Ganske modig- når jeg bare får øvd meg litt først… ;-)

Av og til er jeg som fuglungen på gjerde der. 
Ganske modig, fordi det er høyt ned. Og hvis man faller, og enda ikke kan fly, så kan det bli ganske vondt når man lander. Med nebbet i grusveien med et brak, eller pga av litt mer tyngde i rumpa -et smell av dimensjoner fordi halebeinet treffer hardt.

Av og til blir jeg sittende lenge jeg, midt i all modigheten min. Sittende å vente på riktig tidspunkt før flyinga starter.  For jeg er ikke modig før jeg føler meg litt trygg…. Men da heter det kanskje ikke modig…?

Jeg blir i hvert fall veldig trygg etterhvert, på mange områder. Og det gjør at jeg har en sikkerhet inni meg som er god å ha i mange tilfeller her i livet. Trygghet, selvtillit, god selvfølelse….kall det hva du vil. Jeg er sterk, mentalt. Ellers er jeg en pingle og en fiskebolle. Men mentalt er jeg sterk. Det gjør at jeg kan være sterk også for andre om det trengs. Og noen ganger trengs det. 

Noen ganger er jeg likevel som fuglungen der på gjerde. Modig, med nebbet i været, klar for å fly….om jeg bare får sittet der og øvd meg litt først…..Om jeg bare klarer å få løs vingene.  😉

 

 

#mot #styrke #selvtillit #trygghet 

 

19 kommentarer

Siste innlegg