Kan du snakke Elinsk??

Her er verdens beste Elevele, verdens beste Elin!

 

Dette skrev jeg om Elin, for nøyaktig et år siden og det beskriver henne ganske godt så her blir det litt reprise, siden jeg er på tur:

“Jeg har ikke møtt Elin før, men hun har gitt meg et godt inntrykk av hvem hun er likevel. Ikke alle her på blogg er like enkle å danne seg et bilde av, men Elin har gitt meg masse tanker. Hun virker sterk og egenrådig, med beina godt plantet i SEG SELV om du forstår. Hun lar seg ikke plukke på nesen, og virker BÅNN ærlig med folk rundt seg, og sier rett ut hva hun mener. Og DET kan jeg like, folk som er seg selv <3 De vet man hvor man har.

Elin virker også utrolig SNILL, på en helt herlig måte,  OG hun virker som en som stiller opp for vennene sine med HJERTET på rette plassen.  Elin forteller også ganske ærlig om det hvis hun IKKE har det så bra, og kan vise at hun også kan være litt sårbar når ting ikke går så greit…. 

Elin virker i tillegg å ha en helt herlig humor, en humor som passer MEG midt i blinken hvertfall. Hun er overhode ikke selvhøytidelig, og har masse glimt både i øyne og resten av kroppen. Derav slike profilbilder som hun hadde i langt tid:
– Et med rumpa til, og et hvor skjørtet blåste henne over hodet. Derav tegningen min av henne.

Elins blogg er lett å kjenne igjen. Hvis hun skulle bli borte for deg i myldret av blogger, så VET DU DET når du har funnet henne igjen. Hun skriver ELINSK, og de som kjenner henne litt, kjenner igjen DET språket 😉

Elin påstår også at hun ikke kan tegne, men hun tegnet meg i en tegnekonkurranse for et par år siden, som jeg hadde på bloggen. Og denne tegningen vant! Så jeg mener hun absolutt burde satset litt den retningen OGSÅ 🙂

Nå er så klart ikke dette en hvilken som helst liten blogganbefaling, Neida…

Elin har BURSDAG I DAG!!
Bare en dag etter meg til og med. Men hun er jo halvparten så gammel bare nesten…he-he”

Vel…nå HAR jeg møtt Elin, og det var kjempekoselig.

 

Og HUN har truffet meg og Salt og Pepper

 

Hun var seg lik hun. Hun snakket Elinsk som bare hun kan. Og nå skal jeg snart få møte henne igjen. På bloggtreffet. Gleder meg!! 

Kjære Elin!
Gratulerer med dagen din!
Gleder meg til vi treffes igjen, på bloggtreffet. 
Håper du får en strålende dag, og at Doffen skjemmer deg skikkelig bort 🙂 

Bursdagsklemmer fra Frodithen <3

Kjenner du Elin?
Kan du snakke Elinsk? 😉

 

#bursdag #bursdagsinnlegg #gratulasjoner #elevele 

17 kommentarer

Siste innlegg