I fantasiens verden….

I fantasiens verden er faktisk ALT lov. De vanlige reglene opphører og eksistere. Og når man spiller teater, er bruk av fantasi og improvisasjon en viktig del på veien til å få til en rolle.
Ved improvisasjon kan man tulle og tøyse og det finnes ikke noe manus, kun noen enkle rammer, og noe som skal “trigge” fantasien. 
Jeg kan f eks spørre deg: Hva er dette?

Og du kan svare AKKURAT hva du vil.. For i fantasiens verden kan dette være HVA som helst 🙂 
 

F eks kan det være: 



Mikrofonen til Mick Jaggers- lookalike 😉

 


Eller gitaren til en annen rockestjerne..

Eller det kan være trompeten til en i korpset…


Eller Askeladdens “skreppe” (knytte)…

 


Eller et søtt og uskyldig lite dyr…som bare trenger litt kos…

Mulighetene er mange.. Og nå er jeg spent på å se hva elevene mine synes at den oransje saken er i dag, når vi skal improvisere og spille i drama og rytmikk.
Bildene er dårlige i kvalitet, (mobil) men bra nok til at du skjønner poenget tenker jeg.. 😉
 


Liker du å spille teater?
Er du glad i å improvisere og fjase litt?

 

 

#teater #improvisasjon #lek #fjas #fantasi

 


 

13 kommentarer
    1. Jaaaa, det er gøy! Men må føle meg trygg og kjenne folkene godt 🙂 Er det ukjente blir jeg gjerne litt stiv og klein 😛 Sånn sett er det enklere med barn, da kan jeg leke uten å tenke meg om hvordan ‘andre ser på det’ 😀

    2. Med fantasien kommer man langt. Jeg er nok ikke så frigjort og god på den typen utøvende fantasi, men jeg synes det er skikkelig morsomt med dem som er det. Utrolig morsomme bilder 🙂
      Jeg har masse fantasi, men får best uttrykt den på andre måter. Ei venninne av meg pleier å si at jeg må klippe opp buksestrikken så jeg ikke blir så stram… så jeg får vel fortsette å tenke på om jeg skal gjøre det.

    3. For et herlig innlegg. Du fikk meg til å le du! 🙂 Nei, jeg er ikke så flink til sånt jeg, men da er det godt du er det! 🙂 Klemsiklem 🙂

    4. Ja det er det herlige med fantasi! Man kan skape det man vil! Herlig! ja jeg er nok ikke noe skuespiller talent..Men liker å se andre tolke og spille. Ha en god dag!

    5. Det der kan være mange ting. Tenkte først på en ispinne så ble tanken en støvklut. Teater kan være så mangt men jeg har sans for slike ting.

    6. Ha ha, jeg hadde lyst å si “støvkost” med en gang, før jeg leste nedover. Men nå har jeg ombestemt meg 🙂 Tror heller jeg ville satt den i en vase og kalt den en moderne blomst i dag 🙂 Jeg liker ikke å spille teater, men kan godt tulle og tøyse litt sånn utenom. Tanken på publikum skremmer meg, men jeg kan godt gjøre meg til foran ungene sånn at jeg blir en annen – feks når jeg leser om Bukkene Bruse. God morgen klem herfra <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg