“Alle disse dagene som kom og gikk….

 

….ikke visste jeg at de var selve livet”…

Sånn går et ordtak som jeg liker godt. Og mange glemmer dette med å leve.. de lever ikke her og nå….. men veldig mye senere.. For dem er alt det som skal komme senere det som teller. De venter på det som skal bli bedre…det der framme, som skal ta dem vekk fra dette HER og NÅ…som tydeligvis ikke er bra nok..

 

 

 

Men hva når det plutselig er for sent? Når det ikke nesten er noe der framme lenger? Har vi da gått et helt liv og bare ventet på noe annet? Som kanskje ikke kom? Og blir vi ikke da veldig bitre..?

 

 

 

Skal vi alltid går rundt å tro at gresset er grønnere enn der vi  ER?

I min verden er det viktig å leve NÅ! Det betyr ikke at livet må være hysterisk morsomt hver dag, eller så spennende som i enn hardcore action-film…Nei… det betyr bare å ta inn dagene som de er, med alle sine sider. Hver dag har jo som regel noe godt og noe dårlig ved seg….for DET er livet.. Men hvordan jeg velger å ha fokuset, for at det skal bli best mulig, DET velger jeg selv.. Jeg lever altså mest mine dager med fokuset og tankene  på her og nå. Og med beina godt plantet i jorda..

 

 

 

 

Det betyr ikke at jeg aldri ser forover og glerder meg til ting….For det er også en deilig del ved livet…Det farger jo hverdagene litt å gå sånn å glede seg litt til ting man VET skal skje…

Det betyr heller ikke at jeg ALDRI ser bakover….men jeg går sjelden rundt og ANGRER på ting..For det ser jeg på som bortkastet tid.. Det valget tidligere-Frodith tok, gjorde hun av en grunn…..Og jeg stoler på henne også… Jeg holder altså  for det meste et positivt fokus på det som skjedde FØR også. 

 

“Alle disse dagene som kom og gikk…ikke visste jeg at de var selve livet”

Viktig å huske på!

 

 

(En liten reprise på et tema jeg synes er viktig)

12 kommentarer

Siste innlegg