NOEN starter 17.mai-togene LITT for tidlig!!

 

Jeg våknet så klart med et “brak” i dag!

Kanskje burde jeg nå være vant til det…at på sånne høytidsdager….festdager… da er det NOEN som er helt “i taket” av spenning..

Ikke en gang verdens tykkeste soveromsdør ville holdt ute den “ulyden” jeg våknet av i dag!! Jeg rev til meg koseklærne som lå ved sengekanten, tredde beina nedi buksene samtidig som jeg rev meg i håret, og løp ut på kjøkkenet. HELT i “tante-Sofie-modus”..

Og der på kjøkkenbordet marsjerte Salt og Pepper fram og tilbake på duken, som om det skulle være den fineste landevei og de et prima skolekorps..

 

 

De hadde jo så klart fått snusen i hvor jeg hadde gjemt 17.-mai -effektene, og hadde tydeligvis hatt sitt svare strev med å velg HVILKE de skulle bruke i toget..

 

 

Rød….eller blå….? 

 

 

Eller begge?

“Dfdnooodith! Fe få meg nå!!”  (les: Frodith, se på meg nå)
“Føh fof flink fei fær få fille” (les: Hør hvor fink jeg er å spille)

 

 

Du vil ikke tro hvor fælt det låt!! Jeg holdt for ørene alt jeg klarte, men den pipende lyden slapp likevel inn..

 

 

Foran i toget gikk Pepper, så stram i ryggen.. (kremt)… 
Med et digert “horn”, en slags trompet, holdet han liksom orden på toget… Og valget hadde falt på den røde trompeten, mens den blå lå slengt borti “veien der” og skulle nok få “kjørt seg” den også etterhvert…

Han puffet og blåste så hardt i trompeten at halvparten av luften forsvant ut på hver sin side, og fikk “vindmøllen” som sto langs veggen til å gå bananas….Rundt og rundt føyk de fargede bladene..

 

 

Til slutt fikk han taket på det, fikk luften gjennom trompeten og ut åpningene der framme. Lyden ble uutholdelig for menneskeører…

 

 

“HEI!!! Dere to!! Dere får vente til vi kommer UT!! Nå skal jeg kle meg, og dere får værsågod marsjere ned i sekken der borte!! Hvis ikke blir det ikke IS i dag!!”

Jeg så så streng ut jeg bare klarte…(knis)

 

 

 

Og på et VIPS var de borte! Jeg kunne bare høre en svak lyd av fløytespill iblandet rotte-skvik nedi sekken som sto og ventet…

 

Ja…da var vi klare snart!!

 

 

 

#søttendemai #bråk #saltogpepper #tøydyr #tog

16 kommentarer

Siste innlegg