En jukse-kjolefredag!

Jeg kunne jo latt som jeg har gått i kjole på jobb i dag… Men det ville i tilfelle vært skikkelig JUG, og jeg hadde blitt avslørt av folka på jobb… De så jo at jeg gikk i bukse.. 
Men…jeg skiftet når jeg kom hjem da! For å feire litt inngangen til helgen.

 

Og for å vise deg hvor festlig alle de svarte klærne mine blir med en fargerik jakke til.  
Jeg går jo mye i svart på jobb, t-skjorter, langermete svarte gensere. Det føles mest riktig når man sitter i undervisningen, siden elevene skal se hender som beveger seg. De skal orke å se på det en hel dag. Og “tavlen” bør ikke være full av farger, mønstre og andre forstyrrelser. 

MEN… det er ingenting veien for at jeg kan ha enten en morsom bukse… eller en fargerik jakke når jeg går til og fra jobb. ELLER selvfølgelig også i fritiden. Da liker jeg godt å fargelegge dagene, siden de i etter min mening bør være litt svarte klesmessig i hverdagen. 

 

 

 

 

Så litt “kjolefredag” etter arbeidstid. Og litt fremvisning av ny jakke.

Jeg likte den. Kostet 350 på Fretex 🙂 

8 kommentarer
    1. Svart er nok best for å få fram hendene best mulig i tegnspråk, og da er det ekstra hyggelig å kle seg i litt farger ellers. Utrolig fin jakke! 😀👌

    2. Skikkelig tøft antrekk! Og den nye jakka er super til deg! Svart antrekk er en “tegnspråkers” hverdag…… da er det viktig å piffe opp utenom arbeidstid, ja! 🙂 klem

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg