Ja…jeg våger meg videre jeg på Søtmonsens herlige Real Food-challenge..
Nå har det seg sånn at jeg liker jo bedre Mr India jeg også, enn Uncle Bens… Og får jeg muligheten så spiser jeg gjerne HANS hjemmelagede, enn min egen…eller min “onkels”…
Så min middagsfavoritt, direkte stjålet fra www. seriouseats.com:
Chicken Tikka Masala, med nan-brød.
Den fra Uncle Bens likner kanskje ikke SÅ mye på denne, men i min gane har den god nok smak på en tirsdag ettermiddag, etter 10 timer på farta
Hva er din favoritt-mat?
Liker du indisk mat?
Lager du mat fra bunnen av selv?
#favorittmiddag #indisk #søtmonsen #matogkakeoppskrifterbloggno #middag
48 kommentarer
cuskima: Jepp!
sunt å kose seg tross alt <3<3
cuskima: Ja, jeg har bare spist indisk mat på indisk restaurant i Norge, enda ikke prøvd i India
Så det er indiske restauranter i Norge jeg mener ja
Der har de rømme og fløte i flesteparten av rettene jeg så på menyen.
det er jo den norske versjonen
men eg ser den, eg tåler ikkje is så godt..spiser det for det <3<3<3
Leste innlegget ditt fra ipaden i helgen , først nå så jeg at det stod UncleBens ja, av og til litt treg jeg, leser ordene sånn i halvblinde
Jeg har brukt sør søt saus fra uncle bens av og til, har de indisk også? Ja kan jo teste den jeg
Nå må jeg jo bare være med. Jeg liker Indisk, men må være fra bunnen.. Er litt håpløs der jeg.:)
natheless: Hørtes deilig ut .-) nam
I dag blir det pizza 
cuskima: Det sto rømme og fløte i nesten alle rettene jeg så på. Men jeg kjøper de likevel, for de smaker godt
Ha en flotters dag du også
Klemmer <3
I ordentlig indisk mat bruker de ikkje melk bare youghurt…flere som tåler det . Mange Indere er jo melkeintolerante :))

Eg tåler heller ikkje melk,men eg tåler fløte og det runder av endel av de tuge skarpe krydderene. I tandori er det mer fullere smak men ikkje så kraftig som etpar av de andre.
Eg elsker sånn salat med tandorikylling og kanskje litt karridressing -nam
ha en vakker mandag
Indisk er godt en gang i blandt det! Noen dager må man ta det lettvindt og da er “onke”l eller “Tica” mer en godt nok til meg
Her blir det herlig kjøttbrød i dag og det er så enkelt at du lager det i en fei. I pakke kjøttdeig, noen skiver gul ost, en pakke bacon, grillkrydder. Legg baconskivene etter hverandre i en ildfast form. Klem ned halve kjøttdeigpakken på mitten av baconet, dryss på grillkrydder og dekk det med osten. Legg på resten av kjøttdeigen og mer grillkrydder. Pakk det inn med baconet som du bretter tilbake over kjøttbrødet. Klem det litt flatt. Stek pakken ved 200 grader i ca 15 minutter. Snu pakken og stek videre i ca. 20 minutter. Ferdig! Server med pasta, salat eller stekte poteter, og ketsjup. Nyyyyyyyyyyyyyydelig!
Hvilken Indisk restaurant burde jeg prøve her hjemme i Norge? Har bare spist i England jeg.:-)
Fisk har alltid vært godt nårjeg har spist ute med minus en gang. Jeg lurte på hvordan de kunne mishandle laks så mye at det smakte fysh. Da, men ikke ellers hadde jeg likt å fått servert vanlige fiskepinner istedet….
maiken: Jeg er ikke god på NOE mat som du forstår, men jukser så det holder med ferdigmat da
cuskima: Tandori er sånn ovn ja, men mye krydder på den også da. Men ikke så mye rømme og fløte etc i tillegg. Jeg tåler det ikke veldig bra jeg heller. Og jeg tror kanskje det skyldes melkeproduktene, for det tåler jeg dårlig. MEN det smaker så godt, så jeg liker det BEST likevel
Hi-hi
norwegianhousewife: Ja, jeg synes også det er topp. Har spist det på restaurant i 20 år sikkert, men tar noen sånne glass hjemme da
Tone: Jepp
Margrethe: Det kan hende det hadde vært greit om jeg hadde litt bedre tid. Men jeg liker matlaging så lite at å begynne kl 18 med det, etter lang da, DET orker jeg ikke..
