“God kveld! Og velkommen til Frodiths Lille mathjørne!!”
Sånn kunne det startet om jeg skulle hatt et eget lite matprogram…Men alle vet at DET aldri vil skje.. Og de fleste av leserne mine vet at jeg knappest lager mat til Hr Frodith og meg, og HVIS jeg gjør det er det som regel noe ferdig-greier til å slenge i ovnen… Så dette lille “stuntet” er en “once-in-a-lifetime”-experience.
I dag var det altså duket for “Chicken- a- la- Frordith” som sto på menyen..
Det betyr: kylling strimler, stekt sammen med purreløk og paprika og potetmos. En skikkelig delikatesse i Frodiths verden
Har skarp kniv, så da var det bare å kutte i vei…
Og VIPS var både kylling og grønnsaker kuttet i fine strimler og stekepannen gledet seg til det som skulle komme…
Jepp! Har kyllingkrydder og karri også. Smaker liksom enda mer kylling da… Sikker på det krydderet er laget av kylling….
Steker lenge og vel… Viktig har jeg hørt..
Etter kyllingen er stekt, slenger jeg oppi det andre. Mulig det er mer riktig å TA UT kyllingen, steke grønnsakene, og ta oppi kyllingen igjen. Men jeg gjør det på MIN måte, og ikke blitt syk av det ennå… SÅ da fortsetter jeg på min måte…
Og VIPS var det ferdig.
MEN… hva er det? Brått var det kommet en potetmos til…. Fiks ferdig. Jeg kunne jo juge og si det ble kjedelig for deg å se meg skrelle poteter osv, så hoppet bare RETT til ferdig mos…men må nok innrømme å ha jukset litt…
Brukte ferdig-mos jeg… Hm…HELT fra bunnen kan jeg altså ikke skryte på meg.. Og da burde jeg vel i tilfelle slaktet den der kyllingen selv også…burde jeg ikke?
Vel…ble godt.. Godt nok for Hr Frodith og meg i alle fall Og NESTEN fra bunnen…
#mat #kokkekunster
Det var jo kjempebra! Jeg var livredd for at du skulle dra fram potetmosPULVER jeg, den der er hakket bedre. Så Hipp hurra og klapp på skuldra. Det så kjempegodt ut!
Nei, pulver har jeg sluttet med altså
Bruker alltid denne nå
Ja, ikke sant, flink…Det er dette jeg pleier å lage
Klemmer <3
Så bra! Kanskje du kommer å like å lage mat fra bunnen av når du først har begynt..:)
He-he….Mer en dette mener du?
Flott :))). HELT fra bunnen må en nok starte med egget…..eller kanskje blir det hønen…… Hva er først liksom-.
Helt sikkert det ble supergodt, og den potetmosen så egentlig bunnsolid ut :))))).
Ikke godt å vite hva som kom først
Dæsken ta,, på matbloggens vinger
Knallbra 
Ikke sant
Dette så både godt og lettvint ut! Greit å ikke måtte bruke så lang tid på matlagingen, og heldigvis finnes det mye som er raskt å lage. Det kjappeste jeg lager er frossen lapskausblanding i en kjele, kutta pølsebiter, vann og litt buljongpulver. Kokes i 10 min.
Ja, jeg gidder ikke bruke tid, det er det som er greia
Du er jo superflink søs
<3
Ikke sant
Husk at det enkle er faktisk svært så ofte det beste
Jepp, sånn tenker jeg
Vart svolten:-)
Ja, det kan jeg tenke meg
Detta smakte sikkert godt! Hørte og så slik ut
Trenger ikke å være så komplisert for å være godt!
Nei, ikke sant
Se der ja, dette kunne du. Nå kan du gå videre vet du. For det er gøy? Er det ikke? Jeg er veldig glad i å lage mat. Blir kreativ av det. Og det er jo du. Neste gang, potetmos fra bunnen….:)
Nei…dette er mer enn nok
Jeg KAN lage mat, kan jo til og med følge oppskrifter, eller eksperimentere litt. Så jeg har da laget noe mat innimellom. Men synes det er SÅ kjedelig..så gidder ikke mos fra bunnen ….
Mmm.. flink jo
Ser godt ut dette
Ja, det er godt
Når jeg bare gidder lage 
Du e så arti


Veldig altså 
He-he…må jo tulle litt. KAN jo lage mat…bare synes det er dørgende kjedelig