Jeg kjenner en av de fineste folka..


Jeg er en riktig så heldig gris! I livet mitt er det masse fine folk skal jeg love deg. Folk som beriker livet mitt. Og mitt i denne buketten av flotte folk som jeg er så glad i, stråler en av de fineste folka: 

LADY AUGUST!

 

Hun er noe helt særeget. Et varm og godt menneske. Varmere enn en sommerdag og godere enn all snopen hun kaster i seg.

Lady August er som du kanskje vet hun jeg kaller “adoptiv-søsteren” min eller SØS. Fordi vi FANT HVERANDRE og ble søstre sjelen, etter første treff på utsiden av blogg-blokka. Hun er ikke bare varm, god og snill, men også morsom, spennende rar, kreativ og ærlig. 

 

 

I det siste har hun VIRKELIG satset på drømmen sin: Leve som kunstner! Leve av å være så kreativ som hun er. Og gå “all in” for det. Det flotteste er, det har TATT AV! Hun maler, og lager bilder på alle tenkelige måter. Hun lager servise med sine herlige kruseduller på, og de selger som varmt hvetebrød! Og jeg er så glad på hennes vegne! Når en av de fineste folka jeg kjenner, kan leve ut drømmen sin for fullt, da kjenner jeg at jeg blir så glad på innsida. Så glad at jeg må smile masse, akkurat slik som HUN gjør..

 

 

Hvis du ikke vet hvem hun er, så gå inn på bloggen hennes, eller besøk kunstbutikken hennes. Dette er en man vil ha i livet sitt på et eller annet vis, så du vil ikke angre 🙂 

Jeg hadde bare lyst å gi deg et lite tips om en topp blogger, som er blitt kunstner og som er en av de fineste du kan ta inn i livet ditt. 

Samtidig var det på tide å hylle søs litt her på bloggen igjen, for FLOTT har hun alltid vært, men nå var det en stund siden jeg hadde trukket henne fram her inne 😉

 

Ta en titt på videoen under, så skjønner du hva jeg mener <3

 

 

 

 

 

 

Kjenner du Lady August?
Har du kjøp/tenkt å kjøpe noe av kunsten hennes? 

 

 

(bildene har jeg STJÆLT hos Ladyen … 😉 )

 

#kunst #bloggvenn #venn #anbefaling

 

 

26 kommentarer

Siste innlegg