Eliisinhverdag: Veldig deilig med indisk, og spesielt på restaurant så klart
Vera Lynn: Har ikke brukt Korma så mye, nå skal jeg kjøpe den
I dag kanskje…Jeg steker kylling og har potetmos til innimellom, men da er det posemos ;-D
spisogspar: Ja, det er veldig godt
tepausen.blogg.no: Fisk er også godt når det er laget på riktig måte
Søtmonsen ): Ja, det skal jeg smake på, kanskje i dag til og med
Jeg lager nesten alltid all mat fra bunnen av. Indisk mat er veldig godt, og de har også mange vegetarretter. jeg er ikke så god på indisk mat, men har en indisk arb.kollega som av og til lager og har med på jobb, og min datter er flink med indisk mat.
Tror jeg liker det meste, bare det ikke er kjøttmat….
ikkje veldig glad i indisk syns det smaker for sterkt eller parfyme, spesielt om man finner noe med jasminris…..OG celantro urt…..vet ikkje hva det er på norsk plutselig midt på natten,men smaker litt zalo ;D
magen min liker ikkje veldig krydret mat…t.o.m saritas må eg fløte ned for å klare spise
men tandori kan eg like….det er sånn terracottaovnsbakt sant?
Herlig. Jeg elsker Indisk mat. Hadde ikke smakt det før intill et år siden egentlig, men nå kan jeg ikke få nok. Deilig!:-)
Åhh nammmm
Jeg er nok ei kjøttkaker i brunsaus-jente…. lages fra bunn av…. er blitt gladere i å lage middag fra bunnen av – syns det er litt stas!
Åh nå fikk jeg lyst på indisk mat <3 Det er jo såå godt, og så er det evigheter siden jeg har laget det!
Vet ikke om jeg har noen favorittmat jeg.. Liker det meste så lenge det er stekt, for jeg er ikke så glad i rå mat som sushi å sånt. Jeg liker indisk mat, serlig Korma, men jeg lager den ikke fra grunnen av. Kjøper ferdige glass, enten Sarithas eller noen av de andre.
Jeg lager mat fra bunnen av innimellom, som grønnsaksgryter osv. I tillegg til å steke fisk, koteletter ol til poteter, men saus det får jeg ikke noe greie på, hehe!!
Nam, nå fikk jeg lyst på indisk mat, he he
Nei, du sier noe der!
Det er jo veldig godt da ;D Elsker kylling, og blitt veldig glad i indisk mat
Du må smake den korma på glass som du har sammen med stekt kylling
Veeeldig godt ^^
Det så nå riktig så godt ut. Har ikke noe favorittmat, vel noe liker jeg bedre enn andre ting. men når jeg går ut så bestiller jeg alltid fisk <3
fruensvilje: Ja, liker mye jeg også, men litt ekstra svak for indisk og kylling
Min matgale verden: Ja, mye utfordringer nå, jeg får LITT for mye å gjøre
Så nå skal jeg ikke være med på mer tror jeg. Nå har det vært den ene etter den andre
Klemmer <3
dvergpinschere i mitt hjerte: Å nei, jeg spiser mye kylling, liker det kjøttet best jeg..
Therese Bråthen: Jeg er egentlig litt treg med mat, bare jeg blir mett til neste gang, så er det ikke så nøye
Mariann Sæther Tokle: Kjøp Uncle Bens da vel
foreignerat50: Veldig godt <3
Hanne Beate: Skal love deg at mine hjemmeoppvarmede, butikklagede greier ikke er av de sterkeste
Ha en fin kveld du også 
denne retten har nok ikke jeg smakt,så aner ikke hva den smaker hi hi,tror det hadde vært helt umulig for meg å velge en favorittrett,jeg liker all mat jeg
Så godt! Mye utfordringer for tiden, og denne var jo artig da
God søndagskveld. klemmer<3
Ja jeg smakte den en gang, og syns den var spennende og grei.. men jeg er ikke veldig glad i kylling!
Maten så nydelig ut!
Favoritt maten min vet jeg faktisk ikke hva er, jeg liker så mye mat!
Jeg lager mye av maten jeg spiser fra bunn av 
Jeg liker indisk mat veldig godt men får det sjelden for det er ikke noe indiske restauranter her. Det er også noe av det jeg ikke klarer å få til selv. Det blir bare ikke det samme hvis jeg prøver å lage for jeg er for pinglete med krydder.
ser ut som det er deilig mat! jeg har ikke prøvd indisk mat ennå:)
Jeg er ikke glad i sånn veldig sterk mat, men litt krydret bør det være. Mine favoritter er lasagne, pizza, orientalsk gryterett, taco, lapskaus, karbonader m.m. Noen ganger lager jeg det fra bunnen av, men man får mye godt i poser og pakker hvor man tilsetter litt og så er det ferdig. Ha en fin søndagskveld!