En glad vegg..

Jeg lovet deg å vise veggen min. Det er en glad vegg, full av bilder med morsomme motiver Og en det er litt forskjellige kunstnere som pryder veggen. Det er Yayoi Kusama,  som jeg skrev om for noen uker siden. Det er Marianne Gudem, som jeg har FÅTT bilder av, helt overraskende, etter at jeg hadde skrevet om kunsten hennes etter besøk på Galleri Havstad. Og jeg har også som sagt: 4 bilder av Åshild Karevoll: 

Og her er veggen, med fokus på glassbildene: 

Åshild Karevoll er bosatt i Levanger, og har sitt eget Glasstårn i hjemmet sitt, hvor hun sitter og lager disse fine tingene. Tårnhuset eller galleriet hennes er ikke åpent til noen fast tid, man tar kontakt og får komme å se. Slik beholder hun sin kunstneriske frihet. Hun må være en fri og glad sjel, for maken til glade og lekne bilder skal man lete en stund etter!!

 

Ellers kan man kjøpe bilder og andre kunstverk på andre Gallerier, med vanlige åpningstider 😉

Åshild Karevoll lager både bilder, skåler, vaser, skulpturer og også smykker.

 


(bildet er stjålet på nettsiden hennes- og håper å bli tilgitt for det. Du finner siden på linken under her)

 

Jeg hadde tidligere et smykke, som ble brukt i filler. Og nå har jeg altså fire bilder på veggen, det kunne vært flere, men vi klarte å knuse noen vi kjøpte i Tromsø for noen år siden.. Vil du se mer om kunstneren og kunsten gå inn HER, så finner du nettsiden hennes. 

 

#kunst #smykker #åshildkarevoll #glassfat #glassbilder 

13 kommentarer

Siste innlegg