Når en uventet gjest plutselig dukker opp…

Her snakker jeg ikke om det “fæle” ved at noen uventet står “på døra” og man ikke har vasket huset.. Nei, jeg snakker om en annen type gjest. En mye verre!!

Det er nemlig noe “schizofrent” med meg, som gjør at jeg plutselig finner på å gjøre ting som overhode ikke er min stil… Jeg er jo mest kjent for sofagrising, sjokoladespising og restaurantbesøk liksom…

 

 

Men nå plutselig er det dukket opp en “annen” Frodith her igjen.. Og akkurat nå er det HUN som har overtatt leiligheten. Det er ikke hun der med de “sorte vingene” som du kan lese om HER som har eglet seg inn…

 

Neida…nå er det hun med de EKTE englevingene som har tatt plass! Hun banket ikke på døra en gang, men bare rev den opp og marsjet inn her..  Og hun har bestemt at jeg skal begynne å trene!! Og denne gangen MÅ jeg visst også…, for hun har nemlig begynt å gjøre avtaler med folk på jobben min. Nesten uten at “jeg” har noe jeg skulle ha sagt.

 

 

Nå er det  treningssenter og salatblader det “trues med”. Og det rett etter jobb og greier. Jeg får ikke mulighet til å stikke av siden “hun” har gjort avtaler med en kollega.. Akkurat salatbladene har hun allerede innført, og jeg har bare måttet godta det.

Når det gjelder treningen på senteret så kan det vel kanskje komme NOE godt ut av det:

-At jeg får muskler til å knekke rutene i sjokoladeplaten igjen 😀

 

 

Aldri så galt at det ikke er godt for noe! 😀

 

 

22 kommentarer

Siste innlegg