“Psykolog” Frodith kommer med tiltak (utfordring)

 

Det er viktig å holde den mentale helsen i orden i disse tider. Jada…for oss alle. Og hvis jeg merker at min egen hjerne begynner å “yppe seg” og prøver å lage krøll, så pleier jeg å ta grep.I denne tiden vi nå er inne i er det bedre å være “føre var”.

Vi trenger noe å tenke på som handler om noe annet enn det vi blir pepret med i mediene til daglig. Vi trenger noen små utfordringer, så hjernen har noe annet å bry seg med. “Psykolog” Frodith har våknet.

 

 

Så hva er det jeg skriver ut som “medisin”? Jo en aldri så liten foto-utfordring. Å gå seg en tur ut er sunt uansett. Luft, lys og litt trim trenger vi, og mange bloggere er glad i foto. Hvis man slår sammen alt dette er “medisinen” en foto-utfordring. 

-Hva går utfordringen ut på?

 

Jo: 

-Legg ut et foto på egen blogg for hver dag ut fra de temaene(fargene)  jeg har satt opp i listen.

-Du velger selv hvilken tema du legger ut første dag, andre dag, tredje dag osv. (i alt 9 dager) 

-Det er lov å skrive litt tekst til for å belyse temaet, men ikke et “MUST”.

-Si fra til meg om du blir med på utfordringen, så legger jeg ut linker hver dag over hvem som er med. Slik kan dere finne hverandre også, og kanskje finne noen nye blogger å følge. 

 

 

Jeg kommer til å STJÆLE  noen bilder hos dere, ut fra hver dags stikkord, og holde en liten utstilling i “Galleri Frodith”  til slutt. Og galleridirektør Frodith sier det er STOR sannsynlighet for noen premier også til “kunstnerne” som blir med 🙂 

 

 

 

Her er utfordringen, altså listen dere skal knipse bilder ut fra. (Det er også lov å bruke arkiv-bilder, men det oppfordres til å komme seg ut en tur for å få luft, lys og nye tanker). 

 

 

 

 

Har du ikke blogg sier du? Vel, da er det på tide å opprette en nå 😉 

 

 

 

 

-Hvis du har lyst på et lite Cafe-besøk, for en koselig prat?
Jeg har formiddagsåpent på Cafe “Det Glade Hjørnet”. Stenger ikke dørene, bare kommer innom med noen nye samtale-emner innimellom 😉

 

 

#utfordring #mentalhelse #foto #glede #uteliv

28 kommentarer

Siste innlegg