Ut i fri luft eller Utifriluft? ;-)

Jo, du skjønner det er omtrent samme sak det… Utifriluft er nemlig alltid ute i friluft. Hun er selveste huldra spør du meg, eller en skogens datter i det minste. 

Hun elsker skogen, er alltid å finne på tur og tar de vakreste bilder mens hun er der. Hun lager bål, koker kaffe, spiser pølser og bare NYTER det å være i ett med naturen. Og da er man vel skogens datter er man ikke? 

Utifriluft eller Margrethe som noen kjenner henne som er født i Sandefjord, men bor i Larvik. Hun har en datter og en sønn, som er ganske så voksne blitt. Og hun har en hund som heter Kira. Hun jobber som regnskapsfører, liker å farte rundt i Norge på tur, er glad i romantiske filmer, favorittfargen er rød og hobbyen blant annet er trening, lage smykker, skogsturer og foto.


Men mest av alt er Margrethe en herlig dame. Hun virker uhøytidelig, lun, snill og god. Når det blåser litt storm i hverdagen, og høstmonsteret har fått litt tak i foten på noen og enhver,  bestemmer Margrethe seg for at livet SKAL være godt og da blir det SÅNN. Hun har et positivt syn på livet, og dveler ikke for mye med triste tanker. Hun er stadig på farten med kameraet sitt og fanger på linsen det hun ser som verdifullt i livet. Hun har klart å få et nært forhold til mange her inne i blogg-blokka virker det som, med sin litt stille og beskjedne men varme og lune framferd. 

Jeg er veldig glad for å ha fått en titt inn i blogg-leiligheten til Utifriluft, for man FÅR noe når man kommer dit..Det er ikke kaffe og kaker nødvendigvis på bloggen, men hun serverer energi. Og DET er noe man ikke får overalt <3

Og i dag har denne fine damen bursdag. Huldra vår!

 

Kjære Margrethe

Gratulerer så masse med dagen 🙂 

Jeg er så glad for at du har blitt en av mine gode bloggvenner her inne. For som jeg sier over her, du GIR noe 🙂 

Håpe du får en nydelig dag , uansett hvordan du velger å feire den.

Her kommer en liten kakebit så klart, selv om du kanskje heller ville hatt en bålstekt pølse 😉

Store og gode bursdagsklemmer fra meg<3

 

 

Kjenner du Utifriluft?

Har du hatt bursdag på blogg?

 

#bursdagsinnlegg #bursdag #gratulerer #utifriluft

 

 

 

 

23 kommentarer
  1. Du er så skjønn, dette var et virkelig verdig og fint bursdagsinnlegg med så gode ord – du får virkelig sagt det:D Margrethe er en herlig dame og jeg blir så inspirert av både bloggen og bildene hennes, er kjempeglad for å ha ‘truffet’ henne her inne:) Og nå skal jeg kjappe meg inn for å rekke å gratulere henne mens dagen ennå er hennes i noen minutter til!

  2. Gratulerer med dagen til henne, og ja, jeg kjenner henne her inne…..
   Et superfint blogginnlegg til henne. Du får godt frem hvem hun er…

  3. Her tror jeg du har truffet godt med dine velvalgte ord og bilder i anledning bursdagsbarnet 🙂 Det er nok slik vi også opplever henne også 🙂 Herlig at du hadde dette innslaget !!!
   Ellers god kveld til deg utover <3

  4. supermasse gratulerer med dagen til frøken ut i friluft
   her var det så tåke i dag at eg ikkje så over fjorden så eg har knapt vært ute med hundejentene 😀
   Eg må et ærend og så skal eg være inne……så hun kan være ute om hun vil 🙂
   ha en vakker dag, både bursdagsbarn og andre
   klememtingene til fine frodith<3

  5. Har hun bursdag i dag? Gratulerer til den herlige som gir og gir ja! Nå gir vi henne en stor klapp og håper hun har en vakker dag ut i friluft kanskje???? Jeg stikker inn og heier litt på siden hennes også!

  6. Så flott innlegg til henne..og tegningen også :)) Hun virker helt super …så enig med det du skriver her 🙂 HIPP HURRA og gratulerer så mye til utifriluft <3 Klem til dere bagge <3

  7. Så koselig:) Herlige bilder:) Gratulerer masse med dagen til søte Margrethe:) Ønsker deg en flott dag fine frodith:) Du er utrolig flink til å huske på og tenke på andre:) Veldig beundringsverdig:)

  8. Gratulerer til Margrethe. Kjenner ikke henne men skjønner av det du skriver at hun lever et godt og sundt liv. Så er hun glad i skogen slik som jeg er.

  9. Hei!
   Jeg kjenner utifriluft 🙂 For et flott innlegg 🙂
   Jeg har ennå til gode å ha bursdag på blogg, og det blir min første 🙂
   Ønsker deg en flott mandag 😀

  10. Hærlig skrevet, å for en hyggelig ting å gjøre, hedre en annen blogger som har bursdag. Takk for at du blogget om det, for da kan jeg legge inn en liten gratulasjon på siden hennes 🙂 Ha en Strålende mandag 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg