Med hjertet i posen…

Jepp…ikke i halsen… Ikke i hånden…Men rett og slett i posen…
Hva i all verden er det jeg babler om liksom? Vel, om du var innom her i dag morges så fikk du med deg at jeg skulle ut å dele ut saker. Det var jo morsdag i dag.  Og jeg hadde store planer, pønsket ut i samarbeid med søsters. Litt starttrøbbel i dag, men det kom seg etterhvert..
Ser ut som jeg kommer rett ut fra “gamle dager”… og jammen meg har det vært litt sånn i dag… Eller noe av innholdet da…
For pga tog-skinner fra “gamle dager”..måtte jeg med “buss for tog”, slik at de kunne få reparert skinnene .. Greit nok, jeg hadde lagt det inn i planen. Visste om det.
Men pga flatt batteri på bilen til søsteren min, kunne hun ikke hente meg ved bussen. Så jeg satte i gang med en NY buss, der ute på landet. Og Norge er jo litt gammeldags innimellom, eller NOEN steder på landet hvertfall…For tror du ikke at der andre KUN godtar kort som betaling på bussen, eller til nød en forhåndskjøpt billett, så godtar de utpå landet der KUN cash.. Og det hadde jeg ikke nok av… Så etter å ha tigget meg til å få sitte på, var jeg til slutt framme hos søsters..

Og vi er IKKE gammeldagse, så vi hadde ungdommelige planer for mamsens dag: 

Valentines -ballonger!! Røde herlige hjerteballonger til verdens fineste mams <3 De ble blåst opp mens vi ventet på vei-hjelp-bilen. Så ble de dyttet i posen. Masse hjerter i posen… 
Og roser og napoleonskake (ok…kanskje bittelitt gammeldager der også…) 
Til slutt var vi klare for landet…..Virkelig landet…Der vi er vokst opp..

Vel framme hos mamma, som er på korttidsopphold på sykehjemmet, ble veggen pyntet med hjerteballonger. Og de slo godt an.

 

Deilige napoleonskaker, gode samtaler og morsdagen ble akkurat slik vi ville den skulle bli 🙂 

 

Har du feiret morsdag i dag? Enten egen eller for din mor?

 

#morsdag #ballonger #kaker #busstrøbbel 

34 kommentarer

Siste innlegg