blir det nok bilder av en annen dag. En veldig tøff bukse, midt i blinken for meg: Panter-bukser!

Så altså: reinsdyr-kjole og panter-bukser. Dette blir en dyrisk fin høst ..ha-ha. 

 

 

Hvilken farge liker du best på klær?

 

 

 

#klær #antrekk #farger #kjolefredag

3 kommentarer
    1. Flott reinsdyrkjole, og klart reinsdyrene må komme seg igang på denne tiden! Nydelig farge til deg, og passer så fint til det røde håret ditt.😊 Jeg bruker blått, grått og svart i bukser, mens overdelene går mest i lilla og cerise. Igår hadde jeg på meg en hvit t-skjorte med masse sommerfugler på, og da tenkte jeg på deg, siden du er så glad i nettopp det.

    2. Vakkert ♥ Digger kjolen, og strømpebuksen. Og selv handlet jeg en kardigan i går med nesten samme farge 🙂 Flott høstfarge synes jeg 🙂 I dag har jeg bare gått i koseklær. Har ikke orket å tenke på annet. Og selvsagt, akkurat i dag, når jeg verken har sminke eller ordentlige klær, har det kommet mange folk innom. Ellers om dagene er det ikke akkurat så travelt på gjestefronten 🙂 Blir spennende å se panterbuksa også ♥
      Jeg synes for tiden at jeg har mye svart og grått, så nå når jeg går i butikkene, ser jeg bevisst etter klær med farger, og lukker øynene for svart og grått 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg