“Tro det eller ei”.. avsløringen

Hvis du leste hos meg sent i går kveld, eller i løpet av denne dagen, så har du fått innblikk i det som KUNNE være en skikkelig røverhistorie her hos meg… ELLER det kunne være rene skjære fakta. Det er jo alltid opp til deg å gjette først her, i denne litt rare kategorien hos meg.. 
Og fortellingen gikk jo sånn: 

“Dette er nemlig ganske utrolig, litt sånn i hakeslipp-kategorien faktisk! For jeg har nemlig fått Tom Cruise som følger på Instagram.. En dag var han plutselig bare der, og var blitt følger. 
Og du som har kjent meg hvertfall en LITEN stund her inne, vet jo at jeg har hatt en mote-fotograf fra LA, Chris Hunt,  som følger en VELDIG kort periode her tidligere, og han LIKET blant annet dette bildet.

 

Om det er dette samme bildet Tom Cruise falt for er vanskelig å si for han har rett og slett bare begynt å FØLGE meg, og ikke sendt noe LIKES ennå.”

Ja, så var det jo opp til deg da og gjette hva du trodde, og mange har gjettet..Både på at det var sant, og på at det var løgn og fanteri, sludder og pølsevev..

Vel… her ser du beviset. Det er vel på en måte SANT, er det ikke?


(jeg har fjernet navnene på de andre, visste ikke om de ville ut på siden min med navn etc…)

 

 

Det som gjør at jeg ikke klarer HELT å svare på om det er SANT eller REN SKJÆR LØGN er at dette er da jammen meg Tom Cruise….EN Tom Cruise i det minste…eller en som later som han er…For med kun 36 følgere tror jeg selv at dette er en svindler, så den EKTE Tom Cruise er det IKKE… Så jeg valgte å ikke følge han. (sikkert porno om jeg kommer inn på siden…)

Men at det står Tom Cruise her er det jo ingen tvil om…
Så jeg tror det er en svindler selvfølgelig. Men det STÅR Tom Cruise… Så du for avgjøre selv hva du synes om denne historien. Denne gangen vil jeg ikke si, SANT eller USANT…Gråsone-materiale 😉

 

 

#fakta #løgn #trodetellerei #avsløring

26 kommentarer

Siste innlegg