Avsløringen… ;-)

Du som har vært innom meg tidligere i dag, har sikkert fått med deg at jeg hadde noe hemmelighetskremmerier på gang… Og siden du ser jeg står her i bare bikinien igjen:
-NEI…. det handler IKKE om hvordan unngå å bli det minste brun... Den fargen bare ER sånn…og kommer nok til å forbli sånn… 

Neida… Her er det noe HELT annet på gang..
Siden det er sommer og sol, og siden det er en liten stund siden jeg har hatt noen utfordringer som ANDRE har kunnet være med på, så tenkte jeg det var kos med en liten Sommer-foto-utfordring. 
Det er dessverre sånn at for de bloggløse bloggvennene blir det ingen mulighet til å delta, man må ha EGEN blogg. Men det er ikke SÅ lenge til Peter Pan -utstillingen heller (august) og den kan alle være med på. 

Så hva går Sommer-foto-utfordringen ut på da?

Jo, følg listen under her, og legg ut bilde på DIN blogg, hvor du tolker stikkordene på listen. Et for hver dag


Det er lov å hoppe opp og ned og fram og tilbake på listen. Man velger selv, med eller uten tekst til.

JEG er ute og STJÆLER bilder når jeg ser de kommer på bloggene rundt omkring, og henger de opp i Galleri Frodith, slik at det blir en liten utstilling til slutt

 

Jeg begynner antagelig i dag eller i morgen, du begynner når du vil. Fint om du sier fra til meg om du er med, så kan jeg linke til bloggen din om jeg vet at du er med.
 


Blir du med? 😉

 

#sommerutfordring #utfordring #foto #fotoutfordring #sommer

36 kommentarer

Siste innlegg