Noen ganger så stopper jeg opp og tenker: “Nå er du VELDIG rar Frodith!”
For eksempel når jeg står ved kasserollene og braser.. Ja, du som har kjent meg en stund vet jo at DET ikke skjer så altfor ofte, men dog. Jeg er i gang med å lage noe av kjøttdeig, pølser eller fisk f eks.. Jeg grafser tak i et krydder fra skapet, og skal til å dynke den stakkars retten FULL med krydder…Men SÅ, i grevens tid, får jeg se: “Hjelp! Det er jo KYLLING-krydder!!! Jeg kan ikke ha i KYLLING-krydder til dette kjøttet!!”
Og hvorfor kan jeg ikke ha kylling-krydder i en pølse/fiskerett??
Er kylling-krydderet laget av kylling eller?
Er fiske-krydder laget av fisk kanskje?
Vil smaken av kylling spre seg i munnen etter en glupsk bit av et stykke kylling-krydret fisk?
Jeg vet jo det ikke er sånn..Like lite som bjørnebær er laget av bjørner..
Men jeg får liksom ikke til. Jeg er nok litt rar ja…
Kanskje ikke så rart jeg lager sjelden mat?
#rar #tanker #kyllingkrydder #matlaging
he,he. herlig….. Det er kult å være rar vet du:)))) ha en flott kveld.
Rart er oftest bare bra det:-) og gøy å eksperimentere med mat og smaker.
Ja, rart kan være så mye , litt positivt
Hvorfor være normal.når man er lykkelig som rar

Ikke sant, det er et fint motto
Festlig tanke, det der! Klart vi kan bruke alt om hverandre egentlig. Jeg så på et matprogram her om dagen og de ga seg over, da en kokk stekte fisk og serverte sky av storfe til! Joda, litt rart er det, men morsomt! Klem
He-he, ja det var litt spesielt
Klemmer <3
heheheh joda, men jeg tenker litt slik jeg også av og til heheheheheh det er godt å være litt rar tenker jeg.
klem <3
Ja, deilig å være rar
Klem <3
Ja heldigvis er du litt rar. Vi skulle vært rar alle sammen.
He-he, ja bra du sier det
Neida, du er da ikke rar
Gjør ikke alle sånt da? 
Mannen min liker ikke karri på grøt
Fort gjort å forveksle det med kanel sjø 
God mandag!
Har blitt noe bedre på matlaging og liker å lage mat innimellom, men gjør det nesten hver dag
Jeg vet ikke om alle tenker sånn?
Litt rart at jeg tenker at ting skal få kylling-smak, fordi det heter kylling-krydder 
Tankene er i hvert fall i fri flyt, og det er bra. Litt rar syns jeg ellers er et positivt trekk, det er noe alle bør være :))). Men – i dag har jeg tatt meg bloggetid, og da ser jeg du hadde fødselsdag i går. Gratulerer med gårsdagen Frodith. Klem <3
Ja, godt med rare folk
Takk 
He he derfor jeg liker å blande krydder selv
HI-hi
Vi mennesker er rare
Jeg har mye krydder som jeg bare bruker til noen retter (og jeg er ikke noen stor kokk heller). Bruker ofte all-round krydder sånn for sikkerhets skyld, så jeg går nok glipp av noen gode smaker…
Bjørnebær laget av bjørner… sånn kunne de små sagt. For noen dager siden fortalte en liten pjokk meg noe jeg ikke visste. Han er snart 3 år og satt og spiste frokost. I matboksen hadde han store blåbær – amerikansk type. Han tok en bit og viste meg innholdet. “Grete, vet du hva som er inne i blåbæret? spurte han meg. Nei, det er vel blåbær det da, sa jeg. “Nei, det er pære!” sa han helt overbevisende. De sier mye rart, og de tenker på mye rart. Nesten litt synd at vi blir mer fornuftig med årene.
Ja, barn sier mye herlig
Jeg har tydeligvis evnen til å tenke litt smått fremdeles 
Jeg lager jo aldri mat mere.. Nesten
men tror ikke du er alene om å ha det slik 
Så bra
Haha…Jeg tenker slik jeg også. Men så lenge man ikke har fiskebuljong i kjøttgryta så går det vel ganske bra? Krydret en kylling med kanel en gang. Oppdaget det før steking, så fikk bort det “grøvste”.Det ble ikke vond smak. Bare litt uvant…
Kanel-kylling, hørtes merkelig ut ja, annerledes i alle fall
Klem<3