Lykkens dør…


“Lykke og ulykke tar seg ikke inn gjennom hemmelige ganger- det er du selv som åpner døren.”

– Japansk ordspråk –

 

Jeg har en sterk tro på at man er sin egen lykkes smed, som det heter så fint- Med det mener jeg at man selv kan påvirke mye slik at opplevelser kan kjennes som LYKKE eller faktisk også ULYKKE..Det kommer litt an på hvordan fokus man har, hva man legger vekt på, HVOR mye vekt man lar enkelte hendelser få osv. 
Ting som kan være bagateller egentlig, kan bli store tunge problemer og lage ulykke-følelse på innsiden, om man lar de få lov…På samme måte kan små “bagateller” også bli deilig glede og stor lykke, om man ser på dem i riktig lys..

Det er altså ikke sånn at det kommer LYKKE eller ULYKKE snikende ut av hemmelige ganger og dører, og liksom overrumpler enn gang på gang. Selv om noen ting her i livet selvfølgelig er ting vi ikke kan gjøre stort i forhold til, som at folk dør eller blir syke.
 


Men LYKKE eller ULYKKE befinner seg altså som oftest der hele tiden, klar til å bli oppdaget bak dørene der. OG det er du selv om avgjør hvilken dør du velger å åpne…
Det er du selv som velger hvem av dem du “slipper ut” …

 

 

 

Håper du velger å åpne riktig dør i dag, og får en lykkelig dag <3

 

 

(En liten reprise på noe jeg trenger litt påminning på innimellom, og kanskje du også? Det henger LITT på temaet jeg skrev om i går HER )

 

 

#lykke #påvirkning #mentalt #livet #fokus

16 kommentarer
    1. Viktig å se seg for hvilken dør man åpner…. jeg er inne i en litt slitsom periode…. tror jeg skal sette hengelås på ulykke-døra! Og ja – man er ansvarlig for egen lykke – men noen ganger….. <3

    2. Ja det er mye sannhet i det..vi er vår egen lykkes smed..Men enkelte ting rår vi ikke over….Jeg måtte på en fugl i skogen i går som det stod om på wikipeida var kjent som ulykkesfuglen…så…da ventet jeg på noe ulykke da…men det kom ikke noe…hihihi

    3. Ja man kan se positivt på det meste og velge å åpne den døra det står lykke på ! Men som du også nevner er det enkelte ting en ikke “rår over “.. Klem <3

    4. Jepp, helt sant! <3 Om noe virker negativt, så kan det ofte tolkes positivt om man ser på det på en annen måte. Det er ikke alltid sånn, men ofte sånn. Om man kommer inn i en negativ tankegang, så blir liksom alt negativt, - og motsatt.

    5. Flott innlegg! ♥ Jeg går strake veien mot lykkedøren selv om jeg ikke er helt i form ..Kikhoste:-0
      Jeg har bestemt at dagen skal bli bra uansett♥
      Ønsker deg en strålende dag, fargerike blomst ♥ Klem ♥

    6. Helt klart, åpne opp den døra…
      Når lykken banker på så gjør man det……Banka på hos meg i sommer 🙂 gjett om jeg åpna!!!

    7. God morgen 🙂
      Dette innlegget var utrolig flott å lese. Du har mye utrolig mye bra, men jeg tror nesten jeg likte dette aller best. Man er virkelig sin egen lykkes smed 🙂 Det japanske sitatet var også veldig fint å lese.
      Ha en fin dag <3

    8. Så fint, og så sant!
      Den dagen jeg bestemte meg for å slutte å si “typisk at det skjer meg” på en spesiell ting jeg opplevde, så var det plutselig ikke typisk lenger. Det skjedde ikke hver gang lenger. Hadde kanskje ikke gjort det heller, men jeg så bare det.
      Så ja, jeg tror man velger mye selv. Det er faktisk ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det.
      Noen dager er det enklere å velge riktig enn andre. 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg