Hvis lyset går…

Hvis du står der med trutunn…og “lyset er i ferd med å gå”…

..det blinker og gråner litt rundt deg…

..for plutselig å bli svart OVERALT…

..da er det viktig å vite hvor “bryteren” er….

…så det ikke tar så lang tid før verden er “på skinner igjen”…

 

Vet du hvordan du lett “slår på lyset” hvis det plutselig blir litt “mørkt”?

 

 

#livet #hverdager #humør #motivasjon #selvhjelp 

 

 

15 kommentarer
  1. Flott illustrasjon. Ja det er vel litt avhengig av hvor mørkt det blir, men har vært heldig å finne bryteren før det har slokna helt så langt hvertfall, men bryteren er vel å finne på ulike steder <3

  2. Det er heldigvis ikke så ofte lyset går hos meg, men når det skjer synes jeg det hjelper å komme seg ut i naturen. Gjerne turorientering eller noe annet som gjør at man må konsentrere seg om det man holder på med der og da, og ikke gruble på andre ting. Nyte naturen og se på livet som er der. Ellers hjelper det å tenke på ting man gleder seg til eller finne fram i hodet ting man har å glede seg over.

  3. At livet går på skinner hele livet er vel ikke å forvente. Når livet kan være så fint, flott og fantastisk, så er det vel ikke så rart at ting kan gå galt. At kroppen er frisk hele livet er urealistisk, når alt er så fantastisk laga som er det vel ikke så rart at noe fusker av og til. Noen later til å få alt, andre får ingenting. Tror noen. Men jeg tror alle har noe og at noen tåler mindre enn andre. Men hvorfor skal akkurat jeg gå fri for alt? Jeg tenker at folk tåler ulike ting. For noen er å få en pose på mage verdens undergang, mens andre takler det bra. Tror vi er så ulike og derfor reagerer så forskjellig på de samme tingene. Kanskje har vi alle noe som ville dyttet oss utenfor stupet? Jeg tenker jeg har opplevd noe av det verste jeg kan oppleve, og at når man har klart å reise seg igjen etterpå er man styrket, men kanskje er det ikke så enkelt: for jeg er fortsatt sårbar og har masse som ville gjort livet kaldt og mørkt. Jeg vet det innerst inne, og håper bare at jeg får ha det bra eller har styrke til å takle det som kommer. Når livet butter i mot hjelper det å holde sine gleder enkle. Glede seg over de små ting der man kan, men er det helt mørkt så må man bare slåss seg ut av det. Min oppskrift på kriser er: Snakk, oppfyll drømmer, vær aktiv, jobb. Tilslutt løsner det. Iallefall fungerer det for meg. Når helsa svikter derimot, må man se livet med andre øyne, omstille seg. Og der tror jeg hva dette endrer av hvem du er viktig for hvordan du takler det. Kanskje er det de menneskene som er allsidige som har de beste forutsetningene for å endre retning?

  4. Trur jeg må ha flere brytere, for noen ganger må jeg leite ekstra for å finne den..eller..kanskje jeg bare rett og slett har gått litt for langt unna, så det derfor tar litt tid å lokalisere den..;)

  5. Ja, jeg har lært meg hvordan jeg best mulig skal hindre lyset fra å slukke. Men det kan fort bli litt skumring i ny og ne, og da gjelder det å fikse lyspæren 🙂

  6. Når det blir mørkt kan tolkes på mange måter. Har ei lommelykt hjemme hvis det skulle skje men det skjer heldigvis sjelden. Ha en fin dag.

  7. Tja..jeg vet..men om jeg er flink til å bruke den…det er en annen ting..Lyset kan ofte være vanskelig å finne..men bryteren ER jo der! Det gjelder å finne den i tide… Flott illustrert! og ha en god dag! Håper du har lys i din hverdag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg