En deilig dag :-)

I dag ble dagen akkurat sånn som jeg trengte den..Ikke sånn som jeg planla…Neida..jeg styra på jeg, prøvde å få tak i folk til både det ene og det andre.

Tanker om skogen, rødt løv som falt, få opp blodpumpa litt, trave i vei og knipse bilder av løvet som falt mens man skravlet i vei med en venn eller to..
Tanker om byen…Om shopping og fotosafari…Om kafebesøk med kake og skravling, og annet rart…
Men så ble det ikke sånn.. av forskjellige årsaker.

Så jeg stakk alene til byen… Trasket langs Akerselva…Tok en tur på Operataket..  Tok bilder av alt annet enn løvet som falt.. Snakket ikke med noen… Gikk sakte rundt og observerte, og fikk ikke opp blodpumpa overhode… Satt ikke på en eneste kafe og skravlet..
Og det var helt riktig.. Jeg trengte litt tid for meg selv jeg. Til å hente fram inni meg, den styrken jeg vanligvis har til å løse all verdens tullete problemer som måtte dukke opp..  For den finnes alltid der, selv om den skulle kjennes litt mindre kraftfull innimellom…  Sykdom, stress og litt humper i omgivelsene gjør at man kanskje må kjenne litt ekstra etter, for å finne igjen gløden, men kjenner man godt etter så er den der… 
Så en liten tur sånn for seg selv var slett ikke dumt..Jeg tok bilder, tittet på folk, snakket med meg selv på et vis… Og på vei hjem kjøpte jeg meg en bok med kloke ord…Selv om jeg egentlig ikke trenger det..Jeg er ganske klok i meg selv 😉
 


Har du hatt en bra dag?

 

 

#tanker #livet #endring #energi
 

31 kommentarer

Siste innlegg