Tvillingen på andre siden av landet..

 

Jeg har som du vet en tvilling. Og når hun har bursdag så blir det bursdagsinnlegg, Det er noe med “familie og sånt”. Men siden jeg skrev et ganske beskrivende i fjor, så får det bli en blanding av gammelt og nytt i år: 

 

 

“Jeg har en tvilling. Hun er ikke ekte..Eller HUN er ekte..men ikke ekte tvilling-søster da.. Så bursdagen hennes er bare hennes, og ikke min…for å si det på den måten.

Men Kjersti, er tvillingen min likevel.
Jada, vi har noen sider som er ulike også. Men sånn i grove trekk har vi massevis felles…. har vi mye like grunnholdninger…har vi et ganske så likt syn på livet.
Jeg føler jeg har funnet en tvilling-sjel. Og hun fant jeg her i blogg-verdenen liksom!!

Kjersti er en som elsker å tøyse å fjase, kle seg ut og spille teater. Enten på en scene, eller bare privat og lage morsomme blogg-innlegg av det.
Kjersti er snill, blid, positiv og optimistisk, litt beskjeden i noen sammenhenger, men tøff så det holder i andre sammenhenger.  Hun er shopping-gal i utlandet, og sparsom når det trengs. Hun er morsom og lettvint å være sammen med. Hun er inspirerende og spennende å prate med. Hun er en man blir veldig glad i <3

Så hva gjør man da, når tvilling-søsteren bor alt for langt unna, sånn generelt?
Jo, man passer på å ha massevis av turer og besøk til hverandre i løpet av året.
I forfjor ble det mange turer både til hverandre, og en tur sammen til Polen, og mange turer ble det også i fjor. Kjersti er bare aldeles herlig å være sammen med, uansett hvem hun er:

 

Modell-Kjersti

 

 

Tøyse-Kjersti

 

 

 

Svane-Kjersti

 

 

 

Skremt-i-karusell-Kjersti

 

 

Shoppinggale-Kjersti

 

 

Badende modell-Kjersti

 

Statue-Kjersti

 

 

 

 

 

 

 

Hytte-Kjersti

 

 

 

 

 

Jule-Kjersti

 

 

 

Eller bare helt alminnelige flotte venninna-mi- Kjersti.

 

 

Det spiller ingen rolle, jeg elsker å være sammen med “dem alle”.

Og i dag er det bursdagen hennes og alt, og jeg får ikke vært der og feiret henne!! Hva gjør man DA liksom?? Jo man sender en gave i posten, og så prøver man å gi de beste ord man kan her på bloggen”

 

Kjære Kjersti- min BFF i Bergen

Gratulerer med dagen min venn !
En gang skal jeg få vært der på dagen din også. En gang skal jeg feire deg med brask og bram på EKTE. Se opp for gal tvilling på vei i de nærmeste årene framover. 
Jeg er så glad for at du er min BFF i Bergen.
Jeg er så glad for at du ble tvilling-søsteren min, og har blitt veldig glad i deg som venn vet du <3
Jeg koser meg alltid når vi er sammen: det er spennende, morsomt, avslappende, inspirerende og koselig.

Superstore digre bursdags-klemmer på vei gjennom eteren. <3
Håper pakken kommer en av de nærmeste dagen, og at vi sees masse i året som kommer!

Fra Frodith 🙂

 

 

 

(Og så helt til slutt: Nå får du se og farget tilbake håret ditt i rødt igjen! 😀 )

 

 

#bursdag #bff #vennskap #bloggvenn #

6 kommentarer
  1. Så fint innlegg til Kjersti.💕 En sånn tvilling og BFF fortjener all ros hun kan få og må tas godt vare på. 😊 En fin lørdagskveld til deg også! 🤗

  2. Et herlig innlegg 😀 Som ble en like herlig reprise, eller kanskje heller en “minneferd” mellom to venninner 😀 Gratulerer med dagen til Kjersti 😀

  3. Åååaå, ble helt tårevåt her jeg. Litt “skjør” for tiden, og dette ble jeg virkelig glad for. Tusen takk min fine venn. Tenkt om vi ikke hadde blogget og møttes, men det var nok meningen hele tiden. Ja det håret, jeg skal i hvert fall bruke alle de røde klærne mine litt først 😀 Men takk. Takk takk takk, og jeg gleder meg til vi kan feire sammen en gang. Får lyst å reise med en gang jeg ser bildene av alt vi har funnet på sammen. Kanskje vi bare må reise. Skal bare få orden på hodet mitt først. Men det kommer det kommer 🙂 Da går jeg på jobb, mye gladere enn jeg var da jeg sto opp, på grunn av deg. OG jeg skal oppleve spenning hver dag i postkassen og. God klem til min tvilling BFF

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg