En idyllisk snølykt og en ” kvælt” snømann… :-D

Alle synes vel at det å lage snølykt er ganske så idyllisk. Sitte ute etter mørkets frambrudd. Klappe sammen små snøballer med polvottene. Sette de oppå hverandre, i ring, lage et fint lite tårn, som man til slutt putter et lite stearinlys inni eller noe. 
Så kan man sitte der under stjernehimmelen, og titte på den fine lille lykta, drømme seg vekk og filosofere over livets små og store gåter…

Vel…det var den idylliske delen av vinteren.. TANKEN om kosen med en snølykt…

For jeg skal love deg at det er ikke veldig idyllisk her om dagen, hva vinter og sånt angår. Det snør så inni hampen mye!! Det snør og snør…og snør enda mer..Så mye at alle trikkene er tjååååka fulle om mårran når man skal på jobb. Man kan vente og vente…på neste og på neste….De er like fulle alle sammen…Får ikke så mye som en fot inn en gang…Så man må tråkke av gårde til fots…Stampe og tråkke, ramle og skli, vrikke bein, få skiveutglidninger, brekke ribbein… Miste trikker…Miste T-baner…

Når jeg omsider var framme ved jobben i dag så jeg nesten INGENTING.. BARE snø!! OVERALT i lufta!! Jeg gikk helt seriøst med en tanke om at hvis jeg fikk mulighet, så skulle jeg KVÆLE en snømann..Filleristen!! Om det hadde hjulpet stort aner jeg ikke… Det var mer en hevntanke over denne evinnelige, evigvarende vinteren!!
 

For en uten ski, skøyter, eller barn med noen av delene, er det NOK nå!! 😉

Sånn…Da var siste del av Solviwars foto-utfordring for forrige uke levert… Jeg må visst ty til et par tegninger hver eneste gang for å komme gjennom disse utfordringene..

 


 

 

#snølykt #foto #fotoutfordring #tegning #snømann

Siste innlegg