hits

Svanehals-klubben

Da jeg gikk på folkehøyskole i 1985, 19 år gammel, startet jeg en svanehalsklubb. I min familie er vi velsignet ELLER forbannet ? med rimelig lange halser.. (Du har ennå ikke sett bilder av samlingen svaner frra familien min..) Jeg startet derfor en klubb, hvor jeg var sjefssvanen, og diktatorisk bestemte regler og kriterier.. Vel, det var jo ikke stort vi foretok oss i denne klubben, bortsett fra å ha lange halser. Men det å få VÆRE MED i klubben var selvfølgelig gjevt (ha-ha). Man måtte ha minst 12 cm lang hals, for å komme gjennom nåløyet.. målt fra nederst i halsgropa og opp til undersiden av haka.. Det ble mange rare målemåter foretatt på de ulike rommene, for å få lov å være medlem i Svanehalsklubben.. Men en ting var ubestridt: Jeg var sjefssvanen,med mine 14 cm (tror jeg :-D) 

Stort sett er det helt flint å ha en lang hals. Jeg er jo lang ellers også, 178 cm, så stort sett står det i stil med resten.. Og det kan være greit å strekke hals litt, for å få øye på ting i omgivelsene osv. Men på ET område er det stort sett en forbannelse med lang hals.. I  vasken hos frisørsalongnene.. Jeg har tenkt på det mang en gang,når jeg ligger i de vaske-stolene,med halsen nærmest KNEKT over servanten..:2 "Det er ikke bare fordel å være svane-sjef"  Noen ganger må jeg holde litt i hodet eller halsen, for å holde den oppe litt, den blir så veldig lang og så brukket på en måte... en halsknekt svane.. Og i dag minnet min søster meg på, hvilken forbannelse som ligger over oss. Hun hadde nettopp vært og blitt "vingeklippet",neida... bare litt stuss på håret faktisk.. Men hun hadde altså ligget der med forstrukket hals, og tivholdt på den, for at den ikke skulle forsvinne ned sluket.. Dett er helt klart noen ulemper å tilhøre Svanehals-klubben også ;-)


Søsteren min og meg på vei til frisøren ;-)
 

 

10 kommentarer

Monica prøver

13.01.2013 kl.21:52

Synes svaner er meget vakre! :) Morsomt innlegg :)

frodith

13.01.2013 kl.21:57

Monica prøver: He-he :-) Men halsbrekkende øvelser hos frisøren altså... Og det er helt sant at det er skikkelig slitsomt der...

Monica prøver

13.01.2013 kl.22:03

Det tviler jeg ikke på! Jeg liker ikke vasken hos frisøren jeg heller, jeg har nok en ganske kort hals, og har mer enn en gang fått vann rennende nedover ryggen i mens jeg sitter der... Ikke gøy når vannet når rumpesprekken og man må sitte klissvåt i en times tid etterpå for så å komme seg hjem..

frodith

13.01.2013 kl.22:07

Monica prøver: Nei, det er kanskje et problemfor de med kortere halser :-D Hos meg så ligger den altså eller HENGER... og jo mer den vasken sklir nedover, jo lenger bak kommer hodet og halsen får skikkelig brekk på seg :-D Får nesten ikke svelget til slutt.. Men våt rumpesprekk har jeg sluppet ja :-D

Monica prøver

13.01.2013 kl.22:10

Hahaha, vi har visst alle våre ulemper, lang eller kort hals... Men jeg ser hvordan det må bli meget ubehagelig for deg! Er vel kanskje ikke sånn at du vil ha ekstra hodebunnsmassasje da for å si det sånn. Du kommer vel til å svime av etter at blodomløpet etterhvert slutter å komme opp til hjernen :p

frodith

13.01.2013 kl.22:15

Monica prøver: Ja, jeg vil fortest mulig opp fra den stolen og over i klippe-avdelingen for å si det sånn...Noen ganger har jeg nesten reist meg opp mellom, vask og kur f eks, og forklart at det blir FOR vondt i hals, nakke, hode område :-D og blir jeg liggende for lenge der, så dovner den bort ja ;-) og da er det ingen annen sjanse for å få med seg hodet hjem, enn å løfte det opp med hendene... ;-)

Monica prøver

13.01.2013 kl.22:19

Jeg synes jeg ser det! :)

frodith

13.01.2013 kl.22:23

Monica prøver: Hi-hi :-)
Noen utfordringer må du jo ha...:) Flotte damer har gjerne lengre halser. Så enkelt er det jo... Stakkars deg. Glad det ikke er helt meg, for de vaskene er jeg ikke spesielt glad i jeg heller.:)

frodith

14.01.2013 kl.06:39

inneuteferdig: Hi-hi, ja jeg ser ikke mye flott ut der jeg ligger :-D Nei, de vaskene er FÆLE!!

Skriv en ny kommentar

frodith

frodith

51, Oslo

Jeg er 51 år, samboer, har stort sett et optimistisk syn på livet, er snill og blid, og over middels engasjert, når det er noe som opptar meg. Jeg underviser på en skole for døve, og synes tegnspråk er det vakreste språk som finnes. Når jeg ikke jobber liker jeg å trene, reise på turer eller slite meg opp mot vakre fjelltopper.

Kategorier

Arkiv