Askeldaddens gode hjelpere…eller var det Påls?..

Jeg har vært til seters i dag.. Faktisk på seteren der Pål Ullevålseter er vokst opp.. Og han er jo ikke rent lite lik Askeladden når man tenker seg om…Både personlighet og Ivo Caprino-figuren likner rimelig mye spør du meg…
Men nå var det altså Askeladdens HJELPERE vi skulle snakke om…

 

Jeg hadde nemlig i dag fått med meg i dag, to ubudne gjester i sekken…Og ikke nok med DET, at DE var med….men de hadde drasset med seg en trillebår i tillegg oppi der… Jeg synes nok at den sekken var litt tung på vei opp men…..

Salt og Pepper er jo godheten selv…sånn langt inni der et sted… Og det viser de med å skulle “hjelpe til” som oftest…Vel framme på Ullevålseter tilbød de seg så klart å hjelpe til litt på gården der… Gress ble raket, og blomster ble plukket og flyttet på..

 

Hvitveisen fikk nytt hjem…

 


 

Med den blå himmelen og skigarden som bakteppe skaper de en god mai-stemning og en oppladning til nasjonaldagen får jeg vel si.. De er jo ganske så sjarmerende disse to, når de legger god-siden til…
Så mens de smisket seg innpå The Ullevålseters, så spiste jeg og Oslopadda is og koste oss i sola.

 

For deg som ikke kjenner Salt og Pepper: Dette er “samboerene” mine, i tillegg til Hr Frodith da… De er Norges-kjent, etter utallige “opptredener” som Kalender-verter, i Frodiths Julekalender. Se i kategorien “Frodiths Julekalender”, ELLER i kategorien “Salt og Pepper og gjengen”, så finner du ut mer..

#saltogpepper #rotter #tur #ullevålseter #hjelp #tøydyr #mai #sol

21 kommentarer

Siste innlegg