I dag er jeg skikkelig glad!

 

Kjenner du igjen “jentungen” til høyre her?

He-he…Hun er min 5 år yngre “tvillingsøster”. Og i dag har hun gledet meg stort 🙂 

 

                      Bildet er tatt i vår, da vi var på vei for å leke statuer i Vigelandsparken. 

 

Jeg og Kjersti har utrolig mye moro når vi treffes. Vi fyrer hverandre opp, og finner på mye fjas. Men vennskapet hadde ikke holdt om det var ALT som var. Kjersti er utrolig god å prate med også. Og gjennom de årene vi har kjent hverandre nå, både som bloggvenner og venner,  så har det skjedd en del forskjellig i livene våre. Hverdager og LIVET skjer for de fleste av oss, og når det har vært tunge stunder enten for meg eller for henne, så er det jammen meg godt å ha en som forstår på en annen kant av landet også.

Det har gått utrolig mange meldinger fram og tilbake mellom oss. Det skrevne ordet mellom venner er verdifullt på en annen måte enn når man sitter der rett ovenfor hverandre. Selv om vi har gjort det også vi. Så ofte vi har hatt sjansen. Godt er det uansett. 

Og det er ikke alltid man trenger å SI så mye heller. Noen ganger er en tanke, eller en bitteliten handling, nok til å varme langt inn i hjerterota. 

 

I dag da jeg gikk i posten fant jeg en pakke! Bare det er jo nok til å hoppe i taket av… Jeg får jo aldri noe i postkassen lenger. Jeg mener INGENTING. Og ALDRI!!

 

Men i dag var denne i postkassen!!

 

En gledes -pakke fra tvillingen min i Bergen <3 Ingenting er som å få pakker når man minst forventer det. Når man egentlig har hatt det litt små-kjipt en stund, og man synes fryktelig synd på seg selv. 

 

Inn pakkeni lå det deilige saker. Og det er jo det som er så fantastisk når man får noe fra DEN kanten, det er som oftest noe søtt, godt og bakt 🙂 

 

 

Deilige saker, som smelter på tungen. VIPS, så er de borte bare… 

 

 

 

De smakte fantastisk! Men… det som smakte aller best….

 

 

 

…var tanken bak <3

At tvillingen min har tenkt på meg, synes at jeg trengte en liten oppmuntring og så sendt tanker og handling med postmann helt hit til meg. Det er det som smaker aller aller best 🙂 

 

 

#vennskap #glede #pakke #tvilling #marengs

27 kommentarer

Siste innlegg