Jeg er da vel ingen…

 

 

 

Klager du mye?
Blir du sint over bagateller?

 

 

 

#tegninger #barnevogner #irritasjon #ord #hverdag #livet 

 

22 kommentarer
  1. Det hender nok at jeg klager litt…men mest inni meg eller til resten av familien. Egentlig er det bare bagateller, men de kan bli store nok om humøret ikke er helt som det skal. Det som irriterer mest er nok folk som går mange i bredden på fortau eller på kjøpesenter og som har verdens beste tid – og så er det nesten umulig å komme forbi. Det har nok hent at jeg har “dultet” borti noen i det jeg har passert noen ganger, lettere irritert. 🙂

  2. Nei, jeg klager lite egentlig… og bagateller gidder jeg ikke å irritere meg over.. ♥ Det skal være en god grunn for at jeg blir sint..☺ Mannen min er det motsatte av meg.. :-))
   Ønsker deg en strålende kveld i kulda.. her er det minus 13 grader ute og tid for innekos ☺
   Varme klemmer ♥♥

  3. Klager ikke så mye akkurat men er ofte irritert på meg selv av ymse grunner. Typisk meg og legge fra meg noe uten og huske hvor jeg la det… Men litt bedre planlegging av ting i forkant så ville det meste vært mye bedre. Dagens middag ble rester av tomatsuppe. Nå venter litt kaffe og en runde med fjernkontrollen. Ha en fin kveld.

  4. Jeg klager lite på fremmede, men kan bli irritert på diverse selv om jeg ikke sier det høyt. Folk som går eller kjører sakte når jeg har det travelt er ett eksempel. Familien får nok høre mer, spesielt om jeg er sulten eller trøtt, hehe. Ha en fin ettermiddag/kveld. 🙂

  5. Tror nok ikke jeg klager så mye eller irriterer meg over bagateller,men når jeg først blir sint så smeller jeg til og blir ferdig med det:-)) Men heldigvis så skjer det kanskje hvert skuddår.-) Ha en fortsatt god dag frodith.

  6. Jeg prøver å ikke klage og sutre for mye, men det lykkes nok ikke helt dessverre. Tror jeg har blitt verre med årene, men mesteparten av klagingen foregår i hodet mitt.
   Hihihi, sint ja… Det skal jeg love deg 👿 Jeg har et farlig temperament, og ekspoloderer på et vips for de minste ting. Tror jeg har arvet denne defekten, for fler i slekten har den!! Nå har vel alderen mildnet noe på temperamentet, heldigvis :o))

  7. Hhehe..såpass ja..dagen har ikke begynt så bra skjønner jeg..hihih..jeg kan nok irritere meg over småting ja..men viser det sjeldent..Men inni meg er jeg jo veldig utålmodig og da blir det jo ofte mye stress ved å måtte vente, vente på tur..vente på folk. vente med ting! håper du får en god ny dag!

  8. Hehe, ja kan fort bli sint for slike ting, at folk skal stå midt i døråpningen å prate f.eks. eller en vennegjeng skal gå 5 i bredden og ikke mene om å flytte seg så folk får forbi ;o

  9. Min matgale verden: Du kan jo blogge litt på blogg.no så lenge? 🙂 Jeg har vært innom å sjekket hos deg i går flere ganger, null Kjersti der 😮 klemmer og fin dag 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg