Av og til er jeg litt rar..

 

 

Noen ganger så stopper jeg opp og tenker: “Nå er du VELDIG rar Frodith!”

For eksempel når jeg står ved kasserollene og braser.. Ja, du som har kjent meg en stund vet jo at DET ikke skjer så altfor ofte, men dog. Jeg er i gang med å lage noe av kjøttdeig, pølser eller fisk f eks.. Jeg grafser tak i et krydder fra skapet, og skal til å dynke den stakkars retten FULL med krydder…Men SÅ, i grevens tid, får jeg se: “Hjelp! Det er jo KYLLING-krydder!!! Jeg kan ikke ha i KYLLING-krydder til dette kjøttet!!”

Og hvorfor kan jeg ikke ha kylling-krydder i en pølse/fiskerett??
Er kylling-krydderet laget av kylling eller?
Er fiske-krydder laget av fisk kanskje?
Vil smaken av kylling spre seg i munnen etter en glupsk bit av et stykke kylling-krydret fisk?

 

Jeg vet jo det ikke er sånn..Like lite som bjørnebær er laget av bjørner..
Men jeg får liksom ikke til. Jeg er nok litt rar ja…
Kanskje ikke så rart jeg lager sjelden mat? 😀

 

#rar #tanker #kyllingkrydder #matlaging

23 kommentarer
    1. Festlig tanke, det der! Klart vi kan bruke alt om hverandre egentlig. Jeg så på et matprogram her om dagen og de ga seg over, da en kokk stekte fisk og serverte sky av storfe til! Joda, litt rart er det, men morsomt! Klem 🙂

    2. Neida, du er da ikke rar 😉 Gjør ikke alle sånt da? 🙄😁 Mannen min liker ikke karri på grøt 😂 Fort gjort å forveksle det med kanel sjø 😀
      Har blitt noe bedre på matlaging og liker å lage mat innimellom, men gjør det nesten hver dag 🙂 God mandag!

    3. Tankene er i hvert fall i fri flyt, og det er bra. Litt rar syns jeg ellers er et positivt trekk, det er noe alle bør være :))). Men – i dag har jeg tatt meg bloggetid, og da ser jeg du hadde fødselsdag i går. Gratulerer med gårsdagen Frodith. Klem <3

    4. Vi mennesker er rare 🙂 Jeg har mye krydder som jeg bare bruker til noen retter (og jeg er ikke noen stor kokk heller). Bruker ofte all-round krydder sånn for sikkerhets skyld, så jeg går nok glipp av noen gode smaker…
      Bjørnebær laget av bjørner… sånn kunne de små sagt. For noen dager siden fortalte en liten pjokk meg noe jeg ikke visste. Han er snart 3 år og satt og spiste frokost. I matboksen hadde han store blåbær – amerikansk type. Han tok en bit og viste meg innholdet. “Grete, vet du hva som er inne i blåbæret? spurte han meg. Nei, det er vel blåbær det da, sa jeg. “Nei, det er pære!” sa han helt overbevisende. De sier mye rart, og de tenker på mye rart. Nesten litt synd at vi blir mer fornuftig med årene.

    5. Haha…Jeg tenker slik jeg også. Men så lenge man ikke har fiskebuljong i kjøttgryta så går det vel ganske bra? Krydret en kylling med kanel en gang. Oppdaget det før steking, så fikk bort det “grøvste”.Det ble ikke vond smak. Bare litt uvant…😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg