Gorillaz – på en annen måte ;-)

En litt annerledes variant av denne sangen, laget i Norge med norsk person, men framført på engelsk tegnspråk. Ikke amerikansk.  Hører innunder kategorien Visuell Musikk, hvis du søker på det på You Tube. Kos deg <3
 

#tegnspråk #visuellmusikk #gorillaz #engelsktegnspråk
 

4 kommentarer
  1. maiken: Neida, ikke bare hender. Mye av grammatikken ligger i øyenbryn og munnstilling. Alle land har sitt eget, det følger med at språk utvikler seg og oppstår der folk ER. Som med talespråk. Noen av landenes forstår man kanskje litt av, de som er nærmere geografisk, for de har munnstillinger som likner norsk tegnspråk sin, og som føler noen av ordene i norsk tale. Setningsbygningen og noe av grammatikken er lik over det hele, men jeg forstår null og niks av tysk eller kinesisk tror jeg 🙂 Men svensk går litt bedre.

  2. Så stilig å se på. Ser jo at det ikke bare er hendene som snakker, men også kroppen og mimikk. I tillegg til at hun er vakker.
   Når får vi se musikkvideo med frodith?
   Får jeg spørre med det samme: Er tegn språk et felles verdens språk? jeg vet at det er nyanser, men kan man forstå hverandre likevel?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg