Frodith lager mat “fra bunnen”- (once in a lifetime -experience)

 

“God kveld! Og velkommen til Frodiths Lille mathjørne!!” 

Sånn kunne det startet om jeg skulle hatt et eget lite matprogram…Men alle vet at DET aldri vil skje.. Og de fleste av leserne mine vet at jeg knappest lager mat til Hr Frodith og meg, og HVIS jeg gjør det er det som regel noe ferdig-greier til å slenge i ovnen… Så dette lille “stuntet” er en “once-in-a-lifetime”-experience. 

 

 

I dag var det altså duket for “Chicken- a- la- Frordith” som sto på menyen.. 
Det betyr: kylling  strimler, stekt sammen med purreløk og paprika og potetmos. En skikkelig delikatesse i Frodiths verden 😀

 

 

Har skarp kniv, så da var det bare å kutte i vei… 

 

 

Og VIPS var både kylling og grønnsaker kuttet i fine strimler og stekepannen gledet seg til det som skulle komme… 

 

 

Jepp! Har kyllingkrydder og karri også. Smaker liksom enda mer kylling da… Sikker på det krydderet er laget av kylling….

 

 

Steker lenge og vel… Viktig har jeg hørt..

 

 

Etter kyllingen er stekt, slenger jeg oppi det andre. Mulig det er mer riktig å TA UT kyllingen, steke grønnsakene, og ta oppi kyllingen igjen. Men jeg gjør det på MIN måte, og ikke blitt syk av det ennå… SÅ da fortsetter jeg på min måte…

 

 

Og VIPS var det ferdig. 

MEN… hva er det? Brått var det kommet en potetmos til…. Fiks ferdig. Jeg kunne jo juge og si det ble kjedelig for deg å se meg skrelle poteter osv, så hoppet bare RETT til ferdig mos…men må nok innrømme å ha jukset litt… 

 

 

Brukte ferdig-mos jeg…  Hm…HELT fra bunnen kan jeg altså ikke skryte på meg.. Og da burde jeg vel i tilfelle slaktet den der kyllingen selv også…burde jeg ikke?

Vel…ble godt.. Godt nok for Hr Frodith og meg i alle fall 😉 Og NESTEN fra bunnen…

 

 

 

#mat #kokkekunster

24 kommentarer

Siste innlegg