Endelig kan jeg slutte å vaske meg- og spy i vinkel hver fredag!

 

Endelig kan jeg slutte å vaske meg..
Det er tid for møkkete hender og hemningsløs spytting..
Det er heldigvis slutt på metern, så nå kan jeg endelig klistre meg inntil folk og kline med akkurat hvem jeg vil.. Om jeg ikke har gjort det før, så skal jeg i alle fall gjøre det nå!!

Endelig kan jeg slippe ut, stimle sammen med tusenvis på et trangt dansegulv, mens vi bytter kroppsvæsker til den store gullmedaljen. For stakkars meg har nemlig vært nærmest innelåst de siste månedene,  ukene og dagene. 

Det er vel ikke annet å vente da vel?? Enn at jeg MÅ ta meg en heidundrandes fest, drikke til krampa tar meg,  spy litt på hvert gatehjørne og herpe noen småsaker jeg passerer i nattemørket. Det har jeg vel fortjent??  Stakkars meg!

 

 

 

Eller?? 😉

 

 

18 kommentarer
  1. Så glad jeg bor langt ute på bondelandet og at sønnen sitter på andre side av bordet og mekker musikk, midterste er hjemme med kjæresten utslitt etter jobb og yngste på navnefest…blir så mange andre dager til både å kline og slå ut håret, en tann eller få blåøye. Og heldigvis er jeg glad for så mye anna…og så håper jeg så klart på et mer normalt liv. Fin kveld, nyt den og alle andre kvelder.

   1. Ja, jeg føler ikke jeg har manglet så mye jeg. Så for meg virker dette litt “rart”. Vi har da kunnet gjøre ganske mye også. Men mest ute. MÅ man være 200 stykker innadørs for å ha det bra liksom :-D?

  2. Hehe…..Vi tar det litt og litt tenker jeg. Jeg kommer ikke til å leve akkurat sm tidligere før korona. Med å håndhilse og sånn, det velger jeg vekk! Må se an litt hvordan åpningen går! Men deilig å gå på konserter igjen!

  3. Hverdagen vår forandrer seg ikke veldig kan man si, men akkurat slik du nevner tenker mange. Jeg vet ikke hvor bra det vil gå i lengden, men det er kanskje nå vi får se om vaksinen virkelig beskytter oss ♥️ Ha en god kveld

   1. Ja, vi får seg det nå. Og jeg kommer nok til å “passe meg” på enkelte ting jeg altså. Sprite, munnbind på fulle trikker osv. Gidder ikke å risikere noe. Eller munnbind var jo kun for å beskytte andre… 😛

  4. Hehe, men noen tror visst at man kan gjøre sånn! 😝 Jeg synes også det har fungert veldig greit med sånn vi har hatt det. Holder meg mest hjemme uansett, og synes det er helt greit med spriting av hender og andre corona-tiltak. Nå blir det mest sannsynligvis økning av smitte igjen! 🙄

   1. Jeg føler IKKE at jeg har vært innestengt jeg. Jeg har hatt mulighet til å gå ut. Gå innom et sted å kjøpe noe, ta med i en park. SE folk. Gå turer. Smile til de man møter. Har levd godt jeg. Høres ut som vi nærmest har vært INNELÅST. Føles som jeg har levd på en annen planet enn disse 😀

  5. ha ha ,hadde frodithen slått ut håret på denne måten ja da hvet ikke jeg hi hi ,nei vi er nok fornuftige vi og holder oss hjemme ,her er kvelden helt som den bruker å være og mannen min har jeg klemt på hele tiden vi har vært i en pandemi,tipper du har klemt mannen du også :=)

  6. Vi, eller venninn mi, hadde planlagt at vi skulle slå ut håret og drikke vin påbyen i kveld. Jeg hadde ikke lyst. Jeg er 55 og liker best rolige kvelder med munter prat rundt bordet. Ikke hektisk uteliv.
   Så ble det bestemt å åpne landet i kveld.
   Første helg med utesteder åpne etter midnatt og danse. Første partytelt på halvannet år!
   Det gjorde beslutningen enkel.
   Jeg blir hjemme!

   1. Ja, jeg liker meg også best i stille og rolige omgivelser. Har kanskje noe å gjøre med at jeg ikke drikke alkohol overhode. Blir helt matt av å se Stordalen stå å HOPPE på tv, i 15 minutter i strekk sikkert. Kl 16!! Han fortsatte sikkert til langt på natt. Hvilken “bensin” de går på lurer jeg på 😀

  7. Huff.
   Det har blitt farlig for oss som ikke tåler denne gjenåpningen. Jeg er spent på resultatene. Men det kan jo gå godt.
   Jeg skal ikke feire, for å si det sånn. Her blir jeg å mure meg inne, og holde enda større avstand til folk enn tidligere.
   Masse lykke til med feiringen, Norge 🙂

   1. Regner med du tok ironien her 😀 Jeg skjønner ikke “greia” egentlig jeg. Føles som jeg lever i en annen verden. For meg kjennes det ikke som fengsel siste månedene, jeg har heller ingen behov for å stå OPPÅ folk, liker litt rom og avstand til folk. FØR dette skjedde også. Jeg tror ikke at det PLUTSELIG er greit å være tusen samlet osv. Og holder det ikke å kunne være sammen med bare LITT folk? Hva er greia med MENGDER liksom… Ja-ja…vi er forskjellige. Måtte bare lage denne lille greia, når hele Norge liksom TAR av helt. Jeg tar IKKE av 😀

    1. Ja, jeg skjønte ironien, og jeg grøsser altså, for det er jo faktisk akkurat sånn det nok kommer til å være for noen, spesielt etter at fylla har inntatt diverse kropper. Da slippes alt av hemninger.
     Jeg synes også det er fint at man ikke behøver å være så mange i lag i store grupper. Men nå skal vi liksom gjøre det for å statuere et eksempel. Jeg er glad jeg nådde å gå på kino hvor det var mellomrom mellom kohortene. Nå bør man kjøpe mellomrommet selv om man ønsker å holde avstand.
     Ja ja….jeg tar heller ikke av nei. Vi får kose oss i våre egne gode bobler ♥

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg